Přejít na výpis diskuzí
Nečekané oznámení očekávaného The Elder Scrolls MMORPG
3.5.2012 | Aleš Smutný
273 příspěvků
-
http://herniweb.cz/detaily-ohledne-the-elder-scrolls-online/ - Ty obrázky sice ujdou na to, že se to vyvíjí několik let, ale je to holt MMO. Upřímně, kdyby ty světy zahrnuli do velké singleplayerové megahry, tak jsme asi všichni štěstím bez sebe. Teď všichni nadáváme na Skyrim, protože dostává přehnaná hodnocení i s tou fůrou chyb a postarší grafikou, ale myslím, že až vyjde tohle, budeme na něj s láskou vzpomínat *4*
A jak už jsem řekl jinde... MMO choroba zabíjí a je vysoce nakažlivá. -
-
Skyrim rozhodne postarsi grafiku nema, leda tak na xboxu, nainstaluj si tam lepsi textury blumo a prehnana hodnoceni? to snad nemyslis vazne! Vzdyt vsechny ceny skyrimu vyfoukl witcher 2..
by the way... nemel by to byt fail, ale radeji bych Skyrim v Multiplayeru
-
-
Těším se. Doufám že to nezpackaj. Ještě bych byl rád kdyby někdo oznámil vývoj Fallout Tactics MMO. Mňam.
-
myslim, ze to je skvely napad uz jen proto, ze hosi nejsou omezeni konzolema, diky kterym oblivion a skyrim vypadaji tak jak vypadaji. Takze je sance, ze MMO bude zase tak nekonecne jako Arena nebo Daggerfall
-
nechápu proč na to každy predem nedava a zatracuje to když to zatim bylo jen oznameno a nic se nevi.
-
Pokud to bude jen kopie WoW, tak to určitě nemá šanci na úspěch. Dovedu si to představit jako rozšířený co-op, kde se budou lidi snadno dávat dohromady, ale jinak nevím s čím chtějí přijít.
-
To bude zase v recenzích přeceňovaná hra jak bič. Skyrim nepochotilná blbost s průměrným hodnocením 91%..Zlatý GW2 ..v betě bylo vše co říkali splněno téměř za 1*, ale jedna chyba tam přece jenom byla ..optimalizace :(..to se snad vyladí ;) ...u TES MMO snad ani tu betu jestli bude nezkusim.
-
-
No snad na optimalizaci zapracujou .. btw plánují se další Beta víkendy, je nějaký schedule?
-
-
Na fóru psali, že je to teď problém 1#, kterej se snaží vyřešit (optimalizace) a zatím neoznámili datum dalšího BWE. Každopádně já to mám koupené, takže mi je vcelku jedno kdy to bude ;) ..a hlavně to nesmí být na konci května, pač hned 1. 6. mi začínají závěrečky :D
-
-
ta drobna chybka optomalizace je docela podstatna, když to bude bežet na 10 fps tak muze byt hra nevim jak dobra, ale hrat se nebude dat
-
-
na to u me mimochodem dojel SW:TOR, vsechno ostatni sem byl ochotnej prekousnout, ale low fps sou strasny moresy
-
-
Skyrim nepochotilná blbost
Nepo-co?? *8* -
-
člověk se upíše a hned z toho dělá někdo vědu ..je mi tě docela líto, že ti nedošlo jaké slovo to je....Nepochopitelná*
-
-
No každému dojde, jaké slovo jsi měl na mysli. Nicméně je to celkem drsný překlep, takže jsi asi s psaním spěchal *1*
-
Mě je zase líto tebe, když ti Skyrim přijde nepochopitelnej. Každopádně jsem tě (původně) neměl v úmyslu potupit. Ono tady na fóru se mezi překlepama, hrubkama a newspeakem pubošů občas těžko rozlišuje.
-
-
Přijde mi nepochopytelné, že Skyrim je hra, která je plná bugů, hrozného dabingu, nesmyslné obtížnosti (nejtěžší je dost tragicky nevyvážená) má hodnocení 90%+ ..a to, že mi člověk řekne, abych si do toho stáhl všelijaké módy apod., to fakt není omluva proto, že ta hra má být dobrá od začátku a né si dostahovávat všelijaké blbosti
-
-
Kdybych to hral na konzoli, tak na to nadavam, ale jako PC hrac, ktery ma prave tu vyhodu v moznosti pouziti ruznych modu, ktere hru upravuji a vylepsuji mam 2 moznosti. Bud nadavat na to, ze hra ma plno bugu (ikdyz ja jsem na zadne nenarazil), ze numi to a tohle a menu ze neni dost privetive a kdo vi co jeste a na hru se vykaslat, nebo si ji prizpusobit dle sveho a zahrat si skvelou hru, kterych je v zaplave ruznych Crysis, CODu, Battlefieldu tak malo.
-
nepochopItelné* ..znova to napíšu špatně :D
-
-
-
-
-
a overflow serveru
-
-
porad gamebryo? :D Tyhle kralove bugu a chyb budou saskovat s MMORPG. no potes koste :)
-
No to zase bude hype jako prase a nad vysledkem splacou vsichni hraci viz 5 lete dilo Skyrim, ale co recenzenti jim stejne udeli 10/10 a Howard se bude poplacavat po ramenou jaci jsou opet borci.
-
Ha!Vzhledem k tomu jak vyladene a kompletne vypadaji jejich hry, tipnu si ze budou chtit trumfnout swtor v kategoriich: "jak to vypadat nemelo", "sliby chyby", "kadit na hlavu hracum".
Inu, pockame, koupime, otestujem.Uvidime jestli dokazou z toho udelat neco zajimavyho a nebo splaskne dalsi bublina.A jestli chteji udelat diru do sveta tak at zavedou pay per hour system. -
-
Jak by to podle tebe! vypadat nemelo. Ze se ti nejaka hra nelibi,jeste neznamena ze je to fail.
-
-
Doporucuju znovu precist to co jsem napsal ale tentokrat ctete pomalu a kazdy slovo pro jistotu prectete dva krat.Jestli vyznam tech slov znovu nepochopite, zavolejte nekoho kompetentnejsiho aby vam to vysvetlil.
-
Ne, ale když se nelíbí mě tak jo. Bude to fail.
-
-
Rec byla o SWTOR,ale ano. Ja Bethesde taky neverim -)
-
-
A ja vtipkoval. :-D Ale taky si to myslim.
-
-
-
-
-
Asi se zařadím vedle Xeena, když se označím za hardcore fanouška série a trochu skeptického k těmto vylomeninám Bethesdy. Já osobně tedy považuji za nejlepší díl Morrowind, který udržel velmi rozsáhlý svět, na svoji dobu perfektní vizuál a i přes kompromisy velkou variabilitu. Skyrim byl po paskvilu jménem Oblivion i přes všechny ty zjednodušení přecejen úspěch a hra byla velmi zábavná a dobrodružná. Každý kdo si TES zamiloval, si ho podle mě zamiloval právě kvůli jeho "MMO offlinovosti" a toho pocitu rozsáhlého světa, čekajícího na JEDINÉHO hrdinu, který ho spasí. Pokud mám být upřímný fanouškem tohoto projektu nejsem a pokud se má takhle ubírat TES, budu hodně zklamaný. Asi nebudu přehánět, když řeknu, že bych byl i ochotný podepsat petici za to, ať to pustí z hlavy. Myslím, že hate fanoušků je na místě *4*