Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " Nečekané oznámení očekávaného The Elder Scrolls MMORPG " .... hmmm hezký, ale nelíbí se mi to.
  • Preed
    No ak to znamena,ze prestanu robit klasicke singleplayerove elder scrolly tak ma to teda netesi,elder scrolls byvala z jedna z mala RPG serii na ktoru sa este dalo tesit a nove znacky vznikaju malo,nehovoriac o tom,ze v poslednej dobe vznika velmi vela MMO,neviem ci nedokazu pochopit,ze hrac proste moze hrat aktivne maximalne jednu a vacsina hracov nehra ani jednu,no asi na tom zarobia aj tak,kazdopadne im prajem aby pohoreli :)
    • Jo holt z opravdu prokoumaného příběhu ze světa Elder Sroll zbydou jen dokola obýhající questy bez duchu a těla, jen sedět a mačkat čudlíky. Nic není potřeba číst, protože přece se s tímto questem setkám u druhé postavy. Je to hnus velebnosti to MMO vymýlání mozků.
      • 1. Questy znova děláš pokaždé, když si založíš novou postavu a je jedno, jestli hraješ SP či MMO. A jasně, někdo v MMO nečte quest log. Pak si ale hru těžko dokáže užít. Mimochodem, ani ve Skyrimu není třeba číst quest log, protože nás hra všechny pěkně odvede za ručičku až na místo určení. Zlatý Morrowind!!!

2. Jenom nějaké mačkání skillů je mnohdy daleko více jak tupý klik fest ve Skyrimu a předchozích hrách. Já hraju jedno MMO a když tam bojuju, musím opravdu uvažovat, jaký skill kdy použiju, skilly majý cooldowny a další omezení. To v TES hře a v dalších podobných hrách jsou omezení daleko menší.
        • Preed
          Je absolutne jedno ci tam treba viac skillu alebo tie questy robis znova alebo nie,pre MMO platia uplne ine zakonisti ako pre obycajne RPG ci uz sa to tyka boja alebo pribehu,preto je pribeh MMO vacsinou povrchny a nikam neveduci a gameplay je relativne furt rovnaky a homogizovany v mene nejakeho pvp balancu(uplne si viem predstavit ako daju postave abilitu ktora vyvola burku cez pol mesta zacne vsetkych jebat,no urcite *7* ) takze pre Elder Scrolls ako seriu je to urcite krok s5,mozno nie pre MMORPG ako zaner,co samozrejme plati ak nejakym sposobom nebudu pokracovat v sigpleplayeri,co vsak vidim ako dost pravdepodobne.
          • "je pribeh MMO vacsinou povrchny a nikam neveduci a gameplay je relativne furt rovnaky a homogizovany" to jako by si psal o Skyrimu a Oblivionu například. Neděláš v těhle hrách přeci pořád to samé? Přijdu k NPC, řekne mi, abych zabil 10 vlků, já to udělám, dostanu odměnu. Potkám NPC, postěžuje si na upíry, já vymlátim jeskyni s upírama, dostanu odměnu.

Občas mám pocit, že si SP hráči RPG her z těchto SP her dělají jakési legendy. A přitom questy jsou v podstatě totožné s questy v MMO. Boj je rovněž zcela homogení. Vlastně je to všechno stále dokola jako v MMO. Nevidím v tom rozdíl. A hloubka příběhu? I MMO může mít dobrý a hluboký příběh. Samozřejmě tím nemyslím hluboký a dobrý příběh, jaký měla třeba magická kolej ve Skyrimu (ironie). *1*
            • Preed
              No dobre,su samozrejme RPG ktore su ovela viac pribehove ako Elder Scrolls,ktory sa potyka s tym,ze funguje v tom obrovskom svete a tam sa ten pribeh tak husto proste rozpravat neda z toho pohladu,to moze v ramci RPG serii urobit najmensiu skodu co sa tyka pribehu,keby sa snazili urobit MMO zo Zaklinaca tak by kvalita pribehu isla samozrejme o vela viac dolu ako pri Elder Scrolls ale co sa tyka toho gameplayu tak za tym si stojim,proste v MMO nemozes robit ''zaujmave'' ability ako v SP lebo to rusi PVP balance,potom sa to nasledne vsetko homogenizuje a vsetky classy robia viac menej to iste,videl som to vo wowku na vlastne oci,pochybujem,ze v inych MMO kde chcu mat nejake ''seriozne'' PVP je to inak,ale dobre,Elder Scrolls je svojou povahou takeho OFFLINE MMO mozno celkom vhodnym kandidatom na MMO,ale nic to nemeni na tom,ze sa mi to nepaci a hrat to zrejme nebudem pretoze proste o MMO nemam zaujem.
  • jindra.veliky
    BORING, NEXT *6* *6* *6*
  • Inquisitor
    Jenom ne další MMO....není už jich poslední dobou nějak moc?
    A teď ještě oznámý Zaklínače MMORPG:)
    • Je jich možná až příliš. Většinu považuju za šrot, ale to TES MMO nebude. Ta má šanci uspět.
      • Ringwraith
        To nemůžeš tak říct, protože o hře nevíme nic.

Můžeš to hodnotit tak možná podle úspěchu singleplayerových dílů TES.
        A ty jsou momentálně úspěšné:
        1. U konzolistů, který hype vecpal Skyrim. Ale ti na PC MMO hrát pravděpodobně nepůjdou.
        2. PC hráčů, co do hry dělají/používají modifikace. To u MMO pravděpodobně nepůjde.
    • Trol.diskuzni
      Mass Effect MMO, Assassin's Creed MMO, Deus Ex MMO, Diablo MMO, ............................, Doom MMO, Bomberman MMO, Hledání min MMO, MMO MMOOO!!!
      • Bomberman MMO *8* *14*

Sa priznajte, kto by si to nechal ujst? Este na strednej skole cez prestavky na staruckych notebookoch so spoluziakmi sme drtievali jadna radost... dobre casy *4*
      • Ringwraith
        Mass Effect MMO zní uvěřitelně.
        Assassin's Creed MMO zní zajímavě.
        Deus Ex MMO taky, ale ne pro mě.
        Diablo už MMO celkem je.
        • Ach ti mladi, pro ne je rpg hra bud singl nebo MMO.
          • Ringwraith
            Bavím se o tom, že Diablo 3 vyžaduje 100% času připojení na net.
            • Ringwraith
              To mě taky ne.
            • A ja sa bavím o tom, že 4 hráči mi veľmi ako "Massive multiplayer" nepripadá.
        • Tj, 4 hráči v jednej hre, to je jasné diablo mmo. *15*
  • Tak na tom mě potěšilo asi jen to, že to výjde na PC/MAC, takže bychom se zase po letech mohli dočkat rozhraní stavěného pro kompíky. Jinak ale nevím nevím - když to neukončí sp sérii TES, tak proč ne. Pokud by ji to mělo nahradit jako SW:TOR KOTORy, tak mě Todd pěkně nakrkne...
  • Nevím co od toho čekat. Je fakt že TES mělo něco z MMO světů ale vždy bylo založené na příběhu o jednom jediném hrdinovi. To může dopadnout všelijak.
  • Miluju tyhle trojský koně v podobě MMO. Star Wars MMO zlomí vaz Biowhore a pěkně pocuchá kožíšek EA. A teď si pěkně naběhne a prachy prošustruje Zenimax/Bethesda. To je naučí, krás licenci na Fallout, soudit se o Scrolls a odebírat Prey 2 původním vývojářům!!!
    • Když někdo od někoho něco koupí, tak je to krádež? Jak SWTOR zlomilo někomu vaz?

Jinak tipuju, že si to předplatí strašně moc lidí.
  • Soutěž o nejzabugovanější MMO už začala? Tak to Bethesda nesmí chybět.
    • Jako pochybuju, že se jim podaří takové kousky jako třeba v Age of Conan, kde do dneška luk "na zádech" levituje tak půl metru za hráčem. *1* *1* *1*
    • Bethesda na scéne? To už ani nie je súťaž.

Pamätám sa, že v eve online po jednom patchi lietali niektoré lode zadkom napred - pche, bethesda mala drakov lietajúcich dozadu už v sp, na mmo si určite pripraví niečo lepšie. *15*
      • Spades
        Tam pri headstartu bude drak jako jedna z dostupnych ras. A budou litat bokem... nebo ne, ani litat nebudou umet :D
  • Palcivou otazkou ale je, ze ked uz teda zvacsia svet, ci tam konecne bude niekde zachod....

Fuu kazdopadne na MMO moc nie som, mozno este to SW:TOR bolo dobre lebo bolo dost zamerane na SP, ale vseobecne tych hier je tak vela, ze radsej skusim viac s tym, ze uvidim aj viac koncov a vyskusam viac zanrov. Hrat stale jedno ci dve MMO je ako vymenit obrovsku plejadu velko filmov, za nejaky dllllhy serial :)...

Ale to je vec vkusu.
  • Spades
    Třeba to udelaji jako DAoC, nebo UO :D:D:D To by pak byla jina pecicka... bohuzel fanousci gayrimu by je asi rychle odpiskali :D
    • proč hrát něco jako UO když můžeš hrát UO? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit