Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na xboxu žádný MMo bejt nemůže, protože by v něm byli všichni, takže by neutráceli za DLC a milionkrát zrecyklovanej game content..všechno milionkrát překopírovaný skákačky, máchačky, cut scény, fuj
  • nechápu proč na to každy predem nedava a zatracuje to když to zatim bylo jen oznameno a nic se nevi.
  • myslim, ze to je skvely napad uz jen proto, ze hosi nejsou omezeni konzolema, diky kterym oblivion a skyrim vypadaji tak jak vypadaji. Takze je sance, ze MMO bude zase tak nekonecne jako Arena nebo Daggerfall
  • Nezájem, budu hrát Diablo III, všechna mmo už jdou mimo
    • Veskoslav
      Diablo není MMO. Nefunguje na principu MMO. Je to kooperace v single, kombinovaná s prvky MMO, nikoliv MMO hra a to je podstatný rozdíl. Navíc nechápu, proč to tlačíš sem, když je to článek o úplně něčem jiném....
      • proč mi píšeš co je a co není diablo?? mě to nezajímá, já jen napsal že že elders scrolls mmo hrát nebudu protože budu hrát diablo 3, prober si v hlavě co čteš a pak reaguj, ja ti na nejaky mmo kašlu

a tlačím to sem protože sem chtěl vyjádřit názor že elder scrolls mmo hrát nehodlám a chci hrát místo toho diablo 3
        • Veskoslav
          Ale proč to sem proboha píšeš? To budeš psát u každého MMO, to jde mimo mě,hraji Diablo III?......Demence.....
          • jindra.veliky
            pise to sem prozote na to mam pravo, proc ty tady pises ty svoje sr.acky? *10*
            • Shaker
              m-m-m-m-monster fail-fail-fail!
          • Proč mě urážíš? Byl to mů názor a týkal se i Elders Scrolls MMO. Tak prosím nebuď hulvát. Děkuji.
            • No.. víš.. on naráží na to, že jsi žádný názor na TES MMO neřekl.. to co ty budeš hrát nebo nebudeš totiž tady nikoho nezajímá
            • on jen nemá trpělivost na nechápavé a omezené lidi... "a proč mi to jako říkáš? mě to nezajimá, já vim co je nejlepší, je to můj názor a vlastně píšu do diskuze pro sebe a né pro ostatní, je mi to fuk!"
            • Veskoslav
              V čem jsem Tě urazil? Že jsem napsal, že je demence psát, že MMO jdou mimo Tebe, že hraješ Diablo III? To Tě urazilo? Asi hodně urážlivý člověk......
  • "It will be extremely rewarding finally to unveil what we have been developing the last several years," said game director and MMO veteran Matt Firor, whose previous work includes Mythic's well-received Dark Age of Camelot. "The entire team is committed to creating the best MMO ever made – and one that is worthy of The Elder Scrolls franchise."

THE BEST MMO EVER MADE!!!!

Lidi bude to bomba!!!!
    • Njn tohle jsem si včera myslel taky. Po "odhalení" nových detailů se ale zdá, že je jedná o další podělanej klon, na mizerným enginu, kterýmu chybí všchno co TES dělalo TES *9*
      • Bugy?
        • hehe, ne ty tam určitě budou oto se nebojím. Měl jsem na myslí akční FPS combat, skill system bez daných classů a svět kde si můžes sám vybrat koho chceš mít rád a koho ne , ne že rozřadí rasy na 3 strany a mrsknout tam klasickej 3rd person combat s action barem..
          No prostě takových už tu máme až až..
  • Co máte všichni furt něco proti MMO... když se vám to nelíbí, tak to nechte být a nekriotizujet te, ne?! Fakt jak malý fakani... *10* *10* *10* *10* *16* *16*
    • Hairy_Ass
      Jseš snad cenzor, abys nám zakazoval kritiku, či co? Zvlášť, když je vedena zatím v celkem slušném tóně, což se o tvém komentáři říct zrovna nedá? *7*
    • Jak "malý fakan" kritizuju proto, že jsem TES hrál všechny, znám jejich lore a nechce se mi kvůli jeho dalšímu prohlubování hrát MMO, které podle mě nebude odsahovat kvalit předchůdců a jen je překoná v počtu bugů. Další dotazy? *3*
    • Veskoslav
      Bla, bla, bla......Nezabugovaný single udělat neumí, ale chtějí sedát do něčeho mnohem těžšího na odladění? Navíc kdy MMO je tolik, že seznam ti zabere 4 A4. Od klasických měsíčnch MMO až po zcela zdarma, kde se prostě jenom zkouší, co vydrží daný server.
      • Hrál jsem Skyrim i Oblivion hned po launchi a našel jsem jen jeden bug a to ve Skirimu, pro mě ty hry tak zmetkový nebyly, užil jsem si je královsky.
        Co se týče konzolových verzí ty jsou mi volný at se tam ta hra třeba rozsype, na konzolích nehraji a Elder Scrolls bylo vždy o PC.
        • Taky nepatrim k lidem, co do sebe nechali mlatit obra, aby je vystrelil do vesmiru. Bohuzel jsem zjistil, ze ve hre je spousta talentu a statistik, ktere nefunguje tak jak maji: nektere talenty pro obourucni zbrane pusobi jen na jednorucni; zveda se cislo dmg, ale realny dmg zustava stejny; spatne pocitana redukce z armoru a dalsi...
        • Veskoslav
          Oblivion byl v době vydání jeden bug vedle druhého. Skyrim jsem našel cca 40 bugů jenom během 12 hodin hraní (strom, co rozstl opačně, dveře, co šli otevřít jenom zevnitř, nepřítel, co se točil pořád dokola, bezedný sud na mince, kdy jsem na něm vesele rýžoval atd.)
          • Gratuluji, já hry hraji protože mě baví a nehledám záměrně chyby. V Matrixu taky bylo 200 chyb nenasel jsem ani jednu protoze jsem sledoval film a nerozebiral ho hledal kdejakou kravinu. Uzil jsem si urcite vic. :)
            • Zase aby sme tu moc nekritizovali (evidentne to nerobí niekoľkým ľuďom dobre), tak musíte uznať, že bethesda prešla od daggerfallu dlhú cestu.

Keď si spomeniem na tie extra vražedné schody, na ktorých každý krok mohol znamenať vypadnutie z dungeonu... (nie žeby sa to nedalo aj inde, stačilo sa neopatrnejšie obtrieť okolo steny) ...tak mi nejakí draci lietajúci dozadu nepripadajú až takí strašní. *15*
            • No hledat záměrně chyby mě taky nebaví - tady jde ale o ty, které si Tě najdou samy *4*
            • Veskoslav
              Mě hledání chyb ve hrách jednu dobu živilo;)Možná proto. A dělám to proto, aby hráči jako ty si to následně mohli užít bez chyb.
    • A čo ty máš stále niečo proti kritikom... sa ti to nepáči, tak to nechaj tak a nereaguj na nich.
  • Pokud zachovají u MMO modderskou podporu pro přidávání vlastního obsahu formou hráči hráčům, zachovají realtime souboje a otevřený sandbox svět, pak mám šanci dožít se zábavného originálního MMO místo WOWklonu. Pokud udělají paskvil jako Bioware na pro MMO neodladěném a nevhodném engine formou neodladěného klonu WOW v texturách TES, pak skončí tam, kam podobné hrůzy patří.
    • "Pokud zachovají u MMO modderskou podporu pro přidávání vlastního obsahu formou hráči hráčům"... tohle je naprosto nereálné.

Povězte mi někdo, v čem je ten "realtime souboj" dobrý - tím myslím ten, který má např. Oblivion či Skyrim. Mně to příjde jen jako klik fest. Jo, kdyby to bylo něco ala Mount and Blade, tak to jo (nereálné), ale takhle...

U toho vámi tak odsuzovaného mačkání skillů ala WOW jsou přecijenom jisté výhody. Mně se třeba nelíbí, že je ve Skyrimu atd. možné vyslat libovolné kouzlo bez jakéhokoli omezení kromě omezení many. V této věci se mi líbí ty různé cooldowny na kouzla, skilly atd. Naopak z autoaimingu nadšený nejsem, to je jasný.
      • Shaker
        nemelo by bejt tezky zachovat cooldowny s nutnosti kouzlo zamirit...
    • Zamyslel se nad tim, co jsi napsal? Toto ma byt MMO, ne singleplayer co ti běží na počítači, tohle běží na serveru a ty se k tomu jen připojíš jako klient.
      • Samozrejme. Jsem v pocitacove branzi od roku 1985 tak trosku chapu zakladni rozdil mezi MMO a single playerem.
        Pokud budeme dogmaticky a zkostnatele tupe sledovat WOW koncept (tedy zjednoduseny koncept EQ) bude to opet WOW klon a tedy "brzy mrtve MMO".
        I v MMO je mozne dat hracum nastroje na pridavani vlastniho obsahu do perzistentniho sveta, jen je treba dobre tyto nastroje odladit. Umelo to treba puvodni SW Galaxies, umela to staricka Ultima Online atd.
        Jde napriklad o moznost poradat napriklad turnaje, eventy, questy nejen z pozice "admin" ale i z pozice "hrac". Nemuze to byt samozrejme "free open modding" jako v single ale modding ve forme nastroju na tvorbu obsahu ve stanovenych mantinelech, ktere nenarusi konzistenci MMO.
        Programatorsky je nekolik cest jak to udelat, ale vetsina neni vhodna pro servery velkeho rozsahu jako jsou MMO.
        Je to na delsi vysvetlovani, navic to zrejme ani nejde vysvetlit lidem pro ktere MMO = WOW. MMO nemusi byt WOW. Doufejme ze Betsh. sebere dost odvahy a neudela The WOW Scrolls tak jako Biow udelalo SWOW:Tor.
        • Pchá, Ultima Online právě vyzrála do nejlepších let, prej stařičká...
      • jo uplne vidim ty vykuleny hrace az si v MMO nekdo nahodi mod na nesmrtelnost *1*
  • bude to fail *6*
    • autori se chlube ze to bude nejlepsi mmo jake kdy bylo, tak snad bude, já jim věřím!
  • ja tomu verim, tes ma svoje bohaty lore, kopu priznivcu a (tim nemyslim jen ti co hrali skyrim ale jeste z morrowindu), ma to svoji temnou atmosferu. Nevadi jestli tam budou bugy o to prece vubec nejde. tes byl vzdycky v podstate offline mmorgp. No a navic bethesdaci a tod howard nejsou zadne lamy.
    • Vrchol serie byl druhy dil - Daggerfall, Morrowind i Oblivion proti tomu byly uz jen malinkaty zahradky, Skyrim uz spis jen piskoviste. Mam originalky od doby Areny (tu jeste na 8 disketach :) ), Daggerfall odebral me oblibene kouzlo Earth To Mud (slo tim tunelovat v dungach Areny a zkracovat si cestu) ale zas spoustu noveho contentu pridal. Od te doby se v TES uz jen ubira a zjednodusuje. V Daggerfallu zabralo stovky hodin stat se guildmastem jedne z snad 50 guild (kdyz beru i sekty a nabozenske frakce). Ve Skyrimu to stihnete za par hodin ze zacatecnika maga na guildmastera.
      Jen tak pro srovnani:
      Arena: 6 000 000+ ctverecnich mil
      Daggerfall : 63 125 ctverecnich mil, par tisic mest (mesto jsou stovky domu), nekolik desitek tisic vesnic.
      Morowind: 6 ctverecnich mil
      Oblivion: 16 ctverecnich mil
      Skyrim: 14 ctverecnich mil, cela populace Skyrimu je mensi nez jakekoli jedine mesto v Daggerfallu.
      Samozrejme prvni dva dily mely velke % obsahu vytvorene generatorem a ne rucne. Ale ty moznosti v tvorbe kouzel, artefaktu, variabilita vybaveni .... ty uz se pak dale jen a jen orezavaly
      • Cahir
        A nepřišel ti po nějaké době ten generický obsah nudný?
        • No se svojí lodí a povozem ... fakt ne . Koně a guildy v Oblivionu už byly spíš vtipem, než obrazem "reálného" fantasy světa
          • presne, ja se pak na vsechno vykaslal a sel zevlit do poustnich mest, kupoval baraky a byl happy :) daggerfall forever!
            • Já se bavil například tak, že jsem si vytyčil barák někde uprostřed města, nejlépe obchod, kterej vybílim tak, že se k němu dostanu po střechách ostatních domů. Dotknout se země jinde než u dveří znamenalo fail. Člověk se prostě vyblbnul i tak.
  • Pičša at se nato vyserou nebo potoče kriv ! *16*
    • A ty ses zjevně vysral na gramatiku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit