Přejít na výpis diskuzí
Nečekané oznámení očekávaného The Elder Scrolls MMORPG
3.5.2012 | Aleš Smutný
273 příspěvků
-
Už vidím, jak zachvilku oznámí MMO z Fallout světa a bojovým systémem alá WOW *16* *16*
-
jaktože to není na xbox...damned *16*
-
-
ososbne si nedovedu predstavit chatovani na gamepadu :D ale to asi hlavni duvod nebude
-
-
omg znakova rec, ne? :)
-
-
-
ale kosení kostlivců mě docela bavilo, ale prostě to nebylo vono
-
-
ale no tak
-
-
Nevím proč PYNDAJ zas všichni jestli to je MMO nebo ne... to je tak STEJNY banalní jako porat dokola tema PC VS Konzole.. Proste to je moderni hrat ONLINE vsechno cpat do ONLINE...(zrejme tak je nechte at to delaj maj za to prachy tak je nechte)
Kdyt to nemusite hrat proc vam tak vadi ze to udelaj jako MMO?! -
-
OMG je to moderne, tak to musí byť dobré.
*7*
-
-
Těšim se, až se tam potkám s charem Hellboy.
-
od Daggerfallu to stejne stoji za prd a de jen o degeneraci zanru aby to mohli hrat i paka jako vy
-
-
kuck...jako vy? :D
-
-
no já ne, já pařit umim mimořádně dobře!! pařim už skoro dvě desetiletí víš coto je? to je dvojka a pak za ní nula, no a tak dlouho já pařim esi víš co tim myslim.
Sem ve slůji, ted v době internetu je to mnohem snažší, víš jak, dřív sem musel ven pro jídlo, nebo za kámošema nahrávat na diskety kradený hry, tedka secko vošéfuju ze slůje, takže napohodu -
-
Promin ale :D ne pocky radsi ne :D jeste ted se smeju ..... jinak si zdravej?
-
-
co já vim já tu doktora ve slůji nemám, něco sem psal na doktorka cz aby mě online spasili, ale tam mě blokli, pak sem este volal věštce přez skype, ta řikala jen, že vidí napařovací hrnec a pak to rači položila...
-
-
troll level 0/10 ......bez komentáře
-
-
-
-
-
kdo dal mínus je jasnej pakosta, kdo dal plus je jasnej pán!!
-
-
Ta dnešní mládež, už ani trollit to neumí
-
...velkej expert.... *7* *7*
-
-
stejně neumíš pařit
-
-
nepařím...nepařím, z toho chlastu oslepl jsem. *5*
-
-
já pařim jak napařovací hrnec, ne ještě víc!!! jak zapařený pařeniště!! ale šecko kreklý
-
-
on se pářít určitě umí nwm jak vy xD
-
-
-
-
....expert.... *7*
-
-
Třeba to udelaji jako DAoC, nebo UO :D:D:D To by pak byla jina pecicka... bohuzel fanousci gayrimu by je asi rychle odpiskali :D
-
-
proč hrát něco jako UO když můžeš hrát UO? *4*
-
-
...ale nechme se prekvapit, velký plus je, že to bude free to play, takže to nebudu muset na klasiku sosat z torentu a shanet se s krekem žejo, takže jistý výhody to asi má no. A esi ne, tak to brutálně zpirátim, absolutně bez slitování, drtivě jako PÁN! A pak to este vsude pomluvim, jaka to byla arci3,14čovina a pudu zas dohajzlu
-
-
Ten trolling ti moc nevychází
-
to sosání a crackování bude fakt drtivý co,,//
-
-
ryk povídám, drtivě a nemilosrdně jako gepard
-
-
-
Nevím co od toho čekat. Je fakt že TES mělo něco z MMO světů ale vždy bylo založené na příběhu o jednom jediném hrdinovi. To může dopadnout všelijak.
-
Skyrim je to nejlepší co mohlo v ten rok vyjít. Nebavil jsem se takhle u hry roky. Na druhou stranu ta hra byla nejhorší zmetek za poslední dobu, tolik chyb jsem neviděl ve hře roky, kupodivu mě to nevadilo :)
MMO TES bude doufám taky takhle rozporuplné, pro hodně lidí šmejd a nehratelna sra*ka a pro druhé dokonalá modla na kterou nedají dopustit. Alespoň bude v diskuzích sranda *1* -
-
asi si zabudol ze v tom roku vysiel Witcher 2
-
-
Polskej děvkař a Drakorozený..... kdo je asi větší frajer?
-
-
ten za ktoreho mozes hrat v lepsie urobenej hre. Ten ktory je vytvoreny s laskou a nie len kvoli peniazom
-
-
Bohužel, vše je tvořené pro peníze, zisk a vidinu zbohatnutí na úkor chudých hráčů. Z úspěšných malých studií, které prorazili bombastickými výtvory se stávají korporace, jež připravují další díly svých značek s lepší grafikou a jiným příběhem nás těmito hrami vykořisťují.
Být po mém, tak hry se vyrábí zadarmo a jen z lásky pro všechny. Všechno všem zadarmo, každý může pomoci, někdo udělá to a druhý tohle, a všichni nakonec budeme hrát ty nejlepší hry a budeme je hrát všichni a zadarmo!!! -
-
To ať se potom nikdo nediví takovému "pirátství" her, když je vše tvořené pro peníze, zisk atd... To lecos vysvětluje a z pirátů najednou nejsou takoví piráti v pravém slova smyslu. Nikdo přece ze sebe nechce dělat oběť :-D
-
-
-
-
-