Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hádám že když si tohle přečetl janchor vyskočil radostí až do stropu..
    • janchor
      Hádáš špatně. Bojím se rozmělnění role hrdiny a zklamalo mě situování hry do Cyrodiilu, byť to asi v průběhu let budou rozšiřovat dál. Zvědavost určitě, skákání do stropu možná časem.
  • Masa-san
    Když pominu skutečnost, že mmo znamená konec SP her. Jsem celkem zvědav, jak to plánují zrealizovat tak, aby zachovali to co zbylo z TES tradice.
    • no vzhledem k tomu, ze puvodne uz Arena mela byt v podstate multiplayerova hra, tak je to vlastne navrat k samotnym korenum TES
      • Masa-san
        Nejde o multiplayer, ale o jeho provedení. Sám bych i rád viděl v TES MP, ale spíše cestou připojení se do hry ke spoluhráči, nežli překopání celého systému alá typické copycat MMORPG... Pokud už dělat MMO, tak po TES způsobu se všemi náležitostmi.

(Samozřejmě vycházím z informací z článku, co se z toho nakonec vyvine, ještě není jasné, i když se to již rýsuje.)
      • Nelži
        • kdyz nevis, tak prosim nereaguj
          • Nelži!
            • jezismarja co ty jsi prosime za debi la? Jsi si nevzal prasky nebo ti je 8 ?
            • kdyz nevis, tak prosim nereaguj!
  • tak Crysis 1 a Battlefield 3 jsou dobré hry;) ..ale mě jde spíše o to, že hra by měla být dobrá i bez nějakých módů apod.. Jakožto RPG uznávám sérii Zaklínače. To je pro mě vrchol RPG ;)
    • crysis 1 je fakt spatny
      • vůbec ..mnohem lepší než-li 2jka. Hlavně Multiplayer byl dosti dobrej.
        • ty ses vocas, jednicka je fakt s r a c k a, dvojka je mnohem lepsi
      • Crysis 1 je nadpriemerna hra svojej doby
        2jka je priemerna hra svojej doby
        3jka bude... *7*
    • Zaklinac a TES, to jsou uplne rozdilne pristupy k RPG a me se libi oba ;]
      • Ale pořád to spadá do kategorie RPG ..a tak k tomu taky přistupuju já :) Mnohem více jsem se u Zaklínače bavil ..Skyrim jsem hrál chvíli na nejtěžší a dosti nuda a bugy.
    • Sorry...měla být reakce na SK
  • To mě moc nepotěšilo. Poslední dobou nemám na hry moc času, a zrovna u RPG od Bethesdy jsem mohl do hry vplout jen na dvacet minut, vybít jeden dva dungeony, splnit quest a jít spát, aniž by mě cokoliv a kdokoliv nutilo to měnit. Docela jsem se těšil na domovskou zemi Khajiitů, kde jsem tušil, že by mohl být další díl usazen... Ach jo.
  • Hmm. Bethesda a MMORPG? Nejsem moc velky optimista.
    • Ringwraith
      Dělá to ZeniMax Online Studios, ne Bethesda.
      • janchor
        V čele s kapitánem Dark Age of Camelot. Příslib? Snad.
        • Ringwraith
          Snad hej.

DAoC jsem nehrál, ale co jsem slyšel, tak na to lidi rádi vzpomínají a přirovnávají některé featury GW2 k tomu, co už zažili v DAoC....
  • Asharak
    Huh, tak rád tam vidím PC a Mac, místo Xbox, PS3 (nic proti :D)... *14* *14* *14* ale stejně si to asi nezahraji *7*
  • Tak na tom mě potěšilo asi jen to, že to výjde na PC/MAC, takže bychom se zase po letech mohli dočkat rozhraní stavěného pro kompíky. Jinak ale nevím nevím - když to neukončí sp sérii TES, tak proč ne. Pokud by ji to mělo nahradit jako SW:TOR KOTORy, tak mě Todd pěkně nakrkne...
  • Preed
    No ak to znamena,ze prestanu robit klasicke singleplayerove elder scrolly tak ma to teda netesi,elder scrolls byvala z jedna z mala RPG serii na ktoru sa este dalo tesit a nove znacky vznikaju malo,nehovoriac o tom,ze v poslednej dobe vznika velmi vela MMO,neviem ci nedokazu pochopit,ze hrac proste moze hrat aktivne maximalne jednu a vacsina hracov nehra ani jednu,no asi na tom zarobia aj tak,kazdopadne im prajem aby pohoreli :)
    • Jo holt z opravdu prokoumaného příběhu ze světa Elder Sroll zbydou jen dokola obýhající questy bez duchu a těla, jen sedět a mačkat čudlíky. Nic není potřeba číst, protože přece se s tímto questem setkám u druhé postavy. Je to hnus velebnosti to MMO vymýlání mozků.
      • 1. Questy znova děláš pokaždé, když si založíš novou postavu a je jedno, jestli hraješ SP či MMO. A jasně, někdo v MMO nečte quest log. Pak si ale hru těžko dokáže užít. Mimochodem, ani ve Skyrimu není třeba číst quest log, protože nás hra všechny pěkně odvede za ručičku až na místo určení. Zlatý Morrowind!!!

2. Jenom nějaké mačkání skillů je mnohdy daleko více jak tupý klik fest ve Skyrimu a předchozích hrách. Já hraju jedno MMO a když tam bojuju, musím opravdu uvažovat, jaký skill kdy použiju, skilly majý cooldowny a další omezení. To v TES hře a v dalších podobných hrách jsou omezení daleko menší.
        • Preed
          Je absolutne jedno ci tam treba viac skillu alebo tie questy robis znova alebo nie,pre MMO platia uplne ine zakonisti ako pre obycajne RPG ci uz sa to tyka boja alebo pribehu,preto je pribeh MMO vacsinou povrchny a nikam neveduci a gameplay je relativne furt rovnaky a homogizovany v mene nejakeho pvp balancu(uplne si viem predstavit ako daju postave abilitu ktora vyvola burku cez pol mesta zacne vsetkych jebat,no urcite *7* ) takze pre Elder Scrolls ako seriu je to urcite krok s5,mozno nie pre MMORPG ako zaner,co samozrejme plati ak nejakym sposobom nebudu pokracovat v sigpleplayeri,co vsak vidim ako dost pravdepodobne.
          • "je pribeh MMO vacsinou povrchny a nikam neveduci a gameplay je relativne furt rovnaky a homogizovany" to jako by si psal o Skyrimu a Oblivionu například. Neděláš v těhle hrách přeci pořád to samé? Přijdu k NPC, řekne mi, abych zabil 10 vlků, já to udělám, dostanu odměnu. Potkám NPC, postěžuje si na upíry, já vymlátim jeskyni s upírama, dostanu odměnu.

Občas mám pocit, že si SP hráči RPG her z těchto SP her dělají jakési legendy. A přitom questy jsou v podstatě totožné s questy v MMO. Boj je rovněž zcela homogení. Vlastně je to všechno stále dokola jako v MMO. Nevidím v tom rozdíl. A hloubka příběhu? I MMO může mít dobrý a hluboký příběh. Samozřejmě tím nemyslím hluboký a dobrý příběh, jaký měla třeba magická kolej ve Skyrimu (ironie). *1*
            • Preed
              No dobre,su samozrejme RPG ktore su ovela viac pribehove ako Elder Scrolls,ktory sa potyka s tym,ze funguje v tom obrovskom svete a tam sa ten pribeh tak husto proste rozpravat neda z toho pohladu,to moze v ramci RPG serii urobit najmensiu skodu co sa tyka pribehu,keby sa snazili urobit MMO zo Zaklinaca tak by kvalita pribehu isla samozrejme o vela viac dolu ako pri Elder Scrolls ale co sa tyka toho gameplayu tak za tym si stojim,proste v MMO nemozes robit ''zaujmave'' ability ako v SP lebo to rusi PVP balance,potom sa to nasledne vsetko homogenizuje a vsetky classy robia viac menej to iste,videl som to vo wowku na vlastne oci,pochybujem,ze v inych MMO kde chcu mat nejake ''seriozne'' PVP je to inak,ale dobre,Elder Scrolls je svojou povahou takeho OFFLINE MMO mozno celkom vhodnym kandidatom na MMO,ale nic to nemeni na tom,ze sa mi to nepaci a hrat to zrejme nebudem pretoze proste o MMO nemam zaujem.
  • Pokud to bude jen kopie WoW, tak to určitě nemá šanci na úspěch. Dovedu si to představit jako rozšířený co-op, kde se budou lidi snadno dávat dohromady, ale jinak nevím s čím chtějí přijít.
  • Raději bych byl kdyby udělali jakoby jen coop pro max 4 hráči kde byste museli plnit úkoly (hlavní) spolu, počet neptřátel by určovalo kolik by vás bylo, po hlavním příběhu by ste se mohli mlátit jak chcete xD nebo něco takovýho... ale určitě ne MMO... *9*
    • KaloSaper
      Tak si zahrej Borderlands 1 nebo i 2 co za chvilu vyjde. To ma vsechno z toho co pises.
      • Shaker
        Borderlands ma treba pro me nestravitelnej grafickej styl a featury... mimochodem rada jak pod na me zboku.
      • Veskoslav
        Jo no a člověk nemusel mít X desítek patchů, aby to hned jelo v pořádku. Sice pak to byla pecka, ale abych byl se hrou spokojen a měla 40 GB, to děkuji nechci (Oblivion)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit