Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechci dík
  • presne toto si pametam zo stareho cisla Levelu ze sa stalo Michalovi Rybkovi :D
  • Big_Pete
    Michal "GottaCatch'EmAllWolf" Rybka
  • Čekal jsem že se o zbírku bude ucházet "Angry Video Game Nerd" (James Rolfe). Ale nikde o něm ani zmínka :).
  • Michal Rybka je nejlepší český herní novinář. Ten článek je pro mě fakt osvěžující. Žádná vata. Žádné pokusy o originální a autentické umělecké vyjádření. Prostě fakta a argumenty, v řadě za sebou, smysluplně, obsáhle, úplně. A jo, ne se vším souhlasím, ale to, že si Rybka: 1) udělal rešerši, 2) PŘEMÝŠLEL O TÉMATU, 3) logicky a smysluplně vystavěl svoji argumentaci, z toho článku čiší na sto honů. Podobně dobře píše ten maník, co dělal ten seriál o tom, co se do her nevešlo, ale Rybka je ještě o chlup lepší. Doufám, že bude psát častěji.
  • Já bych to viděl na různé monitory, projekce, televize, kde běžely ukázky z hraní, k tomu i různé dokumentární filmy či videa - rozhovory s tvůrci, s hráči atd. o historii, vývoji apod.
  • velkej mazec tuto... :D
  • Grandhalf
    Tak třeba 2 kila to je buřt , tam de vo to že se tam najdou skvosty který někdo nehrál a třeba by i chtěl , ze starší generace hráčů určitě a věřím že pro některý lidi by to ani nebyl problém ty prachy vysolit ( já osobně bych klíďo ty dvě kilča za 2 hodky hraní na nějakým speciálu dal ) . Nějak to třeba rozděli podle stáří a exkluzivity konzole atak ... Jo 500,- je moc to sem přestřelil a ten litr taky ale jinak sem ze země a nejsem Bob ... To se ještě pořád dneska používá todle "oslovení" ?
  • Pochvalovat názory od takové lopaty?
  • Trisska
    x_ander - Jo, to sou dobrý argumenty, přesvědčil jsi mě... Uznávám, že máš zřejmě pravdu a na svůj koment dávám mínus. Děkuji...
  • Tomu se říká sbírka..
  • Můj dědeček sbíral věci od popelnic a taky existoval *3*
  • To jenom potvrzuje, co jsem napsal. Jedna z najvyznamnejsich her historie za 20000. A dalsi nejvzacnejsi hry pro PS1 za maximalne 300 dolaru, pricemz uz u pate nejvzacnejsi je uvadena spodni hranice ceny shodna s kupni cenou pri vydani.
  • x_ander
    Bylo by to muzeum her, ne muzeum obalů od her, nauč se vnímat psané slovo. Kromě her by tam byly vystaveny sběratelské předměty, spousta informací o historii té které hry, možnost si některé hry zahrát atd. atd. Ale proč ti to vlastně vysvětluju, že... Nikdo tě přece nenutí do takového muzea chodit, můžeš zůstat doma u plyšáků...

Btw. auta jsou taky od toho, aby se v nich jezdilo, tak proč má vlastně Tatra v Kopřivnici muzeum? A světe div se, návštěvnost mají...
  • Trisska
    Ale co? Nikdy sem nic jinýho nesbírala, a tak sem použila aspoň tohle... Sbírat můžeš cokoliv, princip je však vždycky stejnej.
  • s-a-b-r-e
    Postupně: Ne, mohl, samozřejmě.
  • Amylee.Anderson
    Už když si člověk říká "a co kdyby", ty to nějak rozsekneš *15* (Ne, že bych neměla plyšáky, ale... *15* )
  • Trisska
    Jasný, všechno je super, ultra, mega speciál! *15* Ze který seš planety bobe? Za 2 hodiny hraní chtít 500 Kč?? Dyť bys tam měl živo jak v márnici... *15* Sni dál...
  • Trisska
    Já v tom teda žádnej smysl nevidím, chodit do nějakýho muzea a očumovat tam obaly od her... Hry jsou přece k tomu, aby se hrály, ne? To už bys pak moh sbírat třeba kelímky od jogurtů a dávat je do muzea, kde by se lidi kochali obrázkem na víčku a složením... Vysoká návštěvnost zaručena! *15*
  • Ronox
    Tak jestli on brousil tu sbírku jako ty, ty plyšáky, tak už jí nechci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit