Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trisska
    Mopped - Jako neříkám, že si s něma ještě hraju, to jako vůbec... *15* Ale prostě je mám vystavený, spolu se spoustou vzpomínek a z nostalgie. Stejně jako ty máš možná schovaný svoje angličáky z dětství... Nebo jsi je prostě jen tak naházel do popelnice? *8*

Robotrole, koukám, že u tebe též vše při starém... Pořád žiješ v omylu! *4*
  • Trisska
    Zajímavý, zrovna včera jsem to tady zmiňovala a nikdo mě za to nepochválil... *7*

http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/v-surgeon-simulator-2013-muzete-operovat-mozek-i-kladivem-62303/
  • Grandhalf
    Jasně , s tím dohráním by byl problém třeba u Falloutů a tak , spíš ten gamecube , snes , gameboy ...
  • Třeba je to s trolem, jak s pověstí - sem tam nějaká ta pravda. Třeba má opravdu svou bandu plyšáků, který ho tlačej do zad při se... a ku*va, zase ty děcka.
  • Grandhalf
    Super článek , super Rybka , super maník se super sbírkou , mít na účtě 100 megů tak do toho du a pak to muzeum otevřu . Zaplatil bych týpka ( nebo partu týpků spíš ) na dozor a kdo by chtěl z návštěvníků ( třeba 10 lidí denně max ) , tak by si ukázal na konzoli a hru , za 500,- by si mohl zahrát ( třeba na 2 hoďky - s přihlídnutím jak dlouhou herní dobu hra cca má ) , za 1000,- dohrát ( třeba sejv by se mu tam nechal dokud by to nedohrál *3* ) . Pro někoho by asi byla škoda to rozbalovat , já bych chtěl aby se ktomu dostali lidi a užili si to ... *3*
  • Robotron3
    V poho, je to pořád při starym, akorát se převoperoval na holku no :)
  • Mopped
    Do prdele, já jsem tady dlouho nepsal, takže tyhle novoty neznám. Za mě tady byl troldiskusní a tím to haslo:-)
  • Robotron3
    Tak on hlavně diskusni.troll se hodně moc snaží, aby reagoval jako holka, takže používá ty stereotypy jako sbírka plyšáků a tak. Docela zábavný *2*
  • Grandhalf
    A ještě plyšáci ne ??? *7*
  • Mopped
    Kdo by taky chtěl tvoji sbírku uslintaných plyšáků. Šak počkej, ještě se jich ráda zbavíš, až tě budou tlačit do zad při se…. Ehmm teda čtou to i děti?
    Jinak si samozřejmě dělám srandu, taky jsem si hrál s maňáskama, když mi bylo pět:-)
  • Robotron3
    To by ani nestálo za odpověď! *15*
  • Rád by som ti dal za pravdu :D
  • Trisska
    Jestli jenom hrál a hrál a vůbec se jí nevěnoval, tak není divu... To by se mi taky nelíbilo! Navíc jsem toho názoru, že do poliček v domě patřej spíše knihy než krabice s hrama... *7*
  • Mopped
    Tak taková ženská neexistuje, to by musela vypadat jako….., ne prostě taková není.
  • Snad by nebyl takovej ocas a uměl by si dupnout, ne? Při představě, že bych to sbíral tak dlouho a potom by mi do toho někdo začal kafrat a dával ultimáta, tak jediná odpověď by byla "Jestli se něco nelíbí, tak támhle nechal tesař díru a nashledanou." Leda, že by v tom byl až po uši... :)
  • :D:D:D
  • Možno si našiel frajerku, ktorá mu povedala: ,, buď ja alebo tie haraburdy,, :D
  • Trisska
    To teda nechápu, proč si někdo dělá tak velikou sbírku her, aby je nakonec prodal. Za 11 milionů, csss... Kolik z nich asi dohrál? Já bych svou sbírku 19 plyšáků nikdy nikomu neprodala... Jednak k nim mám citovej vztah, protože jsem je dostala od různejch lidí, jednak by pro potenciálního kupce vůbec nic neznamenali. Člověk má taky mnohem větší potěšení, když něco sbírá kousek po kousku, než když to dostane všecko naráz! 11 melounů, csss... Ten chlápek teda dodal slovům *herní byznys* úplně novej rozměr... *7*
  • Moc mi imponuje jak Michal nezapomíná na tvz. "kultůru kriplů". Tenkrát mi to hodně vadilo ...
  • x_ander
    Já si takové herní muzem umím představit úplně bez problému. Zkrátka bys tam měl za tím sklem vystavenou krabici s hrou (a třeba jako raritu neotevřený kousek) a vedle toho i krabici otevřenou, s vystaveným diskem (disketou:) ) manuálem a případně dalšíma sběratelskýma serepetičkama. Vedle této vitríny bys měl (jako v každém muzeu) informační cedulku, kde by ses o té které konkrétní hře a její historii něco dočetl a pak displej, kde by jelo nějaké gameplay/trailery/cokoliv atd. V každé dané sekci by pak bylo pár PC/konzolí, kde by sis některé z vystavených her mohl vyzkoušet, třeba prostřednictvím dema.

No a u slavných a rozsáhlých sérií (např. Final Fantasy, Tomb Raider, Mario, whatever) by pak této hře mohla být věnována celá sekce (třeba menší místnost), kde bys vedle vitrínek s jednotlivými hrami měl vystavené např. sochy postavy té hry v životní velikosti (na takové kolikrát narazíš i v herních shopech, a že to jsou raritky), různé další blbiny, plakáty (např. vývoj Lary od prvního Tomb Raideru do současnosti), obrazovku kde by se přehrávaly rozhovory z tvůrci, atp.

V hardware sekci bys měl samozřejmě vystavené samotné konzole, a u některých kousků bys měl možnost si na nich třeba vyzkoušet něco zahrát.

Myslím, že pro každého hráče by toto bylo hodně populární a přilákalo by to i lidi, kteří hry až tak vážně neberou. Druhá věc je, že založení takového muzea by asi stálo kotel pěnez, ale to asi každé muzeum :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit