Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vidím za jaky čmáranice je schopnej dát někdo stamilióny, tak mě tady ta částka nepřekvapuje.
  • v sucasnej dobe: daju :) .. herna doba vacsiny titulov je velmi kratka 6-15h v priemere by som povedal (taku laru a hitmena co som hral naposledy - tak som ich dohral za cca 25h cisteho casu)
  • Gordar
    Článek od pana Rybky, super.. ale trvalo to :D
  • to by ses divil, jak jde normálně žít a dohrát her třeba pět šest za měsíc :D
  • Predrazeny to jedna hra vyjde na 1300,- *1* vetsina je jich naprosto bezcenejch
  • Rozjedte kickstarter kampan na videoherni muzeum a sbirku kupte :D
  • Amylee.Anderson
    Tak se tady všichni složíme a založíme muzeum :))

Trochu ale nechápu ten smysl. Ok, auta, postavička, známky. Na to se podívam třeba i zabalený a užiju si, ale proč si kupoval takových her, konzolí a bůh ví čeho, aby to nehrál? To mi přijde ujetý. Ten člověk snad ani nemůže mít rád hry, když je má jenom.. aby to měl.
  • toto je chore, akoze raz za mesiac - dva si kupit hru na PS3 to je este ok, ale vrazat sustavne peniaze do PC ? to moze len chory clovek, resp. clovek bez realneho zivota pretoze tolko casu sa venovat PC zdravy rozum jednoducho nedovoli nedovoli. :o) sam to mam odskusane a viac ako jedna hra, maximalne ale to je uz extremne 2 hry za mesiac sa dohrat jednoducho nedaju...
  • Tomu se říká krásná sbírka. Mám doma 200 modelů aut, ale tohle znamená vidět a umřít blahem.
  • Jorrsk by to asi ukecal na ty figurky ,)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit