Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předpokládám, že ze zahraničí to nikdo nekoupí, protože spousta obalů a příslušenství bude jen italsky.
  • Mato1987
    presne tak :) ja som rád čítal LetterWolfove skvelé odpovede čitatelom levelu v listárni :D
    ináč Rybka píše skvelé članky na pctuning.cz, má ich tam pomerne dosť, sú to vynikajúce članky zaoberajúce sa všeličím od hier až po filozofiu :D
  • na to je život moc krátkej si to všechno zahrát
  • x_ander
    Rybka na Games? Velice příjemné překvapení, ten jeho styl je prostě jediněčný a nečetl jsem od něj nic od... no od doby, co jsem si naposled koupil Level, a to už je (bohužel) řádka let. Co takhle mu tady na Games přihrát víc článků a nejlíp i nějakou tu recenzi, hm? :)

Jinak k tématu článku - mazec. Mě by asi bylo líto něco takového prodat. A souhlasím s Michalem - tohle by se nemělo prodat, ale použít k založení herního muzea...
  • Kozy
    Neni umění jako umění
  • No myslim si že když má tolik peněz na hry tak by to vyklepal asi hodně rychle *1*
  • tl;dr ... ale za 11 mil.? Tyve, kdyby mu jednoho dne zničehonic chytnul barák/byt, tak by to vyklepával z nohavic ještě měsíc potom.
  • filias
    Sběratelství není nic pro mě. Já mám vždy radost, když můžu nějaký krám vyhodit.
  • Něco takového se nevidí každý den ! *15*
  • Mesicne dohraju tech 5-6 her jak rika kolega k tomu jeste stravim par desitek hodin na online hrac
    neznamena,kdyz ty dohrajes 1-2 hry za mesic,ze to nejde..
  • lol ? To je reakce teda jak poleno.. Ty cmaranice jdou mimo nas smrtelniky ty drahe ;) ..Taky mam doma obraz,ale s necim, co dava smysl..
    Ale skoda slov
  • Jdem ho vykrast :D
  • Mato1987
    :D:D a ja som myslel že mám celkom slušnú zbierku :D
  • *1* On je ten typ sběratele. To máš jako sběratelé miniatur alkoholu, nikdy, ale nikdy by žádnou z nich neotevřeli a neochutnali.
  • michelangelo
    Ze neco nechapes neznamena, ze to nema svoji hodnotu...
  • jé tak s tim bych na holky udělal jiste dojem *5*
  • Ne, dekuju.
  • vždy se mi vybaví ta jeho fotka alias mafián s doutníkem, spocená tvář a všude plno kouře :)
  • Erien
    Prostě se rád dívá na krabičky od her, protože je jejich sběratel. Lidi sbírají ruzné věci a on si narozdíl tebe ten pohled asi užívá.
  • Mahcake
    Jen počkej. Za pár let budou tyhle hry artefakty a budou se prodávat po milionech za jednu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit