Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak co to tady pročítám, tak souhlasím jen s Walltarem. Jinak mě dokáží pobavit komenty typu: hrozný Xbox One je pro casula hráče a skvělý PS4 cílí na hardcore *1* Tohle je opravdu kravina...
  • s.hih
    Xbox ONE je vzhledem opakem PS ONE, velky,hranatý proti malému,oblému a ještě si MicroSoft nedal ani práci s názvem ONE. Kdyby japonci měli koule, tak mohli do E3 zatrolovat a oznámit,že nové PS4 se bude jmenovat PSX 360 *1* *1* *1*
  • to jsou kecy proboha *7*
  • Mně by stačilo vědět, proč bych si měl kupovat nějaké "ultimátní zábavní zařízení", když si mohu na míru a za méně peněz sestavit PCčko, které bude umět všechno líp?

Jasně, staré verze PS3ky uměly ripovat SACD disky do DSD formátu, ale to je tak opravdu vše, co kdy bylo na konzolích zajímavé... *2*
    • Ono já se s instalacemi her často nervuju, PC musíš někdy dokoupit hardware, ale jak se tu píše za těch 13- 15 high-end nepostavíš.

A HLAVNĚ konzole hry.
      • walltar
        Tak ale za 13-15K už postavíš použitelné PC co nepojede ty hry zase tak špatně ... ale co mě spíš zajímá, kolik lidí, kteří mají konzoli nemá vůbec PC. A pokud mám nějaké PC tak kolik mě stálo? A když bych potom sečetl cenu konzole a cenu toho PC tak jestli už se nedostanu k ceně blízké High End PC ... já odobně třeba PC potřebuju takže kupovat PC + konzoli se mě nevyplatí ... pokud by teda na konzoli nezačali vycházet nějaké lepší hry (čehož se zatím nebojím), potom by se možná vyplatilo mít oboje, ale doteď to byli jedna max 2 hry, které mě na všech konzolích zaujali ročně a nevyšli potom na PC. A stejně teď mám myslím na seznamu kolem 10her na PC, které jsem si ještě nestačil zahrát.
        • A někteří lidi, kteří jako malí na PC hráli, dneska koukají denně celou pracovní dobu do počítače (resp. notebooku v docku v kanceláři a notebooku na cestě vlakem/busem) a tak se jim ten stroj zprotivil, že hry už jedině na konzoli. :-) Žádné otravné přicházející maily, žádné ikony Excelu a Outlooku, jen gamepad, televize, gauč a hry.
          • walltar
            A někteří lidi, kteří jako malí hráli na PC, potom celou pracovní dobu seděli u PC sou rádi, když přídou domů, sednou k nabušené mašině, na které nemají outlook ani excel a potom jen Klávesnice, myš, monitor a hry ...
            • Hele možná ti to přijde jako šílenost, ale ano, existují jedinci jako já, kteří celý den koukají do PC, přijdou domů dělají boční práci zase na PC a při představě, že bych tam měl trávit i čas při hraní je na palici :-). Proto mám konzoli. Ale proti PC absolutně nic nemám, aby tady zase nějaký trololo nevyšiloval :-).
            • Každý má jiné preference. Já už si "relax" s počítačem představit neumím.
        • On je i duvod že někteří prostě na hardware nehledí ale hledí na hry a hratelnost já dávám přednost konzolím protože si na nich hru více užiju a za tu dobu co na nich hraju nemám problém s gamepadem a vyhovuje mi více než klávesnice a myš :)
    • TheGGG
      haha a k čemu ti ten kompl bude? co si na něm zahraješ? Nic, pořádný hry vycházejí na konzole *3*
      • Hanzales
        když vezmu poměr času strávený ve hrách za rok, tak by to bylo 70% PC, 20% PS3 a 10% Xbox *3*
      • Veskoslav
        Zalez trolí pako.
      • LOL na konzole, bez se schovat ty chudaku prosimte...lol na konzole pry..ahaha
        • Vím že to sem nepatří,ale od kdy je League of Legends pořádná hra?Neříkám že je špatná, ale jsou spousty lepších her ;)
      • Ani jedna z her na kickstarteru ktere me zajimaly nebyla ohlasena na konzole. To uz vic veci vyjde na apple ;-)

Ale je pravda ze kinectem ovladana jizda na praseti na PC nevysla, pokud mas rad tento druh her uzij si je.
    • walltar
      Jo přemýšlím nějak podobně ... akorát mám se stavěním PC menší problém ... jě tam někdy až moc věcí na výběr. Teď se chystám na stavění HTPC/Fileserveru a poslední sestava mě vyšla asi tak na 20K *1* ... za disky se holt platí.
      • Měkké je? hezký :)
    • A dneska high-end PC vážně není levnější než konzole.
      • Veskoslav
        Pokud high-end považuješ pc srovnatelné s konzolí "nové" generace", tak za desítku to postavíš. Navíc bude nejenom mnohonásobně využitelnější než konzole. Navíc monitor, kvalitní monitor, stále stojí méně než kvalitní televize, kterou konzoláři tak rádi opomíjejí v nákladech na hraní.
        • walltar
          Plus bych taky řekl, že připojit pc k televizi není žádný problém ... takže nějaké argumenty Tv vs monitor jsou totálně mimo ... pokud vážně chci hrát na gauči v obýváku tak to jde s Pc Stejně ... akorát většina lidí co má PC tomuhle stylu hraní moc nehoví.
      • Ono kdyby nějaké opravdu high-end konzole začaly vycházet, tak by se ti protočily panenky nad tou cenou ,-)

Za 10 - 12 litrů dáš dokupy PCčko, kterému se tento nový xšrot nebude mít možnost nikdy vyrovnat... výkonem, flexibilitou, možnostmi, ničím.
    • S PC je věčně nějaký s*aní, přestávaj mě bavit. Zlatá konzole, píchnu to tam, hraju.
      • Veskoslav
        Prostě uživatel, co umí zapnout a vypnout. No tím bych se moch nechlubil;)
      • walltar
        Na to máme jeden takový výraz ... noob. Já mám každé PC tak kolem 2-4 let a nikdy s ním nemám věčně nějaké sraní. A když už je nějaký problém tak ho vyřeším asi tak za 10min. Holt kdo umí ten hraje a kdo je noob má pořád problémy a nosí PC do servisu.
        • Neříkám, že si s "radostma", který s PC přicházej, nedokážu poradit, šašku. Dokážu, ale je to vopruz. Do servisu jsem PC nenesl v životě a to už se okolo nich motám víc jak dekádu.
          • walltar
            Hmm tak si to teda zrekapitulujeme ... motáš se kolem PC dekádu, ale máš s nima "věčně nějaký s*aní" ... osobně si nemyslím, že je to problém PC. Já se PC zabývám taky podobně dlouho, ale věčně problémy nemám. Tak 1x za půl roku co musím něco vyřešit a jinak bezproblémový provoz. Ono to možná bude "jak si to člověk udělá, takové to má" *3*
          • Nepovidej
  • mě se ten design xboxu moc líbí. Jednoduchý, hezký linie
  • Každý má jiný vkus a chápu, že se to nemusí líbit všem, ale já s tím nemám problém. Dle mého konzole nemá být vrchol umění, ale má zprostředkovat hraní her.
    • TV, TV, TV, TV, Game, TV, TV, TV, Sport, Sport, TV, TV tak nějak to bylo ne?
      • Hmmm takže když se Smart TV umí připojit k internetu a používat nějaké ty aplikace, tak už to není zařízení které je dělané převážně na sledování televize? Já měl za to, že se jedná o vedlejší funkce, které můžeš a nemusíš používat pokud nechceš. Takže pokud je nemáš rád tak je nepoužiješ.
        • Představ si, že výrobce auto na předváděčce svého nového a velmi očekávaného auta bude celou dobu mluvit o vestavěný TV v tom autě.
          Tady je krásně vidět že M$ už nemíří primárně na hráče ale na "obyčejné" lidi co budou Xbox1 používat jako multimediální centrum.
          • Navíc Kinect tu byl už na X360, přehrávání filmů taky, internet taky .... krom TV tuneru. To je tak velkej problém ? Proč mít TV obskládanou 5 krabičkama když můžu mít jednu. Mě to je šumák já na XBOXU jen hraju. Pokud vám to vadí pak asi budete zklamaní ze směru kterým se lidstvo ubírá (snaha věci zjednodušovat).
          • Pokud v herní oblasti to zůstane stejně jako do teď na XBOX 360, tak mi to jestli z toho dělaj multimediální centrum je u zadní části těla. Pokud to nijak neovlivní kvalitu hraní. Ja nevím považuju to jako přídavné věci .... převážně jsu stejně na PC.
    • Aha že bych zaspal dobu ? Konzole už nejsou o hrách ? No jo časy se mění .....
  • Řikal jsem hned ,že je to ten dnešní hnusnej microsoftí dlaždicovej design jak metro a voni se tim ještě chluběj, že se inspirovali rozhraním W8 *11* jinak samé PR krasožvásty " koncept nového Xboxu se točí kolem jednoduchosti....jak to udělat co nejjednodušší, " přeloženo z reklamštiny: co nejlevnější...
  • Neviem, zrovna toto mi príde ako výsostne individuálna záležitosť. Osobne s tým dizajnom nemám nejaký zásadný problém. Jednoduchý, čistý tvar, bez nejakej špekulácie alebo dizajnérskych výstrelkov, kombinácia matnej a lesklej čiernej je zaujímavá. Hlavne nech je dobre vyriešené vetranie (čo na pohľad vyzerá, že je).
    Keby prišli s nejakým extravagantným dizajnom, tak sa rovnako nájdu ľudia, ktorí s tým budú mať problém. Myslím, že voľba konzervatívneho/sterilného/retro štýlu je lepšou cestou ako skúšanie dizajnérskych kreácií.
  • On tenvzhled je asi to poslední, co je na té konzoli špatně.
  • irdzi
    bych raději viděl z jakých verzí vybírali...každopádně vzhled je to poslední co by mi při pořizování XO vadilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit