Přejít na výpis diskuzí
Nechte si od Microsoftu vysvětlit design konzole Xbox One
31.5.2013 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Když už konzoly tak PS4! Mikřisot je jedna velká k ....
-
-
kdyz uz y, tak tvrde a vsude, nacpeme ho uplne vsude.
-
-
Tak kde jsou ty super zpravy z E3 Xkram nic co prave jsem se vratil z jedne akce vyznamneho vyrobce hw a prislusenstvi. Konstatovani manageru smerem ke konzolim a trendu na co se v pristich letech vyrobci HW zameri bylo jasne, konzole jsou mrtve vyrobci HW se budou soustredit predevsim na prenosna zarizeni a PC hrani...
-
Mně se to celkem líbí a snad i díky tomu hranatýmu tvaru a nahoře díky tomu žebrování to bude mít dobrý chlazení!
-
fuj hnusný vzhled. Je už dlouho jasné že ps4 todle vyhraje, ale tím vzhledem si to microsoft úplně zabil. Už se těším jak do toho bude lidem padat prach.
PS4 FTW -
-
Oooh baby baby oooooh *3*
-
-
http://smilefacegames.blogspot.cz/
-
a nenechám.. *1*
-
Mě XO nepříjde jako špatná věc, jenom je třeba si uvědomit, na koho to cílí. Prostě už to není pro ty pořádné hráče, proto ty tu bude PS4, ale prostě pro jiný typ lidí. Nic víc, nic míň *4*
-
-
Tak toto by si naozaj mohol vysvetliť ako myslíš. Neviem o tom, že by MS povedal, že na XO sa nebudú dať hrať hry alebo že by to bola o niečo menej herná konzola ako X360. To, že to bude ponúkať aj ďalšie služby, funkcie (z ktorých si tu užijeme asi len málo - žiaľ) je snahou získať aj širšie spektrum zákazníkov.
A rovnako nemám pocit, že v Sony by sa nesnažili ísť cestou multimediality a ponúkania aj ďalších funkcií okrem hrania. Či na to je dvojitý meter? -
Tak to poprosím o vysvětlení, v čem je PS4 "pro pořádné", moc rád se směji;)
-
Dle čeho soudíš že PS4 bude pro starší ?
-
-
Oprava pro "pořádné hráče".
-
-
xbox1 je za 18 a PS4 bez dvou za 20 *3*
-