-
:) Ale jooo trochu lámaný přes koleno, ale ještě to jde. Možná chvíli tu ironii a sarkasmus střídat s nějakými srandovními hysterickými neartikulovanými výkřiky apod....vždyť takhle se bezpochyby obyčejní fandové Diabla chovají.:)
-
Ja to vidim jako strategii, jak hrace zamerit jeste vic na nakup itemu ve store. Bude to hlavne o gearu, schopnosti hrace pujdou na druhou kolej.
-
toho se bat nemusis, co jsem koukal, tak vyssi skilly zerou ,,manu,, jako besne
-
nevadí mi, nejsem pirát, internet mám levnej rychlej nepadá, nějak to neřešim, hlavně se těšim
výhody převažují, je nová doba, 12 let udělá své, a za dalších 12 budou hry takový že by to ted nehral nikdo ale pak stejně budou všici no a co, hlavní je zábava, a je to levny, levnější než kina, hospody, sporty, prostě fajnovka *1* -
Tohle ale jsou slova fanboyu, kteryma RMAH obhajovali. Takze tak. *1*
-
zkus po nich neskakat ?
-
me spis vadi, ze blizz ceka na dalsi datadisky, aby tam dal pridal to, co uz ted je v d2 ... beztak casem dojde na sockety, runy a runova slova a charmy, jak to je v d2. Jen ted dela mrtveho brouka a schovava to na pozdeji.
-
Vzdyt je to nadherne. Nemusis delat naprosto nic, nemusis premyslet, co kdyby si nahodou udelal nehratelny build. Jenom chodis a mlatis, co vic chces? *1* A navic nevim jestli to tak bude i v retail verzi, ale me v bete u carodejky naprosto nic krome secondary attacku nezralo arcane power. Takze jsem mel porad plno...
-
Me taky, ale pry jsem kvuli tomu troll a hater. A nechapu ze je to tak 1000x lepsi. *6*
-
Na tak extrémní pecce jako Diablo 3 není nic střídmého!
Ani sarkasmus! -
Tak v SWtor jsem taky dohral story a pak zbyvala mmo grindovacka. Diablo nevidim nejak odlisny, dohrajes story ale stejne pak grindujes, masakrujes a vrazdis v parte kamosu donekonecna.
-
Opravdu? Krome toho ze vse jede ze serveru, vse se overuje proti serveru i singleplayer hra. Je to plnohodnotne MMO, akorad ho muzes hrat sam.
-
Mě hlavně děsí ten zautomatizovaný systém levelování postavy.
-
Tomu rikam poradnej antiblizzard rage dneska !
-
no hlavni rozdil mezi d3 a mmo je, ze diablo jde dohrat ;]
-
jediny co je na tom MMO je obchod a pvp. A to jeste orezany.
-
pratelska rada, sarkasmus pouzivej stridme a tam kde to hodi
-
Prej jo, prej je to daleko vic kombinaci. Coz mi pripomina prichod Cataclysmu. Z 51 (+ kolem) talentovyho stromu se stal 31 talentovej. Mas pak vic moznosti. Dopadlo to tak ze nacpes 31 bodu a zbydou ti 2-3 ktery das bud do pvp nebo pve talentu. To je teprv hafo kombinaci na vyber. *15*
-
A to je poplatek za transakci jenom jedno euro.
Coz z toho dela vec drazsi nez nase banky -
tesim se tesim na Diablo 1 sem znicili 15mysi tak tentokrat doufam ze zadnou neznicim preci jenom dat 2800 za novou se mi nechce :)