-
Nejsou nahodou ty lidi co delali dvojku davno pryc?
-
To je fajn, že jsi na sebe hrdej. *3*
-
Diablo, Lady of Terror *1*
-
Souhlasím, tvrzení typu "old school hráč by se za podobný výrok musel stydět až na půdu" jsou.... no prostě debilní, jiný vhodný termín mě nenapadá. Já třeba Diablo 1 a 2 hrál krátce po vydání a taky mě to nikdy moc nebralo a abych se přiznal, tak mě nikdy moc nechytla žádná hra od Bizzardu i když jsem se dost snažil a chtěl si je užívat jako ostatní (čímž neříkám, že jsou špatné, prsotě jiný šálek jak říkáš).
Co mi osobně trochu vadí je to, že ten cirkus kolem Diabla 3 vytéká i mimo herní scénu a to takovým dost nepěkným způsobem, který dost potvrzuje stereotypní vnímání her a hráčů u nehráčů (a "nerozhodné" může znechutit a odradit od her obecně). -
Hele, meleš čím dál větší kraviny. Vím že to víš sám a je ti to jedno, ale stejně jsem to musel říct...
-
Jsem na sebe hrdej že nepodlehnu davvemu šílenstvi a tohle hrát nebudu *4* Kdybyste pred takovými 4-5 lety do diskuze napsali že hrajete diablo, vysmáli by vás. A právem. Za tech pár let se toho hodne zmenilo, hry se stali primitivnejší a tomu se prizpusobila i mentalita hráču. Já betu skusil a popravde mel jsem problem to dohrát (kvuli te jednotvarnosti) *5*
-
Když oddálil ten skill tree tak jsem si řekl jenom WTF?!
-
Pověst tvůrců a zkušenost s předchozími díly generujou vysoký očekávání. Co je na tom nepochopitelnýho?
-
Mě Diablo nikdy moc nebavilo, ale dneska jsem narazil na hru, která vypadá víc jako Diablo 3 než Diablo 3 :)
http://www.youtube.com/watch?v=DuPwHYlrHCA -
Ono to bude mozna i tim ze tehdy hry proste vznikaly, jenze dnes se recikluji(vetsinou dokonce spatne). A uz ted vim ze D3 se ti treba libit bude(mozna ne *1* ), ale D1,2 to urcite neprekona!
-
Nevim, jestli novodobej hrac znamena, ze pamatuju, kdyz AoE jeste neznamenaly Age of Empires (coz, nalijme si cisteho vine, uz dost lidi ani nezna), ale Aces over Europe. Ber to tak, ze sem hral jiny zanry. Na diablo 1 sem narazil jen okrajove, dvojce sem se vyhnul uplne a v podstate jedina podobna hra, co sem hral a dohral byl Dungeon Siege 2, u kteryho se mi system "co pouzivas, to se ti zlepsuje" zdal byt daleko lepsi. U tehletech her se v podstate lisi jen pribeh a nejaky drobnosti a ja proste nechapu, co na tom lidi vidi a proto se ptam. Ale jelikoz chapu, ze 100 lidi 100 chuti, ktery obcas ani nejdou racionalne vysvetlit, tak fajn, uz se ptat nebudu :)
-
Tak to nejsi pravej Diablo 3 fanda.
-
tak hlavne HC obtiznost aukci za realne prachy mit nebude
-
Nic. Itemy si vymlátím z monster. Ten předmět by mě musel hodně nadchnout, abych za to platil.
-
:-)
-
Nevim me je 30 a za sebe mohu rici ze Starcraft jsem mel opravdu rad ,ale treba S2 me opravdu nenadchl, byla nebo je to sice porad velice dobra hra, ale nic z ceho bych si sedl na zadek, nic co by me dokazalo udrzet hru hrat porad dokola jako 1 dil.
A prestoze vim ze D3 bude zcela jiste velice dobra hra, tak preci jen zacinam mit pochyby o tom jestli se mi hra bude libit stejne jako D1 a D2, ktere jsem opravdu hltal, rekl bych ze hru dohraji na normal pak jeste na hard a tim to padne NM opravdu ne tohle neni pro normalni lidi :-)
Nicmene treba se pletu, ale jak jsem psal jiz vyse, muj pohled na hry se vekem kapanek zmenil a uz to neni takove to nadseni jako drive. holt starnu no :-) -
A nebo pujcte kamaradovi klicky k accountu at si to vyzkousi... *1*
-
Cetl jsem neco ze se to spousti postupne, dycky o pulnoci na danym miste, takze cekat asi nebudem.
-
Není proč na ně čekat, máme eu region
-
spatne umisteni :)