-
Nevim, rozpisku Blizzardích zaměstnanců si fakt nevedu. Ty jo?
Mimochodem, vliv řadovejch programátorů / grafiků je stejně relativně zanedbatelnej a Jay Wilson z Relicu a Leonard Boyarsky, kterej pracoval na Falloutu nejsou zrovna zlý jména. -
Však tak je to lepší, ne? Nemusíš moc přemýšlet jak si postavu vytvořit podle svých představ.
-
Vzdyt to je four man party mmo.
-
Připadáš mi jako typickej vyžírka, co neumí pořádně ocenit práci Blizardu. Bys tu hru nejradši chtěl zadara, co? Blizzard do hry na vlastní náklady implementoval jednoduchý způsob jak je podpořit a mít z toho navíc nějaký item. A ty mi tady tvrdíš, že si nic nekuopíš. Posloucháš se vůbec? Je mi fyzicky špatně z toho, že na světě jsou lidi jako ty, co nechcou Blizzardu dát, co mu náleží.
Jak se vám líbí můj roleplay Diablo 3 fandy? -
Nebude tam, ability pribyvaj automaticky + runy taky.
-
Komentáře jsem vůbec nečetl...ale dokazovat ti to budu těžko a vlastně ani není proč.
-
Asi uz dosly heky
-
D3 bude tak mozna bavit hrace, kteri uz by si ted jednicku/dvojku kvuli grafice nebo nevim cemu nezahrali, ale hrace, co zazili prvni dva dily uz to podle me tak nechyti. Hra je akorat zjednodusena snad ve vsech ohledech.
Taky mam objednano, ale fakt si nedokazu odpovedet na otazku, jestli me tenhle zanr jeste vubec bude bavit v dobe mmo. Snad to vydrzi alespon mesic, holt uvidim az zitra :/ -
Ale ale ono je to prece pro vsechny (penize *15* ) lepsi kdyz je singl online.
-
Ten skill tree je bozi, neco takoveho bych chtel mit v D3 a zatim to vypada ze tam bude uplny opak. Ale necham se prekvapit, uz zitra cekam plny youtube videi kde tohle budou rozebirat do detailu ;-)
-
krasne sledovat, ako tu nikomu nevadi ta online drm, som zvedavy, kde sa tou drm o takych 5 rokov dostaneme *13*
-
skutecne ? nedavno si nam psal, ze u tebe 10/10 a k tomu ti to kamos heknul, abys mohl parit *15*
-
Chapes, ze itemi si mozes kupit aj za goldy a nie len za real money? ak nie skoda.
-
Nic pretoze itemi mozes kupit aj za goldy. Ziadne prachi na nedam. nie som D E B I L:
-
jak jsi převzal myšlenku z top commentu na YT :P (ne že by se to nesmělo *15* )
-
Jasně mele kraviny. Říct někomu že není fanda Diabla jen kvůli tomu, že si nebude kupovat itemy? To zavání debilitou.
-
Nostalgie je mrcha... Nechci pomlouvat D1, sam jsem ho kdysi hodne hraval, ale prece jenom v multiplayeru to melo asi 3 questy, postavy nemely v podstate zadne schopnosti a ty nejlepsi itemy sly koupit v shopu ;-) Byl na to takovy figl a kdo ho vedel a nafarmil nejake penize, sehnal si ty nej veci (king's sword of haste atd.) za docela kratkou dobu. A pak uz tam nebylo co delat, mozna tak ukazovat kamosum jaky jsi drtic.
-
pred 5 lety hral totiz diablo kazdy :D
-
s tou betou mam podobnej nazor, dostal sem barbara na 12 level a asi nejvic se mi libila ta kytara u Leorica, jinak je to takovy trochu nemastny neslany.
-
tak se vrat zase k minesweeper, a nebrec tady.