Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Hot Pursuit - videorecenze (PC)
12.11.2010 | Lukáš Grygar
78 příspěvků
-
jsem nadrzenej *12*
-
Super hra a jenas na Multiplayeru uz hodne.
-
No nevym jak vy ale ja zacal bejt flustrovanej po 6 odjetem zavode kde jsem zkoncil 2 a pak us to slo z kopce nedokazal sem se udrzet skoro ani v prvnich 3. Nevim ani kde se nastavuje obtiznost a jetli se neda nastavit tak tahle hra pro obycejneho hrace nebude muze se snazit ale bude flustrovany z toho ze se nemuze umistit do prvni 3.
Mohli udelat aspon pribeh jinak to vypada jako NFS3 jen v novem kabatu v te dobe to byla namakana hra ale dnes.
Se znackou nfs to jde ke dnu po Pro Street Shift s velkeho zklamani Motor City Online ktery se skoro ani na pulty obchodu nedostal. Nejvic me po Porsche prilaka Underground verze.
kdyby do Underground pridali honicky s policajty mohlo by to byt to nejlepsi ze znacky NFS. -
ďakujem za odpoveď, tak teda dúfam že sa to v najbližšej dobe zlepší :)
-
euro-boy to vidí takhle >>> http://i51.tinypic.com/ne9ds4.gif *12*
-
vidis to, ja treba ne *3* kam ted nfs de od shiftu, tak to mi naprosto vyhovuje
-
Zklamání.
Začnu grafikou: Krom rozlišení lze nastavit jen kvalita stínů. Žádné AA či AF. Přes ovladače jsem to též nerozchodil. Hra nevypadá zle, ale takový Burnout: Paradise se mi líbil více. Takový míšmaš všeho, a nic dotáhnuté do perfekta. Jediné co je zajímavě ztvárněno, je jízda v noci a za deště. A v tom je další kámen úrazu. Na to jak hra vypadá tak mít za deště 50 FPS bez AA je smutné, do toho mikrosluttery a hra je rázem s těží hratelná. (nvidia GTX 460 OC)
K ovládání: čekal jsem perfektní akrádu ve stylu burnoutu, ale ejhle, oni se tam snaží narvat reálnější prvky, a ono to "překvapivě" nefunguje. Holt další nečekaný políček. Tratě široké, provoz téměř nulový, policajti nudní, nehorázný catch-up. Auta jedou pocitově strašně pomalu.
Ve hře je znát mnoho odkazů na pvotní díly, jak už jistými scenériemi, tak výběrem vozů s komentářem sličné slečny.
ja se pripojuji tvoje komplexi nikoho nezajimaj idiot recenze na piič......
-
Huh? Kolega mel spoustu otazek a ve videorecenzi na ne odpovedi nenasel. Nevim jestli cetl textovou recenzi na Tiscali Games, ale tam taky nejsou. A nevim jestli cetl textovou recenzi na Eurogameru, ale tam se neco z toho dozvi.
-
Ať se ti to líbí nebo ne, ať už podle tebe "mindráky" do recenze patří nebo nepatří - v recenzi to je, pěkně hezky na konci, a ty s tím naděláš VELKÝ PRD! Proto se ti vysměju.
-
Tenhle dil NFS zadny "pribeh" nema.
-
http://games.tiscali.cz/recenze/need-for-speed-hot-pursuit-recenze-54139
-
Spousta odpovedi: http://www.eurogamer.cz/articles/need-for-speed-hot-pursuit-recenze
-
-princip kariery ? odkroutim si 100/100 závodů a hotovo nebo je tam příběh ?
-bezohledná idiocie tuzemských pirátů patří do recenze hry uvedené na renomovaném webu? NE ! Nepatří, jdi si mindráky hojit jinam.
-bude k video recenzi doplněk, tedy kromě multiplayeru ?
-shlédnul autor jiné recenze závodních her aby věděl co by měla taková recenze obsahovat ?
-Zná/hrál autor předchozí díly NFS tedy kromě SHIFů ?
-Nové HP mají být návrat ke kořenům, je ale pravda že ve hře nejsou zádné okruhy? -
Název hot pursuit už byl použitý 2x. A stejně jako po 3. pokaždé bez dalšího podtitulu. V žádném předchozím díle hot pursuit se nedalo kromě barvy vizuálně tunit. V předchozích dílech HP se objevovali i konceptní vozy které se nikdy nevyráběli a fungovali jako specialita této série v sérii. Když započítám i High stakes (Road Challenge) protože se jendnalo o přímého následovníka NFS3: HP.
Otazky k "recenzi":
-Jsou i v této recenzi nějáké ty konceptní speciality ?
-tunning ? vidzuální, výkonostní žádný?
-nároky na HW?
-potřeba internetu k instalaci, hraní SP a MP?
-ovládání na klávesnici vs volant, využití volatů obyč vs pořádné typu logitech G27.
-rozdíl 2wd vs 4wd ?
-ovlivnuje počasí jizdní vlastnost ? -
Jenomze nejdriv toho pirata musis dohnat a to neni sranda *5*
-
Presne to myslim... Kolegove nad tebou asi neumeji dobre cist... psal jsem, ze nfs ma byt arkada... ale skutecne proc to AZ TAKHLE nicit? Kazda zatacka bokem apod... co to je? High stakes, undergroundy, to vsechno byly dobry arkady... co je tohle?
-
no nehral som demo,ale z videa to vyzera,ze ako policajtovi mi bude stacit trepnut tak 5x do pirata a ten bude na totalku..... *6*
-
Nešla by nějak nastavit nízká kvalita? Mám komp tak akorát na 480p, dík.