Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Hot Pursuit - videorecenze (PC)
12.11.2010 | Lukáš Grygar
78 příspěvků
-
Spíš bych udělal předělavku NFS U2.
-
Periferie - nelineární zatáčení, který nejde bez následků vypnout. Interiéry jsou hezký jen u některejch aut. Stejně zvuky. U nemálo modelů je to o hození drobečku na klávesnici. A chování okolních aut je totálně špatně. Brzdí nesmyslně na rovinkách, na metru zastaví (nestihnete zabrzdit), zrychlují s vámi (autobus v obci jede i 150). No a nejhorší je, že se vykreslují (pouze protijedoucí) auta asi na 200m. Takže zatímco ve vašem pruhu vidíte auto na půl kilometru daleko, z protisměru se vynoří doslova odnikud a srážce těžko zabráníte. Jízda po Ibize je boj o holý přežití, protože je s vámi na silnici banda doslova dementních generickejch imbecilů, který kvůli jejich nebetyčný blbosti často smetete (i když jedete relax), a který až nehezky často bourají i sami do sebe. Mimo to neuběhne 5 minut hraní, abych neviděl náhodný auto z dopravy říznout pravoúhlou křižovatku v dobrý sto padesátce bez smyku. Nepřeháním ani trochu. Tohle musí do plný hry zkrátka opravit, protože jestli to neudělají, tak bůh s námi. A s jejich tržbami zrovna tak. Pocit z jízdy je skutečně výborný, ale jen tehdy, pokud vám jde o rekreační, totálně nerealistický, závody a nevadí vám fakt, že se všechna auta chovají až nezdravě stejně. Zbytek byly samý pozitiva. Jestli opraví minimálně dopravu, tak se máme na co těšit. Ale jestli ne, tak... *9*
-
"odfláknutá práce naprostá kopie burnoutu s minimálními změnami" ... takže jestli jsem to správně pochopil, už jsi to hrál že? *2*
-
Luxusní bug.....ve zpetnem zrcatku na mijeném autě:)))))
-
min takovych xboxeru jako ty...
-
moje rec
-
Ta první věta se hodí i k jiné hře,místo NFS bych tam s klidem napsal CoD
-
Jasne, ale ja jim rozumim, neni totiz arkada jako arkada. Mit Hot Pursuit fyziku rFactoru, je to nehratelny. To by asi nikoho nebavilo. Ja mam ale i u arkady rad pocit z jizdy autem a ne vznasedlem. To byla asi pointa. NFS Porsche nebyl sim, ale auta se chovala jako auta. Takovej Carbon byly ale zavody lodi, jako auta jen vypadaly. :)
-
Podle videi to vypada nic moc. Podle tech co to uz hrali (a psali recenze) je to zabavny NFS, ktery navazuje na klasicky dily. Jako demo nebylo nic extra, ale pod osmicku novej HP zatim v recenzich nesel. Takze bud to EA dobre osefovali, nebo se to fakt dobre hraje, no. :)
-
vsichni porad breci jak je to strasna arkada...to ste si na to za tech XY dilu jeste nezvykli?...nechapu proc kazdy od noveho dilu ceka jak strasne to bude realisticke, jak strasny to bude simulator..neni nikdy nebude. pokud si chcete zahrat simulator zahrejte si jiz zmineny rFactor..me nfs bavi, nektere dily vic nektere min ale bavi..navic zavodnich her je v dnesni dobe tolik, ze vas tohle nikdo hrat nenuti...tak a ted me vsici ukamenujte
-
Nedokážu pochopit, proč to všude dostává tak vysoké hodnocení.. můžete mi to někdo vysvětlit?, protože mě to v pravdě nejde do hlavy podle mého je to odfláknutá práce naprostá kopie burnoutu s minimálními změnami. A z recenze mi přijde, že je to ještě horší než jsem si myslel.
Jestli to někdo chápete tak bych prosil vysvětlit. -
ale ten pocit z jizdy je vyborny, je tam obrovskej vyber aut zpracovanych do nejmensich detailu vcetne interieru a kdyz mas volant a das si pohled z vnitrku auta mas fakt pocit jako bys to auto ridil :) a muzes mi napsat nejae ty veci co se ti tam nezdalo ??
-
Protoze je to arkada? Protoze nekdo nechce kompromis mezi arkadou a simulaci, ale prave jen a pouze tu ARKADU?!
-
A podotykam, ze od NFS zadnou stoprocentni simulaci ani neocekavam, ale udelat z toho takhle tupou arkadu... Moc se to od tech nepovedenych dilu pred Shiftem nelisi...
-
Tak tentokrat i s moralnim poucenim na konec...
No ale k veci... co to ma znamenat? Shift byl takovy kompromis mezi arkadou a simulaci, velmi povedeny kompromis, myslim si... Kdo chce ryzi simulator, hraje rFactor, kdo chce neco "slabsiho", Shift... Ale co je tohle? To prece uz ani nejsou auta, ten jizdni model... Proc do kazde zatacky se jezdi bokem? To jsem skutecne nepochopil... -
Jo,GRID,tam jsem měl opravdu pocit,že sedím v autě...A pak ještě Burnout-sice arkáda jak bič,ale neskutečně zábavná!!!
-
mne spis pripadalo, ze tam zadny jizdni model neni, na plnej plyn napalis do svodidel a za dve sekundy uz si opet mazes plnou rychlosti ... nejhorsi na tom je, ze se to takhle vetsine lidi libi a zase to vydela spoustu prachu i kdyz je to hovadina jako remen *9*
-
Neuveritelne ako nfs stale dokaze recyklovat dokola to iste a stale zarabat, nechapem ako to moze niekto kupovat.
Hra pre deti okolo 12 rokov :), vlastne ako ostatne nfs.
Radsej skuste TC servery v LFS. Omnoho lepsi "policajny" zazitok.
Inak pekna viedo-recenzia, dalo sa nato pozerat, a hlavne to pocuvat, tiscali je natom proste omnoho lepsie ako po minule roky. Len tak dalej. -
Na konkurencnim serveru jsem to cetl. Tuning neni. A psali i o filmeccich a pribehu, jak se nekdo dole ptal.
Jinak teda recenze docela OK, ale aby se mi video co ma pet minut natahovalo vic jak dvacet minut, to jsem jeste nezazil. -
Nikde tu nevidim zminku o tunningu aut, prece muj virtualni milacek musi nejenom rychle jezdit, ale i perfektne vypadat :D