Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidlec
    Než to hrát, to bych se radši podíval na Rimmerovu sbírku fotografií telegrafních sloupů 20. století.
  • Cosi
    Takže je to stejné jako v době vydání s původním Most Wanted. Ten taky dostal od Václava Rybáře 6/10. A když jsem si to tenkrát zahrál, nezbývalo mi než jen souhlasit.
    http://www.hodnoceniher.cz/pc/zavodni/need-for-speed-most-wanted.html
  • walltar
    Neměl by si ještě napsat, že to je objektivní hodniocení? *1*
  • GlaDOS
    Je srandovní, když ty zmiňuješ hlupáky. Jak se říká, pro hlupáka každý hloupý.
  • To asi preto že polovina uživateľov Metacriticu nemohla dať na Lamborghiny do predu veľký bakelitový pluh na sneh a dozadu anténu na autodromové autá *5*
  • ee nsf 5 az 6 tak ako je totiž mna nebavi skusil som zmazal som , a medalu 7 tak isto nie tak 5 ako je vo videorecenzii EA si to s hramy kašle ac3 a halo su dobre ac mam rozohrate a na halo trosku počkam :)
  • Taky hledím jak se ty názory rozcházejí. Podle většiny recenzí jasná volba, ale podle reakcí hráčů bych to dával jako dárek k Nesquiku (trošku jsem to nadsadil, tak špatné to není, ale na 8-9 to určitě nemá)
  • walltar
    lol ... IGN: 90 ... hmm tak tomu říkám hodnocení.
  • Kinet1c
    suhlasim, ked uz remake tak poriadny remake a nie toto, som sa tesil na nieco podobne ako MW 2005, ktory som nedavno znova dohral, ale toto je .. ja neviem co toto je, ze to nie je zabavne tak to urcite a ze ani honicky s policiou ma nebavily dvakrat tak to tiez, ked uz ujdes a vojdes do ulicky zrazu znova policia odnikud sa zjavy a zrazu ich mas vsade. Preteky hnus, ako kazde auto na zaciatku dlho som to nehral a teraz lutujem ze to mam :D, tak sa snad chova rovnako na ceste, a rovnako rychlo dokaze ist, jedinu vynimku som postrehol pri ariel atom a to tu, ze dokazalo ist viac ako 220 (toto je magicke cislo ktore vecsina aut dosiahla a potom sa im akosi nechcelo zrychlovat a to hovorim o porsche, marussia a takom lambo gallardo spider, no neviem, hra je to odflaknuta, robena tak ako keby niekto rano vstal buchol si po cele a povedal si a mam to, hra hotova. Je jedno co mu ludia vraveli ze to nebude ono, je jedno ako dopadol prieskum a neviem co hlavne ze jeho vizia musela byt naplnena a naplnila sa, podplatene recenzie, nie ako tato, asi urobia nejaky ten zisk, ale akonahle ten co cakal mw nieco ako z roku 2005 iba v novom krajsom kabate + novinky na trhu z autami, asi bude nie sklamany to je slabe slovo, spravne je asi nasrany, zbytocne vyhodene peniaze
  • Že? Človek hneď zabúda že hrá arkádu a nie simulátor :)
  • Smetana.pavel
    http://www.metacritic.com/game/pc/need-for-speed-most-wanted---a-criterion-game
    Mimochodem na Metacritic pokořilo hodnocení hráču hranici 4.5bodu *3*
  • MidnighT91
    To nejde, já vím že seš jen pos*anej troll, ale Kristepane už drž hubu a odleť do teplejch krajin... Vždicky když někde vidím GGG tak se mi automaticky aktivuje dávící reflex protože ty tvoje stupidní a rádoby inteligentní žvásty, jsou prostě k zblití...

Zajímalo by mě kterej chytrák nakukal tobě že dělání ze sebe anonimního kr*téna je hodnotné trávení volného času...
  • A navíc tam nejde manuálně řadit nebo alespoň podřazovat *8*.
  • Každý blbec také pochopí že když je hra skvělá nedáš ji nizké hodnocení, jen aby ses zavděčil armádě pleskoslavů a spol.
  • Máš 2 možnosti, buď tě ta hra baví nebo nebaví. Bohužel mě po 5 hodinách hraní bavit nezačala. Takže souhlasím s recenzí a na nějaký oživování a harcore fanoušky házím obrovskej bobek
    !
  • vaše recenze jsou nějaké popletené, myslím že to mělo být spíš takto:
    MoH Warfighter 7/10
    AC3 9/10
    HALO 4 9/10
    NfS 8/10
  • Za ten nový MOH by som nedal ani korunu. Hral som to v obchodnom dome neďaleko od nás a mali to tam pustené tak si vravím prečo nie veď vyskúšam. Zastrelil som asi dvoch nepriateľov a hra doslova sekla. Postavy sa nehýbali, nešli premeniť zbrane a ani otvoriť dvere. Zo smiechom som sa zobral preč a pomyslel som si aký somár by som bol ak by som si to kúpil :D
  • Smetana.pavel
    http://www.ddworld.cz/herni-sekce/recenze-her/recenze-a-test-need-for-speed-most-wanted-2012-posledni-rana-pro-umirajici-serii--4.html
    27%
    je vidět že tahle způsobí hodně rozporů :-)
  • Vidlec
    Když stojí hra za hovno, tak jí nedáš 9 z 10. To pochopí i naprostý blbec.
  • Smetana.pavel
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/need-for-speed-most-wanted---a-criterion-game
    ano, třeba na Metacritic je průměrné hodnocení recenzí 85.... ale průměr od hráčů je 5,4.... tak nevím kde který recenzent kecá blbosti.. já osobně s NFS most wanted bojuju 3.den a jsem na pomezí 5-6...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit