Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sry ale nemužeš to skratit tenhle wall of text se nikomu enchce číst
  • montatatana
    Skoda ze novej Burnout musel byt NFS... strasne tomu chybi Burnouti mody z Paradise jako stunt a sbirani takedownu.
    Postavit absurdni mestsky piskoviste a hratelnost Criterionu jen na obycejnym zavodeni a realnych autech nefunguje tak dobre. Hra pusobi polovicate. Potencial na genialni arkadu po vzoru Paradise tam ale byl velkej a i presto se to hraje dobre.

Akorat jsem teda nepochopil toho pana umelce, ktery delal filmecky pred kazdym zavodem. To si nekdo vzpomel na devadesatkovou demo scenu? :)
  • walltar
    Fuj ... du se osprchovat ... v žíravině ... a asi to nebude stačit. *11*
  • Veskoslav
    Takže ještě i hlupák, co nedokáže číst slovensky? Co ty jsi za diletanta....
  • lol jediny gay si tu ty
  • walltar
    Já si radši zajdu přes den do kavárny ... a potom mám večery volné. A co že ty tu si? Taky problém s kamarádama? Ono taky lidi co se s tebou dobrovolně stýkají bych radši ani nechtěl poznat.
  • Veskoslav
    Co chceš ty špíno? Ty tu ještě otravuješ?
  • Veskoslav
    No jo, ale jak dopadl Kryton, když mu Rimmer ukazoval své obrázky:)
  • konecne zas dostali sodu EA, pekne!
  • Veskoslav
    On spí s GGG a takto to dopadá, s tím se člověk nemá trápit.
  • DusanMPupak
    Odpusťte mi hnidopišskou poznámku, ale 6. úroveň byla v závěrečné příběhové misi. V té poslední Challenge to byla úroveň 7. *3*

Jinak honičky s policií jsou relativně dobré i v tomto díle, byť jim shazování objektů, díky zpomalení času přesné průjezdy zátarasy a speciální kamera při jejich prorážení chybí.
  • Veskoslav
    No po pravdě? NFS hraji od NFS II. Vynechal jsem Pro Street (absence policie, nějak mě to ani nezajímalo), oba díly Shift. Jinak mám pojeté všechno.

Nejlepší díl zlediska zábavy a arkádového ježdění je pro mě NFS III, nejtěžší pro mě bylo NFS IV, nejlépe zpracované v rámci aut je pro mě NFS V. Nejlepší na tuning je pro mě NFS U II (tam ale byli jiné katastrofy a to v rámci nekonečných závodů na letišti například), nejlepší honičky jsem si užil v MW.

Ale i ostatní díy nebyly špatné, Carbon mi vadila tma, ale příjemný na odreagování, Hot Pursuit z roku 2010 jsem si koupil v akci za 99 a účel to splnilo, bavil jsem se a bavilo mě opět prohánět rychlé, policejní auta. Ale nikdy jsem nepřekousnul hrůzu RUN, to pro mě nebyl NFS ale CoD mezi zabalený v NFS:) Ten je taky jediný ze zmiňovaných, co jsem hrál a nemám koupený.

A u tohoto dílu? Pořád váhám. Na jednu stranu bych se chtěl projet těmi krásnými auty, neřešit reálný model poničení či jízdní model a užít si arkádu. Na druhou stranu nechci burnoutovské NFS. Dilema. Ale to asi asem vyřeší cena nebo nějaká akce. 6/10 je pro arkádové závody docela dobré hodnocení a myslím, že to nebude špatná hra, jenom to nebude to "pravé" NFS:)
  • Cody... Mohol by si sa prosím opýtať rodičov, či náhou nie sú zároveň súrodenci? Lebo sú tu isté náznaky...
  • GlaDOS
    Když najedeš na komentář, jeho okraj se zvýrazní červeně, stejně tak jako komentář toho, na koho reaguješ. V takových případech je to docela užitečné využít.
  • bod 3. to znam z hot pursuit, a jeste me vic nastve kdyz prohraju a vim ze AI podvadi
  • najdi si kamarady, pak nebudeš muset travit večery na tiscali
  • Ja som nepovedal že ide o dokonalú hru len sa snažím preukázať že ide o veľmi kvalitnú a zábavnú hru ale čo už " Slovák slováka za slovo chytať bude " Ak sa ti môj názor nepáči je to v poriadku ale zamysli sa že si živý príklad toho o čom som písal.
  • Pardon... scéně -> éře. *3*
  • GGG=Trol.Diskuzni *11* *11* *11*
  • Plný souhlas. NFS:MW jsem dojel kompletně jak kariéru, tak ty Challenge mise, kdy některé z nich byly fakt dost výzva a poslední z nich -- půl hodiny unikat poldům, přičemž se začínalo na Heat Levelu 5 a po deseti minutách to ladně přešlo na HL 6, který v kariéře ani nebylo možné dosáhnout -- to byla teprve lahůdka. *14* A jen tak bezcílně se honit s poldama jsem vydržel neskutečně dlouho. Prostě původní MW je pro mě v post-Undergroundové scéně pořád nej díl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit