Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Most Wanted - recenze
6.11.2012 | Václav Rybář
280 příspěvků
-
sry ale nemužeš to skratit tenhle wall of text se nikomu enchce číst
-
Skoda ze novej Burnout musel byt NFS... strasne tomu chybi Burnouti mody z Paradise jako stunt a sbirani takedownu.
Postavit absurdni mestsky piskoviste a hratelnost Criterionu jen na obycejnym zavodeni a realnych autech nefunguje tak dobre. Hra pusobi polovicate. Potencial na genialni arkadu po vzoru Paradise tam ale byl velkej a i presto se to hraje dobre.
Akorat jsem teda nepochopil toho pana umelce, ktery delal filmecky pred kazdym zavodem. To si nekdo vzpomel na devadesatkovou demo scenu? :) -
Fuj ... du se osprchovat ... v žíravině ... a asi to nebude stačit. *11*
-
Takže ještě i hlupák, co nedokáže číst slovensky? Co ty jsi za diletanta....
-
lol jediny gay si tu ty
-
Já si radši zajdu přes den do kavárny ... a potom mám večery volné. A co že ty tu si? Taky problém s kamarádama? Ono taky lidi co se s tebou dobrovolně stýkají bych radši ani nechtěl poznat.
-
Co chceš ty špíno? Ty tu ještě otravuješ?
-
No jo, ale jak dopadl Kryton, když mu Rimmer ukazoval své obrázky:)
-
konecne zas dostali sodu EA, pekne!
-
On spí s GGG a takto to dopadá, s tím se člověk nemá trápit.
-
Odpusťte mi hnidopišskou poznámku, ale 6. úroveň byla v závěrečné příběhové misi. V té poslední Challenge to byla úroveň 7. *3*
Jinak honičky s policií jsou relativně dobré i v tomto díle, byť jim shazování objektů, díky zpomalení času přesné průjezdy zátarasy a speciální kamera při jejich prorážení chybí. -
No po pravdě? NFS hraji od NFS II. Vynechal jsem Pro Street (absence policie, nějak mě to ani nezajímalo), oba díly Shift. Jinak mám pojeté všechno.
Nejlepší díl zlediska zábavy a arkádového ježdění je pro mě NFS III, nejtěžší pro mě bylo NFS IV, nejlépe zpracované v rámci aut je pro mě NFS V. Nejlepší na tuning je pro mě NFS U II (tam ale byli jiné katastrofy a to v rámci nekonečných závodů na letišti například), nejlepší honičky jsem si užil v MW.
Ale i ostatní díy nebyly špatné, Carbon mi vadila tma, ale příjemný na odreagování, Hot Pursuit z roku 2010 jsem si koupil v akci za 99 a účel to splnilo, bavil jsem se a bavilo mě opět prohánět rychlé, policejní auta. Ale nikdy jsem nepřekousnul hrůzu RUN, to pro mě nebyl NFS ale CoD mezi zabalený v NFS:) Ten je taky jediný ze zmiňovaných, co jsem hrál a nemám koupený.
A u tohoto dílu? Pořád váhám. Na jednu stranu bych se chtěl projet těmi krásnými auty, neřešit reálný model poničení či jízdní model a užít si arkádu. Na druhou stranu nechci burnoutovské NFS. Dilema. Ale to asi asem vyřeší cena nebo nějaká akce. 6/10 je pro arkádové závody docela dobré hodnocení a myslím, že to nebude špatná hra, jenom to nebude to "pravé" NFS:) -
Cody... Mohol by si sa prosím opýtať rodičov, či náhou nie sú zároveň súrodenci? Lebo sú tu isté náznaky...
-
Když najedeš na komentář, jeho okraj se zvýrazní červeně, stejně tak jako komentář toho, na koho reaguješ. V takových případech je to docela užitečné využít.
-
bod 3. to znam z hot pursuit, a jeste me vic nastve kdyz prohraju a vim ze AI podvadi
-
najdi si kamarady, pak nebudeš muset travit večery na tiscali
-
Ja som nepovedal že ide o dokonalú hru len sa snažím preukázať že ide o veľmi kvalitnú a zábavnú hru ale čo už " Slovák slováka za slovo chytať bude " Ak sa ti môj názor nepáči je to v poriadku ale zamysli sa že si živý príklad toho o čom som písal.
-
Pardon... scéně -> éře. *3*
-
GGG=Trol.Diskuzni *11* *11* *11*
-
Plný souhlas. NFS:MW jsem dojel kompletně jak kariéru, tak ty Challenge mise, kdy některé z nich byly fakt dost výzva a poslední z nich -- půl hodiny unikat poldům, přičemž se začínalo na Heat Levelu 5 a po deseti minutách to ladně přešlo na HL 6, který v kariéře ani nebylo možné dosáhnout -- to byla teprve lahůdka. *14* A jen tak bezcílně se honit s poldama jsem vydržel neskutečně dlouho. Prostě původní MW je pro mě v post-Undergroundové scéně pořád nej díl.