Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Most Wanted - recenze
6.11.2012 | Václav Rybář
280 příspěvků
-
Proč? Ty jsi někdy viděl, že by dávali třeba 84 ze 100? To mi přijde divnější:) Mě přijde, že hodnocení od 0 do 10 je zcela dostačující, jelikož autoři používají i 0,5 a jeho násobky:)
-
2veskoslav
ja to stíham ale ty asi ne když si tu celej den s waltarem -
RUN je "CoD" mezi závodmími hrami:)
-
Páni fakt jo, toho jsem si nikdy nevšim, tak ještě jednou sry, aspon jsem se díky tomu dozvěděl o téhle vychytávce...
-
Asi mě tu virtuálně zfackujete, ale pro mne byl lepší RUN, už jen optimalizace my přišla lepší (stejný pocit z nic moc optimalizace jsem měl i u Hot Pursuit 2010), uznávám, že live action složka typu "hit a button to play a video sequence" byla vcelku nezáživná a spíše otravná a pocit rychlosti byl všelijaký, ale bavil jsem se u toho mnohem více než u tohoto pokusu o restart, jenž je opravdu tragický.
-
Nechteli by jste zavest hodnoceni 0-100 misto stavajiciho 0-10? Pri 0-10 je velice malo prostoru.
Mimochodem, nad nekterymy hodnocenimy docela zacnu. Recenze hru doslova upali, ale vysledne hodnoceni je velice mirne (viz moh: wf) -
Říká idiot, co nenapsal ani jeden příspěvek ke hře;)
-
Co to meleš za sraččky? Chápu, že ty jako studen 3. třídy ZŠ nechápeš, že někteří z nás nejenom chodí do školy a zároveň do práce, ale stíhají k tomu ještě lítat za holkama (klukama), chodit do kaváren, sportovat či jiné koníčky a ještě psát tady. To, že ty nejsi schopem zorganizovat si čas, to je vůj problém. Řekni mamince.
-
Spatna hra to rozhodne neni. Nekdo, kdo hleda realisticky jizdni model muze jit rovnou o dum dal, ale nekdo, kdo byl odkojen na serii Burnout a NFS (ja) a ktery si navic vazi prace studia Criterion (zase ja) se bude rozhodne kralovsky bavit. Proto jsem tak rad, ze se me dve nejoblibenejsi zavodni serie (jiz zminene Burnout a NFS) spojili v jedno.
-
Bez uz do prdele, vyfasuj ban a drz hubu uz...
-
tohle nemá cenu takový lidi mi zneprijemnuji diskuzi
-
naištalujem ,spustim prejde intro a som v aute a nič ,taký začiatok som nečakal most wanted 1 to bolo iné hodné iné radosť hrať ,ale toto nič ta hra nedáva iba volnosť a grafiku tie zavody su o ničom ,The RUN bola najlepšia hra čo za posledné časy NFS spravila auta boli super jazda neskutočná že mi zuby klepali z toho napätia ano herna doba 4 hodiny ale ta cesta z mesta A do miesta Z bola sa v kuse na čo dívať ,škoda že veľa ľudí RUN ošomralo a asi pokračovanie ani nespravia , mam rad jazdu uživať si ju a nie jazdiť ako retardovaná opica 3-8 kolečiek dookola *1*
-
normalni lidi pres den pracují a nechodí po kavarnach. a ja se prisel podivat jestli nebude zajimavej clanek (nebyl) a koho nenajdu
-
Akorat jsem teda nepochopil toho pana umelce, ktery delal filmecky pred kazdym zavodem. To si nekdo vzpomel na devadesatkovou demo scenu? :)
A to já si zase pořád říkal (když jsem vyloučil technické problémy v zobrazení), co to pan umělec hulí. *1* -
2kmer
protože sám si d.bil -
Takový NFS ještě nevyšel. Nebo mi chceš tvrdit, že ano? Poprosím tedy o které díly se jedná, které se přiblíží tomuto Most Wanted.
-
Chápu, že pro žáka 3. třídy ZŠ je toto dlouhý text, ale ne každý čte jenom první větu či nadpis jako ty.
-
takový nfs vychází už radu let proč asi? protože to ma uspech a dobre se prodava, asi byste se meli zamyslet možná je chyba ve vás.
-
No ja to mylsím vážne, za pol roka, čo tu sledujem diskusie, som od neho nevidel jeden jediný inteligentný post *9*
-
Oni si říkají spíše mamka a taťka v takovém to: "Pojď taťko, vykouříš ho mamce."