Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Most Wanted - recenze
6.11.2012 | Václav Rybář
280 příspěvků
-
hrozná sra*ka jako minulej rok!! a to sem tomu dával naděje když to pod sebe vzali criterion.. nemám nervy na to aby mi to 9x za závod ukázalo crashed, to fakt ne. a hned na začátku kariéry dostal porsche? né díky. já sem si rád začínal s pomalejma šunkama a pak až se dostával k těm rychlejším.. to mě furt táhlo dopředu.. škoda no, na pořádny NFS stále čekám. *5*
-
To pak nechcu vědět jak si říkáš ty a tvoje mechanika. Teplý bratr 1 a 2?
-
Pán to nezvládá nervově? Měl by sis promluvi ze svým psychiatrem a říct mu aby ti předepsal něco proti raplici *5*
PS: je vidět že redakce games.tiscali souhlasí s mými názory, jinak by mě už ban dala. Moc se však bojí lidí jako ty. -
Ach promluvila hráčská (j)elita. Je celkem smutné že nepoznáte kvalitní názor, který se však ztrácí v moři vaších zvratků. Myslím že cenzor by se neměl bát mazat přízpěvky povlu, aby hráči jako já mohli v klidu diskutovat.
-
ty radši dávej pozor aď ti nepraskne žilka načele pleskoslave a nepleť se do věcí kterým nerozumíš
-
"klasické burnouťácké slidování"
Jestli je to klasicky, protoze to bylo v Paradise city a pak v Hot pursuit, tak to je vec nazoru, ale jelikoz je to ted ve 2 NFS hrach ze 3, spis uz by to melo bejt klasicky needovsky slidovani, ne? :)
A opravdu to nerikam jen tak, hravam s brachou Burnout 3 a 4 (revenge) na old Xboxu a tam nic takovyho neni, s zadnym "klasickym burnoutovskym slidovanim" nepochodim, protoze tam tak jezdit nejde.. mozna by nebylo od veci oprasit stare ovladace:) -
To bylo jeste v dobe, kdy jsme z NFS3 a 4 padali na hubu. Kde jsou ty casy kdy jsem na starickym Diamondu smazil NFS3 demo jen s Rocky Pass a Countachem. Jo, to byly casy *1*
-
Jedna "needovská", nostalgická, na uklidnění:
http://www.youtube.com/watch?v=MLEdr8aHy6o
Jo a EA, další Need for speed už prosím nedělejte. Fakt se na to vy*erte. -
No, tak ujišťuji tě, že v těch NFS, v těch starých dobrých NFS, o kterých mluvíš (hádám III nebo IV?) bys policejní zátaras jen tak neprorazil. V rychlostech kolem 280 km/h by ses o ty betonové kvádry v NFS IV (best nfs ever) nejspíš roztočil jak vrtule a skončil bys na střeše v pangejtu, kde by tě čekali s roztouženou náručí da copzz....bože jak mi ta hra chybí...já chci nějakej pořádnej policejní simulátor, jak tomu bylo u trojek a čtyřek. *2*
-
Překvapila mě recenze, čekal jsem, že to tady bude chvalozpěv. S recenzí se více, méně stotožňuju. Opravdu autora cením za to, že zmínil ten hloupý systém závodů pro každé auto, stejně tak ovládání auta nad 150 km/h na druhou stranu ovládání DO 150km/h mi převelice vyhovovalo, podle mně daleko lepší než bylo v původních novodobých nfs. Za zásadní nedostatek považuju to debilní hledání aut po městě a absenci rozpočtu a garáže, kde by se auta kupovaly. A tím, že si člověk nemůže vybrat pak ani barvu auta, či na něm zanechat nějaký svůj otisk, se hra dělá děsně nudnou. Tohle není závodní arkáda, ale derby.
Tahle hrá má dva plusy - pěknou grafiku a konečně po dlouhé době odpružené podvozky u aut.
p.s. Chci vidět toho člověka, co dá za tuhle hru 1000kč. -
Osobne nejsem vubec priznivce trapneho driftovani, takze mi jizdni model vyhovuje daleko vice nez nejaky BurnOut, nebo minuly dil NFS, takze v tom s recenzi zasadne nesouhlasim. Novy NFS neni megabomba, ale ja si zajezdil a zabavil se hodne slusne. Spis je hra relativne lehka. Po dvou hodinach uz jsem byl na 7. misto v Most Wanted, to je trochu slabe. Tuning aut je slabota, uvital bych sirsi moznosti fyzikalnich vlastnosti, ale co uz.
Jinak pri utikani policii sice nestaci zmenit barvu na benzince, ale kdyz prijedete k jinemu autu, ktere vlastnite a preskocite do nej, tak je to vyreseno. *3* -
Zase to urobili pre sproste americke detičky...zaklad dobry, teda pôvodny NFS Most Wonted, ale ked vas chytili policajti, tak bol važny problem a to bol prave adrenalin -ked vas chytia tu tak sa vôbec nič nestane -restart na trať...hlavne že každu chvilu prerazim daky bilboard, jazda otvorenym mestom je good, ale ta fyzika -škoda, škoda, preškoda...
-
dalsie nfs bude este vacsia pecka. staci dodrzat tuto sablonu:
1 - predstavenie noveho titulu, hype sa zvacsuje, naklady na marketing rastu, treba vacsie zisky
2 - vyvoj sa minimalizuje, zjednodusuje aby to bolo co najsprostejsie, najlahsie, netreba inovovat, vylepsovat ani vymyslat nove veci. o to sa postara hype(epic total destruction HD super ready full 3D, frostbite 4 engine new generation super space tech..)
3 - ked nevyjde tak to zvalit na piratov a opakovat od kroku 1 -
To ses asi přepsal, chtěl si napsat kvalitní $ráč ne?
-
Zlata Forza Horizont, kdyby to udelali podobne na PC tak tu mame jasnej hit :(
-
je to sracka, aspon jeden web od nas ktory tomu dal primerane hodnotenie, hral som asi 10 pretekov a uz to viac nezapnem, je to strasne frustrujuca hra s debilnym ovladanim. Radsej si oddychnem pri Forze Horizon. Ti ktori tomu dali viac ako 6 z 10ky su nabeton podplateny, okrem grafiky ta hra nema absolutne nic cim by zaujala.
-
Nejlepší díl je samozřejmě Need For Speed 5 Porsche Unleashed. Ještě dneska se mi při vzpomínce na Dylana, Parise, Steela, nebo sloupy v tunelu na trati Autobahn, otevírá kudla v kapse. *1*
-
To by nebyly ty pravé NFS. NFS by byly, kdyby bylo Lambo Diablo a ty jsi to prosvištěl přes dřevěný most v 280, prorazil zátaras policejních jednotek a pak to švihnul rovnou do projíždějícího Ferrari Spider. Zádný hloupočký tuning atd:)
-
A je to tu zase....
Ať Udělají Underground 3 s touto grafikou, střídáním dne a noci, přidaj policajty a vezmou jízdní model z NFS:Shift ( sice nebyl nijak zázračnej, ale lepsší než toto ).
To by byly NFS, který bych i koupil... -
Sice nechápu, co jsi tím chtěl říct a nechápu narážku na vzdělání, ale myslím, že tví "spolunocležníci" Cody a GGG z tebe budou nadšení. Už to nebude párek idiotů, ale trio idiotů. Gratuluji.