-
Tohle snad nemůže ani nikdo koupit... *8*
-
Výborně! Chválím za tento krásný kickass :-)
-
Výblitek jako vše od EA z poslední doby...
-
Jem rád, že alespoň někde se lze dočít normálního střízlivého hodnocení hry. Ty 8/10, 9/10 atp. to jsou prostě super známky a u takovéto hry nemají co dělat. Asi podplacenost či nějaká provize nebo nevím ale jsem za games.cz rád. Koupil jsem na XOne nedávno za 750 kč Mass Effect Andromeda, abych se za tuto částku přesvědčil, že je ta hra fakt tak špatná a jak to vnímám? Je špatná, ovládání postavy je těžkopadné jako by klouzavé, hra mi připadá po technické stránce taková jako by neplynulá, asi nízké FPS. V čem je ale ten největší problém? V herní náplni. Chceš lepší zbraň? Dej si jí v laborce vyzkoumat a zároveň najdi požadovaný dostatek surovin. Proboha přoč si jí prostě nemohu pořídit hned. Nejen že je hra takto zdržována grindováním, které není vůbec zábavné ale celý ten otevřený svět je nekonečné proklikávání se z planety na planetu, z ikony na ikonu, soustavně je hráč zdržován rozhovory a úkoly kde máš letět na Eos, tam dojít na požadovaný bod, poté se vrátit na Nexus, tam pohovořit s tím, ten tě zase pošle na Voled atp. Žádná akce, žádný poutavý příběh, jen otrocká nuda. EA to tedy válí, ty jejich hry jsou čím dál tím větší odpad. Když jsem si zplatinoval Mirrors Edge Catalyst, říkal jsem si, a tohle jako mělo být co? Ten svět, celé to bylo tak nudné, příběh na tři-čtyři hodiny a to ještě tak nezajímavý. Fakt se nedivím, že se jim bortí půda pod nohama. Zapnu si Horizon Zero Dawn, bavím se. Zapnu si Rise of The Tomb Raider, bavím se. Zapnu si Uncharted 4, bavím se. Zapnu si Forza Horozon 3, bavím se. Zapnu si Nier Automata, bavím se. Zapnu si hru od EA a nudím se.
-
-
No vidíš a já bych klidně dal 7/10, tedy jen o něco málo méně než třeba Forze Horizon 3.
-
Vy se aspon nudite, ale ja kdyz zapnu hru od EA tak jdou na me mrakoty. Hrat jejich hry je vazny hazard se zdravim. Mela by to prosetrit lekarska komora.
-
-
Nějak se nemuzu zabvit dojmu, ze to chteli udelat jako The Crew, jenze ono to The Crew je ve vysledku o hodne lepsi a znacka NFS opet umira.
-
Co k tomu dodat , další postupem času totálně spzněná hra ve všech směrech.
-
tu sérii by už konečně měli pohřbít a zkusit něco jinýho... cokoliv jinýho...
-
Vyplatu bych do matu klidne nacpal, problem je ze v nasi demokracii a svobode nemam kde, zadny herny v mym meste nejsou.
Jee, soryy, to bula reakce na Darbujana -
-
Zahrej si na internetu, možností máš dnes spousty:-) a to, že bys naházel do matu je mi stejně jedno jako když si někdo koupí nové auto, obleček a cokoli jiného do hry za peníze. A pokud je hra postavena na modelu, že mě ve své podstatě nutí i po zapoacení plné ceny dále platit, nekoupím hru vůbec....v případě Nfs je to stejně jedno, je to absolutní píííí
-
-
Normalne si hry kupuju aloe tady co se tyka nfs serie jen stahuju,protoze je to odpad a za penize nestoji takto to dohrajes a das pryc.
-
-
tohle postrada logiku. kdyz je neco spatne, tak to preci nehraji. pokud nekdo neco dokaze hrat a dohrat, tak to zjevne tak spatne neni. aneb typicke vymlouvani warezaka: "je to fuj hra, penize si nezaslouzi, tak si ji stahnu, a budu hrat zdarma. a just me to bavit nebude."
-
-
dobře ty! *1* *1*