-
Nekdo rika, ze mikrotransakce, karticky a loot boxy v Payback lze ignorovat, prostym prizpusobenim se tehle podivne nastavene herni mechanice. Nekdo rika, ze je lepsi vykaslat se na tuneni auta... a ta stara a slaba proste prodat a koupit nova, na vyssim levelu. Nekdo rika, ze takhle lze mikrotransakce, karticky a loot boxy elegantne obejit, jen si holt neuzijete oblibeneho auticka/znacky po celou hru, ale vystridate jich vic.
Ovsem ano, je mozne, ze i tohle se casem zmeni, az kapitalisti z EA zase poladi ceny, tentokrate virtualnich vozu. -
Jak může být kategorie Runner zbytečná, když je v podstatě jediná, která nějakým způsobem posouvá příběh? Zbytečná je podle mě kategorie Drifter, protože po třetí kapitole už nemá žádné využití. Overwatchi, hrál jsi to vůbec (dál než do druhé kapitoly)?
-
-
Četl jste to vůbec? Recenzent neměl nic proti posouvání "příběhu", ale proti zbytečné speciální kategorii aut v sekci Runner, i když by v klidu šlo použít auta z normálního Race.
A ačkoliv Drift vypadá pro někoho zbytečně (taky mě to moc nikdy nebavilo), ale očividně to spousta hráčů přimo miluje, takže proto se tohohle módu nikdy nezbavíme...
-
-
Je to lepšie alebo horšie ako stary Need For Speed Underground ?
-
-
Underground byl ohromný zklamání. Ještě horší než zklamání z příšerný hudby v NFS4. Čili nic nemůže být horší. Tedy kromě Undercover, to snad ani nebyla hra.
-
špatnej troll
-
-
Tohle je prostě horší verze Burnout paradise ten otrevřený svět a řízlé trochu MW 2013 + jsaou tam mikrosrantakce které ve Sp jsou už dost postavené na hlavu.
PAY to grind *12* -
Je to celé jeden velkej grind, přesně tak jak ho máme ve hčrách nakonec i rádi ne ? takže je třeba odjed 15 závodů nebo kolik aby se posunul v příběhu... a to je jediné světlé na celé hře i když je to takové nemastné- neslané a zábavné jen něco jinak to je jen o tom si nakoupit výkonější kartičky a protože to nijak nejde. Velká mapa ale krom skokánků a gramofonovejch desek tam není co dělat navíc tradičně zprzněnej port bez podpory myší -.- sumasumárm 3,5/10.
-
-
No nakonec dopařeno se skřípěním zubů( a trainerem) ty 3-4 poslední závody to bylo něco. Ano čekal jsem nějaký bombastický konec a ono h... kulové 😐
-
-
Zdá se že Ea hrY se nehodnotí dvojím metrem a je to dobře, i když jsem čekal aspon 7/10 , 4/10 je tady pomalu odpadní známka to dostala Mafia3 a myslím že ani jedna z her si to nezaslouží.
-
-
Mafie byla za bůra, a to sem byl ještě hodnej ;).
-
-
No s dlc to u mě vytáhla až na 6/10... možná 7 púrostě paradox kdy DLC překonaj nudnou původní hru.
-
-
-
Je to daleko lepší než minulý díl a ten jste hodnotili jak???
-
kdyby radsi udelali lepsi verzi lonskyho dilu - lepsi tuning, mapa, vic aut, viz zavodu, modu, treba pohled z kabiny a i moznost trochu vic HC jizdniho modelu - neco jako rozdil mezi Underground a U2, tak by to mohlo byt ok, ale oni udelaj presne to kvuli cemu se na serii kazdej vys*al... *10* pribeh slatanina, temer zadny zataceni, ovladani jak z mobilny hry...
-
-
Zahraj si ten Payback. Ona to opravdu lepší verze předchozího dílu je, jen ti redaktoři asi hráli nějakou jinou hru (nebo to maj na háku).
-