-
Koupil jsem to až v roce 2025 za 100 na ps storu. Asi už to odladili za ty roky. Hra je bezva, za pár hodin vylepšené 2 auta na max. Ani koruna utracená za mikrotransakce, zábavný jízdní model, napínavé závody v pozdější fázi, každá chyba se trestá. I ten výherní automat na kartičandy je bezva. Karet a peněz habakuk. Když už jsem nemohl udělat nějaký závod, změnil jsem auto a za chvíli opět vylepšené na max. V race z Honda s2000 na Porsche 911 rsr 2.8. v Runner Audi S5, drift Nissan 350z, offroad z Subaru wrx sti taky na Porsche 911 rsr 2.8 a drag z Ford mustang 1965 derelict opět Porsche 911 rsr 2.8 build ..
-
Mikrotransakce mi nevadí. Umim si predstaviť že si najluxusnejšie autá budete musieť dokúpiť.
Čo mi vadí sú lootboxy, kartičky, jazdný model a AI -
Nekdo rika, ze mikrotransakce, karticky a loot boxy v Payback lze ignorovat, prostym prizpusobenim se tehle podivne nastavene herni mechanice. Nekdo rika, ze je lepsi vykaslat se na tuneni auta... a ta stara a slaba proste prodat a koupit nova, na vyssim levelu. Nekdo rika, ze takhle lze mikrotransakce, karticky a loot boxy elegantne obejit, jen si holt neuzijete oblibeneho auticka/znacky po celou hru, ale vystridate jich vic.
Ovsem ano, je mozne, ze i tohle se casem zmeni, az kapitalisti z EA zase poladi ceny, tentokrate virtualnich vozu. -
Je to lepšie alebo horšie ako stary Need For Speed Underground ?
-
-
Underground byl ohromný zklamání. Ještě horší než zklamání z příšerný hudby v NFS4. Čili nic nemůže být horší. Tedy kromě Undercover, to snad ani nebyla hra.
-
špatnej troll
-
-
Tohle je prostě horší verze Burnout paradise ten otrevřený svět a řízlé trochu MW 2013 + jsaou tam mikrosrantakce které ve Sp jsou už dost postavené na hlavu.
PAY to grind *12* -
Je to celé jeden velkej grind, přesně tak jak ho máme ve hčrách nakonec i rádi ne ? takže je třeba odjed 15 závodů nebo kolik aby se posunul v příběhu... a to je jediné světlé na celé hře i když je to takové nemastné- neslané a zábavné jen něco jinak to je jen o tom si nakoupit výkonější kartičky a protože to nijak nejde. Velká mapa ale krom skokánků a gramofonovejch desek tam není co dělat navíc tradičně zprzněnej port bez podpory myší -.- sumasumárm 3,5/10.
-
-
No nakonec dopařeno se skřípěním zubů( a trainerem) ty 3-4 poslední závody to bylo něco. Ano čekal jsem nějaký bombastický konec a ono h... kulové 😐
-
-
Zdá se že Ea hrY se nehodnotí dvojím metrem a je to dobře, i když jsem čekal aspon 7/10 , 4/10 je tady pomalu odpadní známka to dostala Mafia3 a myslím že ani jedna z her si to nezaslouží.
-
-
Mafie byla za bůra, a to sem byl ještě hodnej ;).
-
-
No s dlc to u mě vytáhla až na 6/10... možná 7 púrostě paradox kdy DLC překonaj nudnou původní hru.
-
-
-
Je to daleko lepší než minulý díl a ten jste hodnotili jak???
-
kdyby radsi udelali lepsi verzi lonskyho dilu - lepsi tuning, mapa, vic aut, viz zavodu, modu, treba pohled z kabiny a i moznost trochu vic HC jizdniho modelu - neco jako rozdil mezi Underground a U2, tak by to mohlo byt ok, ale oni udelaj presne to kvuli cemu se na serii kazdej vys*al... *10* pribeh slatanina, temer zadny zataceni, ovladani jak z mobilny hry...
-
-
Zahraj si ten Payback. Ona to opravdu lepší verze předchozího dílu je, jen ti redaktoři asi hráli nějakou jinou hru (nebo to maj na háku).
-