Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    ...(\_/)
    =(⊙.⊙)=
    ..(")_(")
  • https://www.reddit.com/r/needforspeed/comments/7dmi59/progression_updates_rolling_out/
  • V re-play to dostalo 8/10, tak jsem zmatenej.. je to sr*čka nebo ne?
    • V re-play... *15*
    • lol replay
    • Trojanová - to ti dá první signální.
      • Jojo to je naše "expertka", obzvláště bohužel do smrti nezapomenu, když jsem omylem kliknul na FB na její příspěvek kde má onanistickej videomonolog, kde poučuje národ jak má volit, to jsem šel do kolen vážení... Takže brát toho to člověka vážně v čemkoli co řekne je naprosto na hlavu.
  • takova dlouha recenze o tom abych si to nekoupil ? abych od toho dal ruce pryc .. neni to trochu plytvani recenzentova draheho casu ? *1* stacilo napsat verdikt a cau *5*
  • ALHAZRED
    Ja bych jim možna odpustil i ty mikrotransakce, když dneska žmykaj takle hrače dodatečne a blbě, ale to gembleni je na bliti, to jako decka zvykejte si na vyherni automaty ?? *10*
  • Od kdy hraje Homola zavodni hry?
    • Overwatch
      Zhruba někdy od dob Road Rashe a prvních Micro Machines.
      • A proc je recenzuje az ted? Jen uprimny udiv nad prvnim zhodnocenim velke zavodni hry, byli jsme zvykli na jine autory.
        • Overwatch
          Máme na to dost lidí, já se do toho zas tak nehrnu a třeba simulátory fakt nehraju, spíš jen ty závodní arkády. A teď to tak nějak vyšlo na mě, i když bych byl teda radši, kdyby zrovna tohle NFS recenzoval někdo jiný... :)
  • Hra dle mého názoru vůbec není špatná. Hru jsem zkoušel 10 hodin v trial verzi (EA ACCES) progres hry není vůbec pomalá a navíc po problémech s Star Wars BF II, hra obdržela menší update který zdvojnásobil peníze ,které dostáváte ze závodu. Hru se určitě kupovat za plnou cenu neoplatí ale ve slevě (která momentálně je na xboxu) se určitě oplatí.
    • a vo tom to je, doufam snad nikdo nechce bejt laboratorni mys, aby se na nem testovalo, kolik mikrotransakci a jak urputnej grind jeste snese

proto jsem az doted nechapal tu obhajobu v pod castech, mikrotransakce bud jsou za blbosti, pak to moc nevydela

nebo jsou za vyhody ve hre a pak to musi socialni inzenyry nutne svadet k prodluzovani hry jenom proto, aby nekomu dosla trpelivost a radsi zaplatil

pokud je hrat f2p, ok, kazdej vi do ceho jde

pokud je za plnou palbu, tak tam mikrotransakce za cokoliv s vlivem na hratelnost nemaj co delat
    • tato hra sa neoplati ani piratit
  • Pry zrusili mikrotransakce takze recenze pozbiva zmysl a jde se parit:-) #thuglife
    • To jste špatně pochopil. Oni sice zastavili mikrotransakce, ale současné ceny Kartiček zůstali stejné a doposud ještě nikdo neupravil balanci příjmů a cen kartiček, aby se to dalo rozumně hrát...

Takže všichni čekají na nejbližší patche a co přinesou (pro aplikaci změn v cenách musí hráči začít hrát kampaň od začátku!!!)
      • A udělají pak update recenze? :-). Souhlas, ze takto by dělali novou recenzi každou chvíli, ale třeba by mohli nahoru dopsat jen krátký update. Vůbec by se mi líbilo, kdyby ty patche nějaký web v case zohledňoval
  • za sebe musim napsat, ze hra je proste spickova, jsou tam věci, které nemusi byt dotazene, ale to mi nevadi a dokonce mi vyhovuji i speed karty, chci zavodit a rychle upravovat jizdni vlastnosti auta a speed karty mi pomahaji se tim nezdržovat a zavodit a navic je to je to velmi prehledne udelane, nesouhlasim s recenzentem a vnimam, ze recenzent tezce ujel, za mne 9/10 bodu
  • Mikrotransakce mi nevadí. Umim si predstaviť že si najluxusnejšie autá budete musieť dokúpiť.
    Čo mi vadí sú lootboxy, kartičky, jazdný model a AI

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit