Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed si bez připojení k internetu nezahrajete
29.5.2015 | Adam Homola
55 příspěvků
-
Opravdu? NFS, který se vlezl na 1-2 diskety jsi hrál v dnešní době? Rozjet se to dá, ale na dnešní dobu to až tak dobrý není, takový NFS 5 tedy Porsche bylo revoluční a dalo by se hrát i dnes.
-
to jses tak kratkozrakej, ze nevidis o co jde? vubec nejde o nejaky debilni pripojeni, ale o to, ze ti ta hra za 2 roky treba uz nepujde spustit, protoze prestala vydevalat a tak ji holt odstrihli servery, smula, nezahrajes si ani kampan pro 1 hrace, kvuli tomu pripojeni...
-
o co jde? kdo dnes nema pripojeni k siti? *7*
-
Náhodou já považuji díly jako Hot Pursuit z roku 2010 a ten nový Most Wanted za vydařené.
-
Dve slova: Project Cars!
Tak k cemu nejaky nfs? *1* -
Takze kdyz nejim parky z mouky a kopyt a radsi si zaplatim ty s masem tak jsem taky pozer? *15* Jsi blb.
-
Ne asi *1* *1* Tunngle to jistí *1* *1* *5*
-
nejen blbe, ale spis uplne d3bilni, sami to priznali a proto minulej rok radsi nic nevydali...
-
Na tohle tvrzení už jsem alergickej, nechápu, že většina hráčů kope do EA. Je pravda, že vydávájí hry, jako Baťa cvičky, ale tvrdit, že Need for Speed hry jsou blbé, je krátkozraké. A teď si do mne kopni!
-
To je díra, kterou si (jako mnoho dalších děr) vývojáři sami vykopali.
-
jak prisels na to, ze je nehraje? pouze za ne neplati, to jsou dve rozdilny veci...
-
takze nehravas hry od EA? ...citit z teba pozerstvo.
-
driv to totiz byla hratelnost v nejcistsi forme, dneska na to nalepej 50 veci, ktery nevynikaji v nicem a cely to potom pusobi jako matlanina, ktera proste nezaujme, kdyz nedela nic lip, nez predchudce
-
Mně právě přijde zajímavé, že NFS zahrnuje fyziku, pokročilý jízdní model, tuning, otevřený svět, snaží se o vyšperkovanou grafiku, vylepšování všeho možného a také o příběh...a hra z roku 2000, která nenabízí téměř nic z uvedeného je paradoxně mnohem zábavnější. Že bychom objevili díru na trhu? :))
-
Ale zahraju a zdarma :D
-
to, ze je neco jiny, neznamena ze je spatny, vem si, jak vypadalo rollcage 1, a rollcage 2 je uplne ve vsech ohledech rozsireny a vylepseny, ja jsem za mlada na PS1 nahral dost mozna i tisice hodin na rollcage stage 2
-
Doslova hipízácké orgie.
-
EA ani korunu, dokud nezacnou zase delat poradne hry.
-
Nepoučí se a nepoučí se... EA už je jenom další zkorumpovaná americká korporace.
-
Na co vyvíjet novou hru na 9 let starou zastaralou konzoli ?