Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed si bez připojení k internetu nezahrajete
29.5.2015 | Adam Homola
55 příspěvků
-
Poslední dobrý díl byl Porsche Unleashed...
-
Jakoukoli hru si zahrajete offline.... :-P
-
To jsi fakt drsnej. *1*
-
Důvod je jednoduchej: Je to prostě dobrá hra *1*
-
Online ach jo...
Dneska sem si konecne zahral prvni dil a sem docela prijemne prekvapenej. -
Jen pro jejich vlastní dobro doufám, že "silnou singleplayerovou kampaní" nemyslí něco jako "Pepa mě obral o sto pětku a já teď musím porazit celej jeho trabanťáckej gang, abych ji dostal zpátky".
Mimochodem se mi stala zajímavá věc. Vyhrabal jsem z šuplíku Rollcage Stage 2, a přestože je po všech myslitelných stránkách horší, než poslední NFS, co jsem hrál (Carbon), naprosto neuvěřitelně mě narozdíl od NFS baví. Neúspěšně se snažím přijít na důvod. -
Já to nebudu hrát ani s připojením internetu :-)
-
Poslední dobrý bylo ještě Carbon,ale nejlepší podle mě Most Wanted klasický,ty honičky s cajtama neměly chybu *14* Těsně zatím U2 pro mě *4*
-
ty hrajes hry jinde, nez na kompu / konzoli, ktery jsou neustale pripojeny k netu? Jestli reknes ze na chate, tak me rozesmejes... Na chate si uzivej prirody...
-
Čteš pořádně? Pro všechny.
-
Plati pro pc nebo pro vsechny? Jestli pro vsechny, tak si to holt nekoupim, no. Nechci hru, ktera prestane za rok az dva fungovat, protoze se nekdo rozhodnul vypnout online servery.
-
neviditelna minorita
-
Když to není na X360 tak ať si to strčí někam a s neustálým online připojením už tuplem. Nebrat.
-
Hot Pursuit 2010 má otrasný jazdný model, kedy spawnuje autá pred hráča v plnej rýchlosti a nedá sa im vyhnúť, plus AI extrémne cheatuje a drží sa nonstop za hráčom nech jazdí sebelepšie,...
-
Restartovaný Most Wanted je příšerná srajda, která původnímu Most Wanted nesahá ani po kotníky a je to jedno z nejhorších NFS...
-
Ne každý má kvalitní net, někdo se o něj dělí s celým barákem nebo ho má na vesnici vzduchem a to pak stačí bouřka a nezahraje si. Nemluvě o prodlužování načítání
-
posledni dobry NFS bolo hot pursuit 2010
-
posledný dobrý NFS bol reštartovaný Most Wanted
-
Čtyři slova: Ať jdou do p*dele!
-
Přemýšlel jsem o koupi,ale tuhle sr*čku s Originem v čele a s online připojením v zádech ať si strčí do řiti,i přes ten můj vymodlenej tuning *11* *11*