Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • Jazz
      Ne *3*
    • Mechwarrior_bw
      oproti 450MB Daggerfallu je aj Skyrim rýchlovka :)
      • jj, clovek si vzal jidlo na dva tri dny (mysleno pro sebe, aby u kompu neumrel hlady) a sel do jednoho dungeonu pro quest item. Na druhou stranu ty dungy byly nahodne poskladane z ruznych stavebnich bloku, takze level design byl opravdu hrozny. To ve Skyrimu kolikrat zasnu nad tim, jak ty dungy udelali krasne.
        • Jo, sice byly generovány z bloků ale jsou to snad jediné dungeony kde se dá opravdu ztratit a tím pádem to jsou pro mě nejlepší dungeony dodnes.....a proto mám daggerfall stále nainstalovaný....když dostanu chuť na kobku tak se vrhnu na jeden dungeon v daggerfallu se svojí postavou a hned je celej večer pryč (no občas ne a je štěstí a to co potřebuju najdu hned)
          • o tom, ze se tam da ztratit mi ani nerikej, doted me to budi ze spani:) Nastesti se pak clovek naucil pouzivat "kotvu", ktera cestu zpet "trochu" usnadnila :)
    • herní doba skyrim = 300 hodin podle officiálního vyjádření vývojářu
      • Teda...jakože...já ten Skyrim hraju HODNĚ hlemýždím tempem a co sem se koukal na seznam questů, tak po trošce matematiky mi to na nějakých 200 beztak výjde, ale 300? To by člověk snad fakt nesměl nikdy sprintovat, využít fast travelu, a musel by být odhodlán prošlapat každej mizernej metr čtvereční celý mapy. Krom toho, za 300 hodin by se vyleveloval do dosti závratných výšín a odhaduju, že by se tou dobou hra hodně zlehčila, což by moc zábavný nebylo. Já jsem už teďka po 70ti hodinách docela slušnej bédés madafaka v legendary daedric armoru a nebýt master obtížnosti a sem tam tužších draků a řadových enemáků, tak už teďka nejspíš hraju s prstem v nose. >_>
        • no údajně by to mělo být cca 300h pokud uděláte každej quest a objevíte každou lokaci ve hře.
          • No, ono se pak údajně mají hlavně questy dál generovat náhodně v závislosti na skillech hráčovi postavy. Tvůrci přece jenom řekli, že Skyrim má být hra, kterou člověk může hrát navždy. >_>
          • Ale na Skyrimu bude nejlepší tak za pár měsíců instalovat ty módy to bude pecka ( jako Oblivion )...

            samozřejmě ano, módy na Skyrim už jsou, ale to jsou jen také maličkosti
            • Na co se těšim jsou HDtextury :) a pak další hromada módů
        • Na Skyrimu je krasne, ze tam cloveka muze bavit prozkoumavat krajinu, kopat rudu, sekat stromy a nebo se jen tak flakat prirodou a lovit zver.
          Hra se mi libi hodne a to rikam jako nekdo, kdo nedohral Morrowind ani Oblivion.
  • Strašná hra, v žádném případě nekupovat, nevím, jak za tohle mohou chtít téměř stejný peníze jako třeba za GTA. Tuhle hru by měli dávat zadarmo třeba ke žvýkačkám.
    1) Ovládání šílený, napřed nedotáčivý pak najednou silně přetáčivý. I když dáváte volantem kontra jak blázen stejně jde zadek dopředu.
    2) Grafika silně průměrná, ve městech spíš podprůměrná. Domy jsou prostě divný.
    3) Žádná garáž, žadné nastavení auta, žádný interier... nic.
    4) Velikost hry ve vztahu ke kvalitě a době hraní je až vtipná.
    5) Doba hraní = tak jedno sobotní dopoledne.
    6) Po dohrání příběhu nic zábavného = odinstalace. Spíš teda i před dohráním.
    7) Příběh tragický, udělali by mnohem lépe kdyby ho tam nedávali.
    8) Nevím co se na téhle hře tak hrozně dlouho loaduje, protože v ní nic není.
    Za litr je tohle fakt trapný. EA přeju co nejmenší prodeje.
  • Harshday
    A kvůli tomuhle není ve Forze 4 porsche. Paráda *2*
  • Tohle je kritická recenze ve všech ohledech a NFS si ji zaslouží, takhle spackanej herní velikán jakým bezesporu série Need for Speed byla v době Porsche, Unleashed, Underground a tak dále se jen tak nevidí, jediný co zachrání PC scénu je nejspíš rFactor, na konzolích hráči aspoň tenhle problém řešit nemusí protože mají Gran Turismo potažmo Forzu Motorsport co jim může momentálně pc scéna závidět ;)
    • Ja vkladam vsechny svoje nadeje a neco ze svych penez do C.A.R.S. I kdyz ta hra je hotova zatim tak z 10 % tak me stejne vzdycky bavi si v ni zajezdit. Mam velkou radost protoze uz jim zacali pribyvat prvni licencovane vozy a trate.
      • Jaké CARS? Kde? Google mlčí.
        • Homepage je tady:
          http://www.wmdportal.com/

          Zakoupit clenstvi a tim padem i hru muzes zde:
          http://forum.wmdportal.com/toolpacks.php

          Predem upozornuju ze jde stale jen o pre-alphu.
          • A to je druhý problém C.A.R.S. - proč proboha tenhle název ?!! Je pravda že přes google nemáš moc šancí to najít...
            • Protože se Ianu Bellovi (zakladatel studia) strašně líbila zkratka pro Community Assisted Racing Sim. A ano, to jméno pletoucí se s autama od Disneyho na fórech WDM zkritizovalo už spousta lidí.
      • Koukám že ty budeš můj člověk, a co teprve rFactor 2 ? Jako jeden z jezdců různých šampionátu právě v rFactoru mám trochu víc informací o dvojce a musím říct že to vypadá jako nejlepší závodní simulátor všech dob bezesporu, navíc s podporou hráčské moderské komunity to bude úchavtný ;) Na rFactor 2 se těším mnohonásobně víc než na C.A.R.S. ale ty určitě taky vyzkouším :)
        • Mno tak uplne ne... nikdy jsem nebyl HC zavodnik a moje nejoblibenejsi zavodni hra byla do nedavna Grid ale libi se mi filozofie financovani a vyvoje hry a hlavne se podle vseho muzem tesit na rallye! Taky pocit z jizdy mi tam prijde proste famozni. Za deset Ecek dostanes novy build kazdy mesic a muzes si hrat :D
          http://www.wmdportal.com/projectnews/new-video-trailer-shows-off-c-a-r-s-experience/
  • posledni NFS co staly za zminku jsou Undergroundy, potazmo jejich 2. dil kde bylo vsechno z jednicek dovedeny k dokonalosti.. Po zklamani z Carbonu a jeste mnohem vetsiho zklamani z Pro Streetu tuhle serii ignoruju a kdyz chci NFS tak se rad vratim jedine k NFSU2 kde pro me serie konci jak jsem rekl ;)
    • Phillios191
      Pro mě končí u Most Wanted :)
      Tuhle ''hru'' koupit je hřích !!
      • na Most Wanted bych malem zapomnel, ty se taky jeste docela daly.. ale uz chybela ta atmosfera Undergroundu a otravni policajti, kteri svym idiotskym bouranim do vas, zkazili pulku zavodu tomu taky zrovna nepridali.. Proste pro me uz to nebylo ono :)
  • Adam_M
    Zlaté NFS Underground 2
  • Phillios191
    Nejhorší díl co jsem hrál ze série NFS !!!! *11*:



    1) engine, co používá hra je zbytečně náročný
    2) příliš krátké
    3) zbytečně velké
    4) omezení FPS (za vše mohou opět konzole-zrušit je!!!)
    5) odflaklost hry ve všech ohledech...co dodat (hodnoceni 1/9)
  • Stuff Magazine 5/5 ... kapříci? Cinklý jaro?
  • "Vstup do závodu je jen slabý odvar toho, co přijde pak – překonávání hranic, proplétání hustým provozem velkoměst, riskantní jízda po zledovatělých cestách horských průsmyků a průjezdy úzkými kaňony s plynem na podlaze. Need for Speed The Run s podporou špičkové technologie herního enginu Frostbite™ 2 studia DICE posouvá úroveň žánru akčních závodů do nových výšek. Prim hrají především úžasné vizuální zpracování a fyzikální model chování aut na různých vozovkách. Vše se navíc odehrává na pozadí příběhu, který chytne a nepustí. Od startovní čáry u Golden Gate Bridge až do cíle u paty Empire State Building budou vašimi věrnými průvodci žhavá auta, nervy drásající závody a úžasně napínavý příběh."

    "S využitím technologie herního enginu Frostbite 2 se Need for Speed The Run chystá stanovit nové standardy v oblasti grafického zpracování a fyzikálního modelu vozů. Need for Speed The Run přijde i s novým atraktivním stylem prezentace příběhu, kde každý špičkový výkon vtáhne hráče hlouběji do světa bez limitů a pravidel, ale také bez spojenců. Součástí hry bude opět Autolog - revoluční online technologie série Need for Speed, tentokrát však ve vylepšené podobě. Jejím prostřednictvím lidé objeví skvělý nový způsob hraní her, možnost sledování vývoje kariéry a porovnávání statistik."
    ____________________________________
    Je to jasný, ale přeci jen je docela sranda, jak se liší recenze od reklamní upoutávku na shopu games.cz *1*
  • Bavi me, jak vetsina "skalnich fanousku vzpomina na stare dobre" Undergroundy, pritom klasicky need for speedy jsou proste Porsche a uplne ty prvni dily. Serii Underground a nasledne dilem Most Wanted zacala EA s temahle srackama, tuningy, arkada, hlavne at to dobre vypada a co nejvic efektu at je to cool...
    Hot Pursuit me bavilo, kdyz jsem si odmyslel policajty, nitra a kochal se nadhernou krajinou v krasnem aute. Ale The Run si urcite nekoupim, za ty penize ta hra nestoji ani zdaleka...
    • presne, seria sla do sr*cek od prvnich undergroundu
    • Joha
      Ani nejde o skalních fanúškov... aspoň v mojom prípade. Porsche 2000 som drtil a neuveriteľne som sa zabával, ale keďže sa mi už od detstva páčila tuningová scéna (tak isto aj filmy Fast'n'Furious s výnimkou Tokia) a každoročne navštevujem autosalón práve kvôli tuningu, sa mi Underground 1-2 páčili najviac a hlavne kvôli tomu že sa tam človek s tým tuningom mohol naozaj vyblázniť. Chýbali tam len policatji čo napravil Most Wanted ale tam ˇuz toho tuningu bolo oveľa menej.

      A čo myslíš tým "nasledne dilem Most Wanted zacala EA s temahle srackama, tuningy, arkada, hlavne at to dobre vypada". To akože NfS pred Undergroundom nebola arkáda? Hral si to?
      • Nemam nic proti tuningu, kdyz je decentni, ale od undergroundu to byly trvdacke vinyly, co nejvetsi kridla, poradne litaky, neony a co ja vim co jeste... Diky bohu, ze tohle do toho noveho hot pursuitu nedali.

        No a co se tyce te arkady, jasne, NFSka byly vzdycky spise arkadou nez simulaci, ale v tech prvnich dilech neslo prekonavat zatacky odrazenim se od stran a smykem s nohou na podlaze. Tohle prislo az se zminovanyma Undegroundama...
        • Naštěstí doba nemožných křídel a přeplácaného tuningu je zaplaťpánbů nenávratně v propadlišti dějin a myslím, že právě oba díly Undergroundu byly použity na to "že to zrovna teď frčí." Oukej vyděláno jest a další underground jen tak asi nevyjde. Už to prostě netáhne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit