Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po pozreti filmu som mal chuť na hru need for speed ale tuto RUN po dohrati akcia ako zbesilá a ta hudba super je to super diel plný napätia a film tento diel iba okorenil keby spravili dalšie pokracovanie bolo by to super
    dalšie nové NFS su somariny bez života a príbehu
  • podle mne nejlepší z nfs je porsche 2000 a kéž by ji inovovali .
  • Fest musím říct že nfs RUN bylo výborný a je mám ho pořád nainstalovane konečně nejakej příbeh chvilkove mačkaci akce taky dodaly na příbehu te dane osoby a ne jen kovovému šílenství hudba filmový mix uplne nej orchestrální hudba adrenalinovala více čím dále byl závod "žádnej hipec žádnej dramec" hudba proste sedla byla to paradni jizda díky ní :) a autor recenze dostal jsem se k nemu díky recenzi na grid 2 na které bylo dost zajímavích faktu celekm povedená recenze :) kouknu na starší a takovej sekec na NFS tak ji braním tod vše díky a čau :)
  • Já jsem začínal s NFS I, to byla ve svě době bomba, NFS II (SE) byla jedna z nejlepších NFS. Potom legendární NFS 3(a řekněme že i 4) a výborná NFS Porsche. Pak už to šlo ke dnu a The Run je nejhlouběji ze všech... To čím bylo NFS (jízda, policajti a zase jízda) už dnes není ani z 10%...
  • Recenzent je trouba,jenom protože řekne, že hra není graficky hezká... By mě zajímalo, co za graficky super hry hraje... Chci taky jednu.
  • Furt je to stejné a pořád se to střídá mezi traťovými a akčními závody. EA by měly aspoň dat s NFS rok pokoj, protože by to za chvíli mohli lidi nenávidět.
  • nejlepší byl nfsII:SE ve full verzi - právě v téhle verzi byli ke každému vozu video reálného modelu vozu a to i při jízdě. Vychytaný byl splitscreen na nfs:hot-pursuit - kde jste mohli dávat spike a blokády a byl poprvé promakaný interiér a šlo spouštět světla, nastavit provoz, spousta tratí, modelů, nastavení vozu, splitscreen (best)...no a poslední skvělej kousek, podle kterého se nfs měl ubírat byl NFS:Porsche. Jediná simulace. Hrál jsem všechny díly. já 27 let.
  • conflig
    Mě se hra líbí dost 8/10 do PC si zapojim gamepad a naprostá zpokojenost *14*
  • me osobne se hra libila. ano bylo to strasne naskriptovane a arkadove, ale takova odreagovacka na 3 hodiny celkem v pohode. kazdopadne koupit si to v obchode, tak jsem asi dost nasranej :)
  • naprostej souhlas.Hra to neni sice buhvi jak prevratna,ale je vic nez dobra.Ja osobne bych ji dal 8/10 a recenzenta bych vic nenechal se tu projevovat :)
  • No nevím jak vy, ale já bych vývojářům a potažmo celému EA nasral na ruce, něco tak dementního jsem dlouho neviděl *16* , ovládání auta hrůza, jedete 200 a ovládání auta je jako kdyby jste jeli max 50, chcete zatočit a auto místo toho klouže do strany. Prostě hrůza a děs, tímhle tempem Ea pohřbí celou sérii NFS *16*
  • Hra není špatná ale Hot Pursuit je o hodně lepší...
  • Ten kdo psal tuhle recenzi snad hrál jen nějaké omezené demo. Hra je úplně v poho. Je o5 z trochu jiného soudku jako to bývá u NSF zvykem. Aut sice není mnoho na výběr, ale jsou rozdělena do skupin na rychlost, drift a techniku. Dají se v pohodě měnit a to i několikrát na jednu Stage. Navíc většina si zvykne na jedno auto a s tím pak jede drtivou většinu závodu. Rozhodně to není hra nepovedená a už vůbec ne špatná. Pravě naopak. Zkuste a uvidíte. Upřímě mi to připadá jako by si recenzent chtěl udělat jméno a tak kritizoval a zveličoval, co se dalo.
  • Nemůžu nic jiného, než souhlasit. Ano, něco dobrého se tam najde, ale spíš převažuje to špatné. Nemluvě o jedné věci, která mě doslova rozpalovala do ruda. A to, že ani ne 1 m ze silnice je "moc daleko od dráhy a musíme to resetovat"....
  • Divotvurce
    Need for Speed The Run s Kinectem:
    http://www.youtube.com/watch?v=-BGSsUeJqqE&feature=channel_video_title *1*
  • S recenziou absolutne nesuhlasim. Hra je super. Skvelo som sa po celu dobu bavil, grafika je paradna. Hral som to na normal obtiaznosti a jedine co sa da tomu vytknut je relativna kratkost.
  • Pro mě je to parádní závodní hra. Hry tohoto typu hraju zásadně na EASY jelikož je hraju jako oddechovku. Jízdní model a hratelnost moc neposoudím ale rozpoznám rozdíly mezi ovládáním jednotolivých aut, alespoŇ mezi "třídami".
    Graficky je skvělá, pro mě nejlíp vypadající hra co má solidní spád. Auta a krajina jsou velmi detalilní a tak pěkné odlesky okolí na kapotě jsem ještě neviděl. Textury super. Každá hra má něco spěšl, ale tady jako celek to na mě působí nejlíp. Engine je podle mě spíš optimalizovaný pro PC jelikož je docela náročný a u konzolí mohlo dojít k nějakému osekání.
    Sekvence mezi závody jsou docela zpestření a nepříjdou mi nijak otravné. Hudba nezklamala, potěšil mě New World Order od Ministry:)
    Jako víkendový závodník bych tomu dal 8/10.
  • jednou vas ridici lambo predjede v 300km rychlosti wolcfagen golf ze 70.let nebo lada. pak zas cumite na imbecilni ukazku s mexikancem. potreti se zas vztekate nad otravnym menu nebo kycovitou hudbou. jenze pak prijde mise kdy ve pisecnem prachu uskakujete kamionum a najednou zapaleni do predjizdeni na horizontu zjistite ze letite vzduchem 50 vysoku a pred vama se rozprostira kilometry silnice s nadhernym panoramatem. pak zase sjizdite zasnezene serpentiny (zase s nadhernym panoramatem) a na vas se sype lavina a obrovske kusy ledu. kdyz sem to hral s logitech g27 na 100 palcovym platne v hd rozliseni a s 5.1 zvukem pekne naplno 300w na jedno repro... to byla slast. po takovym zazitku i vyhlidky na pokracovani ve skyrimu blednou. hrozne diskutabilni hra. kratka,nekdy otravna,imbecilni kdyz zrovna nejste za volantem. ale kdyz uz jedete a jedete jednu z tech povedenejsich tratit a jako v cod dokazete prijmout hru tak jak je vam nabizena, tak pak je to herni nirvana
  • Super oddychovka, velmi sa mi to paci *5* Grafika je namakana, co sa tyka hratelnosti dobre vyvazena kombinacia arkady a akoze simulatora. Pre mna 8/10. Fun is all that counts !
  • Trololo? Im not mad, bro!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit