-
Pro mě je to parádní závodní hra. Hry tohoto typu hraju zásadně na EASY jelikož je hraju jako oddechovku. Jízdní model a hratelnost moc neposoudím ale rozpoznám rozdíly mezi ovládáním jednotolivých aut, alespoŇ mezi "třídami".
Graficky je skvělá, pro mě nejlíp vypadající hra co má solidní spád. Auta a krajina jsou velmi detalilní a tak pěkné odlesky okolí na kapotě jsem ještě neviděl. Textury super. Každá hra má něco spěšl, ale tady jako celek to na mě působí nejlíp. Engine je podle mě spíš optimalizovaný pro PC jelikož je docela náročný a u konzolí mohlo dojít k nějakému osekání.
Sekvence mezi závody jsou docela zpestření a nepříjdou mi nijak otravné. Hudba nezklamala, potěšil mě New World Order od Ministry:)
Jako víkendový závodník bych tomu dal 8/10. -
Super oddychovka, velmi sa mi to paci *5* Grafika je namakana, co sa tyka hratelnosti dobre vyvazena kombinacia arkady a akoze simulatora. Pre mna 8/10. Fun is all that counts !
-
V prve rade "a když už je pošlete do pangejtu, nikdo vás neodmění zpomalovačkou plnou jisker a pokroucených plechů" neni vubec pravda. Pokud policajta vybourate, prijde efektni animace ala hot pursuit. Opravdu se musim smat jak recenzent a nejen on kritizuje grafiku, ktera je pry horsi nez hot pursuit. Pritom se mi pri zasnezenych tratich nebo u podzimni trate, kde lita listi pod pneumatiky bliskaly oci nad famozni grafikou, ktera je u nfs bezkonkurencni a ktera je super prave diky frostu 2. Jinak souhlas jen s tim linearitou a omezenosti. Nicmene prvni hardcore nfs ever.
-
-
"not sure if trolling, or just stupid.." :D
-
-
S recenzi nelze nesouhlasit, jen to hodnoceni mohlo jit klidne jeste niz...
-
Hrál jsem jen demo na ps3 a kupodivu ta hra mě bavila, sněžná krajina byla fajn a grafika mi přišla taky v pohodě. Uvažoval jsem o koupi, ale teď váhám. Přes všechny negativní komentáře mi teda asi bude vadit ta krátká herní doba nejvíc. 2,5 hodiny? co to je? Tak asi za půl roku ve slevách *14*
-
nechapem vás niečo iné urobia a pindate mne sa staršne pači hra od most wanted je super zvuk , hudba a hratelnosť i grafika je dobrá a napätia je tam hodne. a to že maš štukať gombiky je v pohode aspon zažiješ iny pohlad hry podla mna super diel konečne niečo dobre po tych krepých tuningoch dam tomu 9/10 jeden bod za tie loadingy medzi cestami *1*
-
-
Co cekat jineho od Slovaka nez takovejhle vyplod
-
Nic nechápeš, já mam za sebou všechny NFS, asi vím o čem mluvím...
-
-
i ja som odohral všetky NFS 1 pecka pohlaš iba z kabiny , NFS 2 upadok , NFS 3 super , NFS 4 paradne ako most wanted ,NFS 5 porshe super kariera , NFS 6 pekne hot pursut genialna hra , NFS undegroud super , NFS tie ako grid strašny odpad neovladatelné , not pursuit 2 celkom dobre , no The run vybušne zaujimave len tak dalej *1*
-
-
tak ty jsi dobré konzolové jednoduché dítě :D:D:D:D Grid byl výbornej jen si musel mít volant a pohrát si s nastavením. Hot pursuit 2 celkom dobre???? :D takovej nehoráznej odpad sem už dlouho nehrál :D:D:D to sem si řikal že snad ani nemužou myslet vážně :D
-
-
sorry splets sem si GRID se shiftem :D ale i tak grid se ovládal dost dobře a byl velmi zábavný!!
-
-
-
-
-
nejlepší byl nfsII:SE ve full verzi - právě v téhle verzi byli ke každému vozu video reálného modelu vozu a to i při jízdě. Vychytaný byl splitscreen na nfs:hot-pursuit - kde jste mohli dávat spike a blokády a byl poprvé promakaný interiér a šlo spouštět světla, nastavit provoz, spousta tratí, modelů, nastavení vozu, splitscreen (best)...no a poslední skvělej kousek, podle kterého se nfs měl ubírat byl NFS:Porsche. Jediná simulace. Hrál jsem všechny díly. já 27 let.