-
Tohle už doopravdy kazí jméno starým dobrým titulům NFS...
Je to jenom samí skript... Hrůza to hrát. Za mě by si ani tu 5 z 10 nezasloužili...
Proč se prostě nevrátí starému dobrému modelu z NFS Underground 2. Mnoho možností tuningu, neomezené závodění a dlouhá herní doba. -
tu sa prejavilo ako hodnotenie hier ide iba po úroveň 5... len do toho redaktori! nehambite sa tej hre dať aj trojku lebo na to pod akou renomovanou značkou to vychádza by si to zaslúžili...
-
-
Hovorí ti niečo spodobovanie? Je to hanba že nevieš... HANBA!!! :P
-
-
nie nehovorí... predveď sa... budem rád keď mi to vysvetlíš :)
-
-
-
GRID = jedina poradna zavodni hra...
-
-
Bez s Gridem do hajzlu...na Shift tahle arkadova blbost nema ani ve snu
-
-
hot pursuit me v mp bavi doted.. jsem zvedav co vykuti criterion kerej uz prej maka na dalsim nfs.. :/ snad to nebude na *11*
-
No po tomhle si už raději Underground 3 nepřeju, to by byla hrůza. Ty Run se mě začaly trochu líbit podle posledních trailerů, ale nakonec o dopadlo dost blbě koukám. Ani ty modely aut nejsou žádná sláva, Hot Pursuity mají ty auta perfektně udělaný a je radost na ně koukat ( škoda že mi u HP mi u HP nesedí moc ten jízdní model).
-
Naprosto souhlasim s Phillios191@tiscali.cz.Odflakla grafika.Fps je snad nejhosi chybou tehle hry.Myslim si ze hodnoceni 5/10 je as nadsazene.Protoze tohle neni prumer ale krok spet ve vsem.Davam 4/10...
-
omg ja když chci jezdit tak vyjedu na dalnici a trochu proženu svy bmw a ani ne za hodinu sem spatky *11*
-
Fest musím říct že nfs RUN bylo výborný a je mám ho pořád nainstalovane konečně nejakej příbeh chvilkove mačkaci akce taky dodaly na příbehu te dane osoby a ne jen kovovému šílenství hudba filmový mix uplne nej orchestrální hudba adrenalinovala více čím dále byl závod "žádnej hipec žádnej dramec" hudba proste sedla byla to paradni jizda díky ní :) a autor recenze dostal jsem se k nemu díky recenzi na grid 2 na které bylo dost zajímavích faktu celekm povedená recenze :) kouknu na starší a takovej sekec na NFS tak ji braním tod vše díky a čau :)
-
Proklínám tě Riccitielo!!
-
Jo, zkousel jsem jen demo a fakt je to sh.t!