-
Náhodou nápad mi to přijde dobrej, to že je to ještě něco víc jak arkáda mi taky nevadí *3* .
-
Tenhle díl mě celkem dost zklamal podle mého názoru jeden z nejhorších dílů vůbec myslím si že 5/10 souhlasí...
-
Na hre je hodne vychatana hudba, a co se tyce hratelnosti, bavi. Hra je dost svizna, dynamicka a rychla. Ano clovek si nezajezdi, to jste napsal moc dobre, jenze dle hrani jste mohl pochopit, ze to neni cilem autorum a vycitat jim to? Prijde mi, jako kdyby jste dostal nejakou hru s popisem "zavodni hra, zde mas seznam co mela hra obsahovat pred vydanim, takze si zajezdi par kol a napis k tomu neco". Je spravne, kdyz nekdo recenzuje neco cemu se "nejlepe vyzna". Nicmene to, ze ve hre jsou vozidla nic neznamena. Vas to nebavilo, ok, ale polovina textu je mimo. Otevrene jste hru neprijal a je to citit z recenze. Bohuzel.
-
-
Já bych jen za ty dvě tři hodiny sekal ruce a to jsem hru ani nehrál, takže nemůžu zhodnotit ostatní faktory. Takže tos jako vážně vysolil tisícovku a ještě se ti tak líbilo jo?
-
Dobre, takze cilem autoru je udelat zavodni hru, kde se vlastne nejezdi. To dava logiku...
-
-
Pockej, ty bys chtel jako vazne zavodni hru kde se zavodi? I ty blahovy :D
-
-
-
Po MW2 je tohle druhy bod pro mne. Ostatni se treba voserte
-
Need for Speed The Run s Kinectem:
http://www.youtube.com/watch?v=-BGSsUeJqqE&feature=channel_video_title *1* -
Sorry,ale konecne jedna s NFS co ma fakt zabavila, pravda ta grafiaka a optimalizacia bola o hovne, ale napad bol fakt super :) ja som si to fatk užil a z mojho pohladu davam 8 z 10. subjektivny nazor:)
-
jednou vas ridici lambo predjede v 300km rychlosti wolcfagen golf ze 70.let nebo lada. pak zas cumite na imbecilni ukazku s mexikancem. potreti se zas vztekate nad otravnym menu nebo kycovitou hudbou. jenze pak prijde mise kdy ve pisecnem prachu uskakujete kamionum a najednou zapaleni do predjizdeni na horizontu zjistite ze letite vzduchem 50 vysoku a pred vama se rozprostira kilometry silnice s nadhernym panoramatem. pak zase sjizdite zasnezene serpentiny (zase s nadhernym panoramatem) a na vas se sype lavina a obrovske kusy ledu. kdyz sem to hral s logitech g27 na 100 palcovym platne v hd rozliseni a s 5.1 zvukem pekne naplno 300w na jedno repro... to byla slast. po takovym zazitku i vyhlidky na pokracovani ve skyrimu blednou. hrozne diskutabilni hra. kratka,nekdy otravna,imbecilni kdyz zrovna nejste za volantem. ale kdyz uz jedete a jedete jednu z tech povedenejsich tratit a jako v cod dokazete prijmout hru tak jak je vam nabizena, tak pak je to herni nirvana
-
Proč hodnocení 5? Jde o to, že hodnocení z games.cz je zařazeno do databáze metacritic.com. A tak nízké hodnocení by mezi těmi všemi pětkami a sedmičkami vyčnívalo. Chceš li s vlky žíti, musíš s nimi výti.
-
Já jsem začínal s NFS I, to byla ve svě době bomba, NFS II (SE) byla jedna z nejlepších NFS. Potom legendární NFS 3(a řekněme že i 4) a výborná NFS Porsche. Pak už to šlo ke dnu a The Run je nejhlouběji ze všech... To čím bylo NFS (jízda, policajti a zase jízda) už dnes není ani z 10%...
-
A kvůli týhle p*čovině nedali licenci Forze na Porsche jo? *10* To má být konkurence jo.....hahaha