-
Zdar lidi,máte taky někdo stejný problém že vám velmi často nefungují diskuze zde na Games.cz v Chrome?Dřív to bylo občas, teď je to skoro pořád,pro informaci teď jsem na IE7 což mě zrovna nětěší.....žádný zásuvný modul to asi nevyřeší, když to někdy jde a někdy ne.Obvykle to napíše Chyba 440 myslím.
-
-
mam chrome a vse ok a tak su to zkus preinstlovat a napis jestli ti to pomuze nebo se koukni do rozsireni jestli sis neco nenainstalovat a to te tedko blokuje *3*
-
-
Jindró!!!
-
>cod 4 ever
*15* *1*
-
-
-
me osobne se hra libila. ano bylo to strasne naskriptovane a arkadove, ale takova odreagovacka na 3 hodiny celkem v pohode. kazdopadne koupit si to v obchode, tak jsem asi dost nasranej :)
-
Strašny kolik je tu omezenych "hráčů", kterym nedocházi, že někteři lidi nemaj rádi 100h hry ve kterych neni žádná pořádná akce jako ta jejich modla Skyrim, už je to trapny jak všichni jsou z té hry vycákani a srovnávaj ji se závodni hrou bože..!!! Někomu hra právě jako The Run vyhovuje, pořád se tam něco děje. Ta herní doba.. hm dalo by se pochybovat, že je dostačující, ale ani ty nejlepši závodni hry vás neudrži u volantu vic jak 20h bez multiplayeru, protože je to pořád dokola, tak na co pak dělat dlouhy závodni hry?
Těšim se na mínuska -
-
*7* Vždyť recenze nehaní délku hry, ale otřesné mechanismy, které se ve hře objevují. Ale i tak, kdybys měl na výběr ze dvou podobných her - nedáš radši peníze za hru, která ti vydrží déle?
-
-
Hedex: Je to jednoduchý. Dvě a půl hodiny je opravdu extrém zvlášť u tříáčkové hry. Srovnávat ze Skyrimem je blbost, ale tohle ani srovnání pomalu nepotřebuje. V závodních hrách se dá udělat tolik věcí jako tunění, hromady aut, challenge, offroad, okruhy, závody, poháry... tady je kraťoučká předskriptovaná kampaň pár vozidel v no, řekněme třech hodinách. Za tisícovku! I kdyby tam byl nejlepší jízdní model všech dob a nejhezčí grafika všech dob(a to teda není) tak si to dle mého úsudku lepší hodnocení nezaslouží.
-
-
vsimnete si te extremni podoby s codem. uz sem to nekde psal. Tim ze se bude vyzdvihovat takova kopa hnoje jakym cod je se jen otevira pekelna brana dalsim hnojum. A uz je to tady. SP mise kratsi nez fillm :D mechanismy slusne receno slabsi tak co s tim? Jedine nekupovat! tak date najevo nesouhlas s vyovjem. Jenze to dopadne stejne jako s codem. Koupi si to kde kdo.
-
-
-
Gran turismo hraju offline a rozhodne to nekonci u 20 hodin :) Pro me je to hra, kde se vyblbnu, kdyz potrebuju zabit cas a zapomenout na moji cervenou fabii. Dava mi porad vic a neomrzi. U forzy pocitam to bude podobne. U herni doby RUNu by se opravdu nedalo pochybovat. Ta neni dostacujici. Za ty penize opravdu ne. Zahraj si Megarace 2. Je to 100 let stary a beztak lepsi, nez tenhle simulator motorovych bobu.
-
So-so-so-souhlas!
-
taký TDU ma udržal bez MP určite viac ako 20h ... s týmto "call of speed" paškvilom sa to ani nedá zrovnávať. A v Skyrim pořádná akce je, len si ju musíš vytvoriť, nestačí čakať, že ti ju hra naservíruje rovno pod nos ako je to dnes v hrách typu MW3 typické.
-
No, jo jenže kvůlu takovým jako ty pořád vydávají takhle nekvalitní hry. Pokud tomu budeš odpouštět herní dobu, nedostatek obsahu apod. a tu hru si koupíš, tak je s tím budeš ještě podporovat.
-
-
Já zas nehodlám podporvat tu sračku Zgejrym.
-
-
-
No právě!!!
-
Jako kdyby NFS posledni dobou za neco stalo, dyt posledni dobrej dil bylo snad Porsche Challange... ted je z toho serie typu FIFA/NHL, takze se neda divit ze je to odflaknuty :D
-
-
*Challenge nebo teda vlastne Porsche Unleashed se to jmenovalo :D
-
-
Keby je to free tak v celku sranda hra ale pytat 35e za toto je zlodejina...
-
Ono to nemá 10/10? ...
... jo on to nerecenzoval Grygar -
Hrál jsem jen NFS 1,2,3 + datadisky. Bylo to prosté, v každém díle bylo pár tratí, závodní auta a super hudba a videa (na těch si EA zakládali). Přes promakané menu si člověk vybral auto, trať nebo šampionát a jelo se.
Co se vyrábí teď mi hlava nebere... jaképak chytání předmětů, jaké skripty, jaké vězení, jaké spojené státy? Kdo je cílová skupina takové hry omg? -
-
American co neumi moc myslet a rad si klika :D
-
-
S recenziou absolutne nesuhlasim. Hra je super. Skvelo som sa po celu dobu bavil, grafika je paradna. Hral som to na normal obtiaznosti a jedine co sa da tomu vytknut je relativna kratkost.
-
Ale jooo, tak já se přiznám....mě ten Run docela i baví *4* Jsem kousek před koncem a prostě jsem si to v rámci možností užil. Je to arkádička jak řemen a to mi zrovna dost sedlo. Mě nesere, že tam není tuning, že si prakticky ani nemůžu změnit auto, že je to locklý na 30frejmíků, že sou tam rádoby filmový QTE, že závody jsou poměrně krátké, že příběh v podstatě není atd...Já si chci jen dát pěkný rychlý nenáročný závody, kterými vyplním pauzičky mezi Skyrimem, MW3 a dalšími...a to se mi díky Runu daří;) Jestli to nese značku NFS nebo je mi už od jistých dob stejně úplně šumák. Jo a ke grafice...přijde mi, že hraju jinou hru než ostatní-mně se líbí dost. Sice to asi není nejideálnější engine na závody, ale přesto se mi to chvílemi zdá kouzlené. Včera bylo kolo v zimně v horách..pak laviny..no paradá řikal jsem si. Jestli mně se něco nelíbí, tak je to cena. Chtít za tohle plnou palbu mi přijde drzost. Kdyby to dávali za 20babek, tak ani neceknu. Takže za mě zábavných 6/10. *3*