Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to velký omyl - a za 5 z 10 ? . Jednoslovný verdikt by hochy z EA snad utvrdil v tom že to opět po...li a kupující by naopak dostatečně varoval .
  • Recenzent je trouba,jenom protože řekne, že hra není graficky hezká... By mě zajímalo, co za graficky super hry hraje... Chci taky jednu.
  • Řeknu jednu věc: v rFactoru mám naježděno jen v tréninkových single playerových režimech zhruba 6000 hodin, a to je v porovnání s některými jinými experty ještě slabota. Za hru jsem zaplatil 999 Kč, desítky modů a tratí zadarmo. Schválně započítejme ještě volant Logitech MOMO Racing, který mě stál 3495 Kč, a za těch pár tisíc hodin dostal řádně do těla. To dělá 75 haléřů na jednu hodinu hraní. A s tímhle NFS je to jak? *4*
    • máte v té výsledné sumě započtenu i spotřebu el. energie? :)
      • Zcela záměrně ne. Nešlo mi totiž o skutečnou cenu, ale o znázornění trvanlivosti.
    • Kdyby ještě 80% modů do rF nebyl docela odpad, tak je to prima. Ale brodit se tím a zjišťovat, co opravdu za to stojí (a že jsou tam skvělé věci) a co ne, je občas docela hodně časově náročné. Ale blýská se na lepší časy - rFactor2, GTR3, C.A.R.S.
    • no ten prepocet na straveny cas neni dobry pac urco existuje taky nejaky nfs fanatik ktery toho najezdil mraky. Ale jinak souhlasim ze co se tyka modu a komunity kolem te hry je rfactor uplne jinde.
  • rancor1223
    Se značkou to jde do kopru už od Carbonu, tohle už jsou jen křeče...
    Co si Shiftu týče, tak tam taky nevím z čeho jsou všichni tak odvaření. S realitou to nemá nic společného, arkáda to taky není. Pro mě celá značka NFS (a všechny její odnože - čti: Shift) je dávno mrtvá a hluboko pod zemí.
    • Joha
      Shift 2 Unleashed síce nie je simulátor ani tak celkom arkáda, stále sa to ale hrá lepšie ako taký Hot Pursuit alebo tento novodobý The Run.

Ja si želám Underground 3... to jest policajti z Most Wanted, tuning zo Shiftu a Undergroundu 1-2 (ja chcem mať repráky v kufri kurňa :D), fyzika zo Shift 2 Unleashed a samozrejme free roam... o príbeh mi nejde.. hlavne nech sa to dobre hrá a nech je to zábava, čo sa o posledných Need for Speed povedať nedá :(
      • rancor1223
        U Shift 2 mi k posouzení kvality jízdního modelu bohatě stačila první trať (Suzuka), která měla testovat schopnosti závodníka. Téměř všechny protivníky jsem předjel ještě před první zatáčkou a pak jel sotva 100km/h skrz zbytek závodu. A kdo alespoň trochu ví jak vypadá Suzuka a jak se tam jezdí taky určitě ví, že se téměř všechny ty zatáčky jezdí pod plným plynem. Já jsem v Shift 2 pod plným plynem teda nejel ani náhodou, protože bych byl okamžitě v písku. Ty auta jezděj jak mýdlo na stole - nezatáčej! Pominuli dokonalé nahlížení řidiče do zatáček, což je tak hrozně revoluční, že to už dobrejch pár let má rFactor...
        • Tak zrovna v té první misi byl nastavený dost arcade model, aby posoudil schopnosti hráče. Pokud jste si pak manuálně nastavil nejvyšší obtížnost a dal si stejnou trať znova, tak to bylo už jiné kafe. Doporučuji PC verzi s patchem 1, kde budete mít minimálně 60FPS kvůli controller-lagu. To je pak poježděníčko.
        • Tak jak jsem říkal, pokud jednou okusíš nějaký kvalitní simulátor, např. tenzmíněný rFactor tak pochopíš že veškerý tyhle NFS, Race Driver atd. jsou arkády hrubýho zrna, to nemluvím o AI, pokud člověk zná ideální stopu tak se mu nemůže stát že by ho někdo předjel, zatačky můžeš v klidu projíždět na dvojku a jen si kontrolovat zrcátka..
          • Je zajímavé, že rFactor i Shift používají stejný podvozek - engine gMotor2. Shift má v sobě nastavbu navíc a budete se divit, ale Shift2 je realističtější než rFactor bez modů. Mluvím o Shift2 s patch 1, který opravuje controller-lag a tím "vylepšuje" fyziku.

Pokud chcete opravdu realističnost, tak dneska jedině iRacing, anebo na formulky v netKar PRO (základ pro Ferrari Virtual Academy 2010). Vývoj LfS se zasekl před dvěmi roky.

V současnosti jsou ve vývoji 3 zajímavé projekty: C.A.R.S., GTR3 (SimBin) a rFactor2. Každý je stavěn jinak, tak uvidíme, kdo z koho.
          • rancor1223
            Takhle jsem to zase nemyslel. Mě jde primárně o to jak moc špatný má jízdní model Shift 2. Sám jsem sice rFactor párkrát hrál, ale je to na mě moc. Třeba zrovna zmíněný Race Driver GRID mi přijde super. Stejně tak všechny ostatní závody od Codies. Nejsou sice perfektní, ale všechny mají společný úžasně zábavný jízdní model, který je sice arkádou, ale ne takovou abych se vůbec nemusel soustředit na řízení a vyhrát s prstem v nose.
    • Přesně tak, už ani nemám zájem nové NFS zkoušet, stačí se podívat na ingame záběry a je mě jasný že hratelnost je nulová, ten kdo někdy okusil nějaký závodní simulátor se už nemůže spokojit s něčím tak zpackaným ve všech ohledech čím NFS posledních pár dílu jednoznačně je... *9*
  • Omlouvám se že jsem offtopic, chtěl bych se vás znalejších zeptat jestli neexistuje nějaký český xboxový magazín, něco na styl PCčkářského Levelu či Score, a pokud ne xboxový tak prostě konzolový, přemýšlím o nějakém předplatném pokud nějaký existuje :)
    • Byl, ale už není. Vydavatel ho zabil, i když mu ho de-facto Misrosoft sponzoroval a nemohl na něm tudíž prodělat.
      • Právě vím že kdysi byl, jenže to bylo ještě v době kdy jsem měl PS2 a o hraní se tak nezajímal, to mě teda mrzí... *9*
        • tak ono kupovat casopis co stal 300kc bylo celkem drsny... zrusil se uz pred 3,5 lety, kdyz prodej klesl pod dva tisice kusu... par cisel jsem mel, ale dnes uz bych za to ty penize nedal a radeji si koupil rovnou v bazaru hru...
          • pokud to bylo opravdu 300 tak to je strašně moc :D Stačil by obyčejný výtisk bez dvd, plnej informací za 100 kč, žádný serepetičky okolo...
  • po pozreti filmu som mal chuť na hru need for speed ale tuto RUN po dohrati akcia ako zbesilá a ta hudba super je to super diel plný napätia a film tento diel iba okorenil keby spravili dalšie pokracovanie bolo by to super
    dalšie nové NFS su somariny bez života a príbehu
  • Furt je to stejné a pořád se to střídá mezi traťovými a akčními závody. EA by měly aspoň dat s NFS rok pokoj, protože by to za chvíli mohli lidi nenávidět.
  • Blbečci hodnotíte něco co ještě nevyšlo, takže hrajete cracklou hru, jste ubožáci jedním slovem, není co dodat. Série NFS začla trošku pokulhávat od MW, ale i tak všechny díly po zmíněném stály za to a vím že s The run to nebude jiné!!!
    • PRO NECHÁPAJÍCÍ - on nemluví k recenzentům, ale ke komentujícím, co už hru hráli. Ti žádnou novinářskou verzi nemají, takže hru jednoduše ukradli. V tom má pravdu.
    • Facepalm.....Lebo internetové magazíny pravda nedostávajú hry na recenzie skôr *3*
    • Neztrapnuj se prosim te. Tak jak chodi (jsou zvani) filmovi recenzenti na novinarske projekce filmu, tak herni recenzenti dostavaji od vydavatelu verze k zrecenzovani a to vetsinou drive, nez hra/film prijde k nam obycejnym konzumentum. A i kdyby to delali z verze, kterou nasli na netu, tak co? Ta je uplne stejna, jako ta co si budes moct koupit. A ty mas snad vse originalni? pche *6*
    • NFS je v posledních dílech hra pro masy hráčů základní školy, kteří prostě ještě nemají na to aby hráli nějaký kvalitnější titul který se blíží k simulaci protože by prostě neunesli tu frustraci z toho že jim to vůbec nejde, v NFS vás za chyby nildo netrestá, však co, vrátíte si čas, restartujete závod, ve 320 km/h ukočírujete smyk s palcem v nose, pokud tě tenhle styl hraní baví tak si dál hnij u NFS... *3*
      • logicky zváženo, hardcore hráči jsou ubožáci, trosky hnijící ve svých zatuchlých kumbálech, začínající se klepat při dopadu slunečního svitu na rohovku. co znamená vlastně slovo hrát? mít doma 4 gamepady a 8 volantů, 5 hodin nastavovat "hru" a pak se pekelně soustředit až ze mě poteče? arkády jsou na relax, ne na zdemolování baráku a pokud tohle nemůžete unést, radši takové recenze a komentáře ani nepište a hnijte si dál u svých simulací, které hrají vesměs ti, kteří nemají řidičák z důvodu, že nemají ani občanku :D
        • Ty budes asi peknej c*rak,gratuluju.
        • Jak bych na tvůj komentář odpověděl a neurazil...
          Neprohlásil sem tady nic o hardcore hráčích, někoho prostě baví mnohem víc si užít ten pocit z reálné jízdy, a ne z nějakého slidování od patníku k patníku, a tvýmu argumentu s občankou se musím smát, simulátory hrají právě ti kteří řídit umí, ne náhodou na nich trénují i jezdci kteří nemůžou například přes zimu jezdit v reálu, tyhle arkády hrají zaprdění školáci, kteří se ukájí vším nablískaným, uřvaným, vybuchujícím a kdo ví ještě...
    • Odkdy je crackla hra jina nez origo? *12* resp. abych jen neflamoval, pokud by nekdo napsal ze je to napytel protoze mu hra po prvni misi pokazde spadne tak to pochopim to crack udelat muze. Ale jestli hra ma chaby ovladani, auta se chovaji jak krabice na skluzavce a AI je uplne tupy tak za to asi crack nemuze *5*
      • to by me taky zajimalo
        • nebudu tu rozebírat lidskou drzost, ale spíše bych se zeptal autora recenze kolik že má dioptrií a jaké že to hraje žánry her? tipoval bych tak skoro slepota + zatrpklý zabiják s brokovnicí v ruce?? Jestli Hot Pursuit vypadal skvěle, tak by mě zajímalo jestli je normální absence antialisingu a obecně nulové možnosti pro nastavení grafiky? Hot Pursuit byl nejhorší díl série, jediný který jsem neměl nervy dohrát a po vizuální stránce spal Shiftu2 někde u paty. Pokud je v The run zastaralá grafika, pak mám stáj formule 1, ropná pole a v životě se neztratím :D
          • V tom případě ti gratuluji, jen bych se chtěl zeptat jestli tam nemáš ještě místo ve stáji, mám přece zkušenosti z NFS takže bych se při reálným závodě neztratil... *4*
        • Od té dobry, co vycházejí čínský šmejd cracky, kde nejde změnit nastavení grafiky z low.

I když grafika hru nezachrání. A stejně už je RELAODED release...
  • A znáte tohle: http://www.youtube.com/watch?v=rnjcAZDfkrE
  • Koukám, jaké směšné problémy řeší recenzent téhle hry a jaké tady řeší diskutující. Divim se, že v dnešním prohnilém světě plném hovnař* a sr*čů nemáte větší problémy než tady řešit jednu blbou hru!? No jo, dnes jsou asi největšími borci deb*lci s tácky na hlavě, kteří umí ťukat maximálně do klávesnice... Už aby na vás přišla ta krize fak*ni :) Žijete si v příliš velkém blahobytu. :)
    • Tak tuto stranku nenavstevuj a necitaj recenzie a nazor inych ak ta to nezaujima ty trol. Pises uplne bludy a mal by si prestat uzivat to svinstvo co beries preto ti z neho ... a mas asi halucinacie.
    • Typicky priklad pro nekoho jak trollovat.Vlezt na stranku o hrach a mit kecy na to,proc se tu resi hry.OMG :D
    • tohle je stránka o hrách blbe, tak se tady reší hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší