Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • El-Bravo
    Zlaté Gran turismo 2 x)
  • Absolutne nechapu recenzenta, prijde mi ze hru nehral stejne jako byla kauza o recenzentovi od gametrailers.....

Pokud by recenzent hru hral, nemuze hodnotit takovym hodnocenim. Libi se mi napad s akcnimi sekvencemi, bavil jsem se u nich. Co se tyka zavodeni, jizdni model je mezi arkadou a simulaci tak na pulce cesty a to se mi take libi, neni to prehranane jako u NFS: Hot Pursuit z minuleho roku ale zaroven ani jako Shift 2. Jinak hra se opravdu neda dohrat za dve hodiny... tomu opravdu neverim i kdyz budu brat cisty cas bez RESETu. A grafika? co vam na ni vadi? scenerie jsou skvele a auta jsou velmi detailni. Nerikam ze je to hra ktera si zaslouzi hodne vysoke hodnoceni ale 7/10 bych ji dal urcite ;) ciste muj nazor
    • Ja som hru dohral celu, čistý čas zavodu 2hodiny 12minut, stereotypna hra úplne strašný jazdný model, recenzent dokonca zabudol asi spomenuť to že autá a jazdný pruh je ako magnet, takže vyhnuť sa havarke je strašne ťažké, hnusný model deštrukcie, to radšej nemusel byť žiadny, táto hra by nemala dostať ani 5b lebo nemá nič čo by mala dobrá závodná hra mať.. Kamera je strašná, nacapená na zadku auta, a skvelé prostredie si nemožem vobe vychutnať. Prostedie, jediné + na tejto hre.
  • Hmm, takže moje rozhodnutí tento díl NFS přejít mávnutím ruky se evidentně vyplatilo... Škoda.
  • Chtěl bych se zeptat, jak je to tedy s tou délkou hraní? Nedávno tu byla zpráva 2 hodinách, je to pravda?
    • Tak ja som to presiel pod 2 hodiny na normal. Neratam tie opakovacky po burackach.
  • Já bych to až tak úplně neodsuzozal. Na volantu se tohle NFS hraje výborně a kupodivu je to i solidní zábava.
  • Každému co jeho jest. Omezená hra pro omezené hráče.
  • Posledni arkadova zavodni hra, ktera me fakt chytla byl Burnout Paradise. Super je taky Flatout 2 (toho si obcas dam online i ted) a uplne marnej neni ani posledni Driver San Francisco. NFS serie je herni upadek srovnatelny s Call of Duty. Nekupujte a ani to nestahujte! I v oblasti arkadovych zavodu na PC existuji tituly, ktere si vasi pozornost opravdu zaslouzi.
    • beru tvuj nazor, ale ja nevidim u COD ani NFS zadny upadek, me tyhle hry bavi rok co rok a nevidim v nich problem, mam to jako odreagovani a k tomu slouzi skvele :)
  • podle mne nejlepší z nfs je porsche 2000 a kéž by ji inovovali .
  • Grafika je výborná, nevim, co máte, lepší prostředí sem při závodech neviděl
  • Nemůžu nic jiného, než souhlasit. Ano, něco dobrého se tam najde, ale spíš převažuje to špatné. Nemluvě o jedné věci, která mě doslova rozpalovala do ruda. A to, že ani ne 1 m ze silnice je "moc daleko od dráhy a musíme to resetovat"....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit