Přejít na výpis diskuzí
Nejde vám to v Battlefield 3? Zaplaťte a půjde to
27.3.2012 | Adam Homola
179 příspěvků
-
Wtf? Mikrotransakce v kompetitivní FPS, kde záleží na skillu hráče? Epic Fail.
-
EA podle mě chci fungovat podobně jako Steam: něco si kup a nepoužívej to. Na steamu každý koupí hodně her jen díky velké slevě a pak na hru ani nešáhne. Možná EA chce aby si lidi všechno odemkli za prachy a pak zjistili, že hru už nemá smysl hrát.
-
Mě to teda přijde značně trapné, tím bych ztratil veškerou radost ze hry, pak už zbývá jenom levelování a to samo o sobě není žádná zábava když máte všechno odemčené. O tom ta hra přece je ne ? To trápení s kvérem bez optiky než uděláte 20 killů a první si odemknete, v tom je pro mě to kouzlo hry. Kdo si tohle koupí tak dle mě příjde o spousty zábavy.
-
EA pays people to troll competition and promote EA products
http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=141705 *3* -
Ano, a až si lidé budou moct koupit achivementy, třeba i fragy, tak budete používat určitě ty samé argumenty. Ne, dneska už nikoho prostě nenapadne, že když má 'málo času', tak mu aspoň to odemykání potrvá déle ale ne, dneska to je "všechno hned, chci to mít hned! Odehrát všchno co jde během půl roku a pak si za $60 koupit další díl, nejlépe s nějakou sociální kravinou, ještě lépe placenou".
-
Autore tohoto "bulvarniho" vykriku Adame Homolo: Tiscali Games myslim nepotrebuje lidi, co pisou flame vykriky s radoby bulvarnim a lzivym (!) nadpisem. Po "prisypani do kasicky EA" ti nic nepujde Homolo, tohle cele je treba pro lidi, co proste uz chodi do prace a nemaji cas stravit XY hodin odemykanim novych veci. Tak zlomek tech vydelanych penez daji na novou zbran, co si uhrovite decko vystrili za par prosezenych dnu u Battlu. *7*
Jestli si to nekdo koupi nam muze byt uplne sumak, protoze bude hrat prakticky porad stejne jen s jinou veci ve virtualnich rukach.. -
Taky me to zarazilo a nechapu, proc pak hodnoti PS3 hry?
-
A to EA chystaji za 1499,- auto sniper bota. To sem zvedavej co na to diskutujici. Hrajte dokud chudy poctivky udelaj vubec nejakej frag *1*
-
Ano, hrat tu hru (aspon na PS3 nebudu). To je pro me vysledek.
Ta omacka co jsem napsal kolem je duvod proc tu hru hrat nebudu. Jen muj a subjektivni. Tak jsem rad ze aspon k jakemusi malemu kompromisu jsme se dostali. *1* -
Prepac, ale presne to co jsi ty napsal v prvnim odstavci je ta pointa. *3*
-
herní web co nemá ps3 po ruce. OMG :-D
-
no a supporti by meli konecne neco na praci
-
Těžko ?
Nevím, ale teď už to podle mě nemůže jít vůbec *15*
Hraju to od vydání, do stíhačky jsem asi 2 měsíce nesedl, protože mi to nešlo a pak, že to zkusím no... byl jsem rád, že jsem si odemčel 2-3 vylepšení -
Jen zkouší kdo všechno zaplatí
-
Ta hra je hlavně o akci, kooperaci a samotném střílení. Odemykání věcí slouží jen k prodloužení hratelnosti a seznámení s obsahem celé hry (plus k honění ega u některých jedinců).
-
Cena za Ultimate je 999,- Kč. To by za to mohl dát jedině magor :-) Popravdě všechny tyto upgrady jsou k ničemu, normálním hraním je většinou velmi brzo odemkneš. Stejný systém byl i u Battlefield Bad Company 2 a hru to nijak nepokazilo. Bláznů co za to zaplatí je minimum.
-
to Kockopes: ako prepac, ale musim sa smiat z tvojho prveho odstavca :) napriklad golf, mas peniaze tak si kupis najkvalitnejsiu vystroj, ale pokial nemas talent a cas na trenink, nikdy sa nedostanes na mistrak, alebo matura, mozes si kupit najlepsich doucovatelov ale pokial sa do toho ty nepozries a neobetujes cas na ucenie, tak ju nespravis. si si to kus zle vylozil, co EA ponuka.
ja mam nahratych cez 400h (nic moc) a absolutne mi to nevadi, dneska mas donate v kazdech hre zameranej na online hru. jasom skor proti donate, ktory ty ziskas nemozes a ovplyvnuje to hru (napriklad zbrane len za prachy, booster packy na dmg, hp, atd atd atd...)
v skratke vsetko co si dokazes ziskat za hernu menu, resp. moj skill mam rad a neprekaza mi donate (napriklad momentalne ma chytlo LoL) -
Nic to nezničí. Lama zůstane Lamou i když bude mít všechno odemčený. :-)
-
Jsem rád, že jsem nepodlehl hype a hru nekoupil. Už ani koupit nehodlám, zm.r.dy podporovat prostě nebudu.
-
ja si myslim, ze kdyby tam byl, tak s tim uz se o aim starat moc nemusis, kdyz se netrefis prvni vcelkou, tak tim tisicem dalsich behem par sekund urcite jo :)