Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zas tak zlé to není. Někoho prostě zajímá jen samotná hratelnost (u hry to je normální, ne?) a nějaké pomalé odemykání věcí ho akorát odrazují.

I tak na to ale lépe jde Tribes: Ascend...
  • deridon
    já už se lekl, ten nadpis je strašně infarktově napsaný.. no.. jak už bylo napsáno, svobodná vůle, nemáte žádné gameplay výhody, není to pay2win.. a bohužel (nebo jen prostě chytrý tah?) se najdou lidi, kteří za to zaplatí..
  • Black_Hand
    zalez a bez hrat tribes. :PPPPP az se vratim z prace tak si taky chvilku dam :DDDDDD.
  • Už jsem se lek, z toho nádpisu to znělo jako že daj hráčům nějakej cheat, naštěstí jenom vydělávaj na blbech co neuměj hrát.. rouvnou jim můžou prodat odznáček za dohrání hry a nemusej vůbec hrát ani kupovat hru, stejně bez takových bude ve hře líp..
  • no proč ne pro lidi kteří u battlefieldu nesedí 25 hodin deně aby si mohli odemknou (vyzkoušet) všechny zbraně a vybavení skill to stejnak nezlepší.
  • Hairy_Ass
    Tomu se říkají pravidla hry, v hře v šachy taky nemůžeš hned na začátku přeskočit královnou pěšáka a v jednom tahu sejmout protivníkova krále. *15*
  • Ringwraith
    Ne, nemáme, bylo to i u BC2 a taky to nabízeli jen pro konzole.
  • Jednou vyrosteš z toho, že budeš mít čas na hraní 6 hodin denně, vyrosteš i z toho, že se budeš jak malej Jarda dohadovat o tom, jestli jsou lepší PC nebo hráči na konzolích. Věřím, že BF3 si rádi zahrajou i dospělí lidé, kteří mají rodinu, děti a především práci. Opravdu si myslíš, že tito lidé budou trávit 6 hodin denně hraním hry, aby si odemkly nějaké zbraně? Takový člověk má na hraní čas tak na 2 hodiny za týden...
  • Jak jako ne dětech? Jako děti se tu chovají spíše přispěvovatelé. Věřím, že BF3 si rádi zahrajou i dospělí lidé, kteří mají rodinu, děti a především práci. Opravdu si myslíš, že tito lidé budou trávit 6 hodin denně hraním hry, aby si odemkly nějaké zbraně? Takový člověk má na hraní čas tak na 2 hodiny za týden...
  • Je mi to úplne jedno. Tak či tak to nezlepší skill hráča. Noob zostane noobom a môže mať koľko len chce odomknutých vecí...Jednoducho sa zamerajú na tupcov, čo nemajú nervy si to vydobiť svojpomocne a skillom :) Hunting troll$ began
  • irdzi
    po tom co jsem se rychle zbavil MW3 jsem doteď uvažoval jestli si nemám sehnat BF3, ale toto rozhodlo, že zůstanu u singlů jiných her:) ...
  • počkej jenom..co nevidět to máme i na písíčku...
  • jesusek
    Pokud vím, tak spoustě lidem ta hra pořád nejde ani spustit. Ti musí být nadšení, že si můžou koupit balíček...
  • life28
    a čo je na tom? To, že si odomkne nové zbrane a predmety nezlepší na jeho skille nič. Proste mu to je na h***o, buď vie hrať alebo nevie. Akurát EA na takýchto deťoch zarobí peniaze *15* navyše, nie je nič lepšie ako hrať a zrazu naskočí nejaký nový unlock :)
  • KairoG
    Já myslel že tohle dělají jen ve špatných MMORPG a hrách na mobil...
  • Hairy_Ass
    A nebude tam taky shortcut item, který odemkne automatické headshoty? *1* *1* Skill ve hrách jde pomalu ale jistě do háje.
  • Ringwraith
    To se nabízelo už i u Bad Company 2, nedělal bych z toho vědu.
  • tohle na hrach nesnasim, hardcore hrac si to poctive nahraje a pak prijde njuub s prachama, to me od her odrazuje
  • Tak toto bude u konzolistov trhák *1* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit