Přejít na výpis diskuzí
Nejde vám to v Battlefield 3? Zaplaťte a půjde to
27.3.2012 | Adam Homola
179 příspěvků
-
Tomu sa hovorí "trafená hus zagágala." *2*
-
Načo by si to hral, zaplať si vlastného Číňana, aby to hral za teba. *15*
-
BF3shIt: Děkuji, že si mě oblažil svou inteligencí. *4*
-
NEvim co si stezujete, tenhle typ mikrotransakci je ve vetsine onlin her a delaji tam mnohem vetsi zasah do hry nez tady u BF. Nehlede na to, ze pokud nekdo hraje jak dement, nepomuze mu ani 100 odemknutych veci...
-
Hmm tak nie len ze mam dat 10€ za sniperku v p4f ale uz aj v klasickej hre mam platit? wtf? EA please wake up!
-
jj kazdy z nas s tichym hundarnim zaplati za nieco co uz tam malo byt alebo to niako vazne neovplyvni hru a vydavatel si madli ruky.
-
Doporučuju naučit se pořádně slovo "loser", než jím budeš někoho urážet. Počítám, že máš luxusní skill v BFku, ale očividně ho hraješ místo hodin angličtiny... Na internetu jsi určitě velký zvíře, ale to tak nějak nestačí...
-
A proč bych to potom měl sakra hrát??!! *16* *16*
-
Drz pec zebraku. Komu cpes ty tvoje hloupe nazory? NA budku dostnanes ty. A nebo radsi ne,nerad bych se umazal od socky
-
Na "blbech co neuměj hrát"? Ty šašku, ne každej sedí 6 hodin denně u her. Zrovna tebe bych chtěl vidět fungovat v běžném životě... Jestli je člověk blb nebo ne se skutečně neurčuje na základě videoher, probuď se, jednou to poznáš...
-
Vzdyt prece odemykani a levlovani me tahne vpred. Kdyby to bylo odzacatku odemcene tak je tak 50% zabavy pryc.
-
Máš pravdu, dnešní hráči jsou proste looseri *11*
-
Vidím to podobně:-)
-
Tak v prvom rade, mne je u zadku či sú lepšie konzole alebo PC, nech si hrá každý na čom chce. Len som konštatoval úsmevný fakt. Naviac som dospelý a pracujem, častokrát som rád keď si za týždeň vôbec nájdem nejaký čas na hry. Ale žeby som si musel takto ulahčovať hru, to mi proste hlava aj tak nebere. Je to smiešne a krásne to vystihuje to, kam sa celý herný svet uberá. Z hráčov sa stáva tupé stádo neschopné samostatne riešiť akýkoľvek zložitejší problém či zdolávať nejakú výzvu... Výsledkom toho je odpad plný smiešne arkádových prvkov, priteplených svietiacich nápisov, ktoré oznamujú každú sprostosť, kadejaké autohealy a autorepairy. Čo príde ďalej? Oficiálny aimbot?
-
je neuveritelne ako okato tahaju z hracov peniaze. a nielen dice na cele s EA, aj ked EA by bolo schopne uzamknut tlacitka na joysticku resp. klavesnici a uctovat si za odomknutie velke prachy. nepaci sa mi kam to speje s hernym priemyslom, ja som stary hrac a som ochotny platit za HRY ale je mi zle ked vidim ze som za dlc k dragon age vysolil 2KRAT viac ako za hru samotnu. ACHH. takze teraz ma v Battle3 porazi uz aj decko s lizatkom v jednej ruke pretoze mu maminka kupila unlocky. kde su tie casy ked sme si s dobrou partiov posadali do clna vo vietname pocuvali beach boys v radiu skapinali po stovkach a dobre sa bavili, vid. Battlefield vietnam. no nic protestovat je marne. iba si ironicky povzdychnem. uz asi tyzden hladam dovod preco nehrat B3. teraz mam dovod. viva bazar
-
Tak jestli je tohle důvod ke koupi hry, tak to mě ...... *7* Já si kupuji hry podle toho, zda mě bude bavit *3* Tyto balíčky mě fakt teda netrápěj.
-
Ehm? Spíš jde o to, že jeden hráč musí ty figurky postupně přeskupit tak, aby se královnou na toho krále dostal, zatímco druhý svou královnou bude moci přeskočit ostatní tak, aby byl několik tahů před protivníkem. Ale to je vlastně jedno, v BF budou jedni chudší o čas strávený u hry, zatímco druzí budou chudší o peníze, které vysolí za tyhle "zkratky". Placením přes internet se střílet stejně nenaučí, takže budou dostávat na budku dál. *3*
-
Potvrzuji co rika uName, mam rodinu, male deti a praci a hrat takove hry muzu tak 5 hodin tydne. Takze mam pochopeni pro to, ze si nekdo chce zahrat rovnou naplno a klidne si priplati. Abych se nedostal do reci, bf3 nehraju a v killzone 3 si vsechno poctive odemykam svym umem a teto nabidky bych osobne nevyuzil. Dokonce jsem jeste nevyuzil odemykaci body, ktere jsem dostal zdarma ke stazeni pri zakoupeni multiplayeru.
-
OK, na tvém případě. Když budu hrát šachy a místo umělé figurky dostanu dřevěnou - také mi to nezaručí výhru.
-
Díky, ale teď musím hájit císařovu čest ve Fall of the Samurai. *4*