Přejít na výpis diskuzí
Nejde vám to v Battlefield 3? Zaplaťte a půjde to
27.3.2012 | Adam Homola
179 příspěvků
-
Tak si představ příklad, kdyby třeba ve WOWku nebo v nějaké podobné MMO si někdo mohl koupit za pár babek maximální level a za dalších pár babek nejvyšší tier PVE nebo PVP set.. to s prominutím pošle celou hru do .....
-
Tak proč ne, když za to jsou lidi ochotní platit. Já osobně bych za to nedával a myslím si, že pokud někoho tahle hra baví, tak si ten obsah stejně časem odemkne i bez kupování a navíc dobrý hráč nooba dokáže porazit i tak a aspoň je to pro takové hráče větší výzva, než si to dávat s prstem v zadku.
-
Ja BF3 nemam (zatim?), ale free to play teda je, ne?
Vsechny predchozi dily myslim byly.
Jak kuci rikaj: tohle tu hru urcite nerozbije.
Ale kdo se chce vztekat... zluc si vzdycky najde... -
Me treba to levelovani jak class tak helikopter/tanku/atd a kolikrat do toho sedam jen si zkusit udelat level... Zas tak obrovsvky vyhody aby se to bez nich nedalo to nejsou...Ale tak kdyz na to lidi maj...
-
Vtipné na tom je, že ten čas, ktorý by strávili získavaním tých vylepšení, by z tých "lamiek" mohol urobiť aspoň trochu lepších hráčov.
A tak lamky zaplatia, ale ostanú lamkami. *15* -
na P4F se vykasli, to je nejokatejsi dojna kr*va za posledni rok, BF2 je proti tomu za babku i s datadiskama a hodinama zabavy... (i kdyz nevim, jak moc se BF2 jeste hraje)
Mimochodem zprava pro Games.cz slovo jez lidoveji vyjadruje zivocisny druh Tura domaciho neni sproste slovo... hodlate zakazat i slova jako pes, kocka atd? -
Tak ať. Mě to vůbec nevadí. Kdo je lamou, lamou i zůstane. A kdo není, nic takového nepotřebuje. Mimoto jak si to koupíte, určitě to bude vidět na Battlelogu, což je celkem ztrapňující.
EDIT: Vadilo by mi kdyby to přidávalo lvly, ale zas tak nenažraní v EA zatím nejsou. -
Protoze BC2 je uz dva roky stary, nejdou z nej uz takovy prachy, tim padem je pro EA nezajimavy a nevyplati se na nej delat zadny patche... Aneb kdyz s*at na hrace tak poradne a na vsechny, hlavne na ty, co nam plati.
-
Tak ten nadpis mě dostal a zároveň hoodně vylekal. "Zaplaťte a půjde to" *2*. Prd půjde. Komu to nejde bez tohohle, nepůjde mu to ani se shortcutama, ale vydělat se na tom dá.
-
ale prosimta. ja sa mozem akurat smiat tym ktori to kupia lol
-
BAMBULO, nevim jestli neumis cist nebo nerozumis vyznamu tech slov. Asi bys mel casteji mezi normalni lidi a komunikovat. Ne jenom porad sedet u pocitace a hrat hry. TEDY JESTE JEBOU A POLOPATE: Jestli se ti nechce hrat stovky hodin a odemykat jednotlive features tak si je rovnou koupis.
-
bud v klidu, BF3 nastesti neni RPG, takze vic unlocku se nerovna automaticky vyhode... kvalita vsech zbrani je ciste subjektivni, ten kdo to koupi bude spis zklamanej a hru o to driv prestane hrat, ale EA uz na povest nedba, jde jim jen o rychly prachy.
-
Na jednu stranu to chápu...znám dost lidí,které nebaví čekat než se jim odemknou některé zbraně.Takže hold musí zaplatit za odemknutí,ale skill to nikomu nezlepší.
Já osobně mám radost spíše z toho,že si to odemknu osobně vlastní hrou.Je z toho lepší pocit prostě.
Hold někdo ví,jak vydělávat peníze na lidech,kteří buď moc nehrajou a nebo jsou hrozně líní :D
Kupovat to nikdo nemusí a kdo chce,tak zaplatí :-) víc na tom není. -
Buď jsem zaspal přechod na f2p nebo manageři EA zasloužej vyhodit z okna. Tyhle věci schvaluje v modelu F2p, ale do placeného AAA titulu tohle nepatří. Když u toho strávim 10 000 fragů, tak bych rád měl lepší vybavení než ten kdo má 100. Si mělo EA s Dice rozmyslet co chtějí. Buď dát všechny prvky ihned nebo prostě tenhle RPG systém nechat ať se tam člověk prokouše
-
a neni ten pocit odemykani lepsi nez si to takhle za penize "nacheatovat"? Krome toho v BF3 to fakt nijak vyzname hratelnost nemeni, ale tak kazdej sme jinej, nekdo proste chce hrat jen multiplayer se vsema zbranema a nekdo si to rad odemkne a pak stejne zustane u tech zakladnich :) Btw nName placa uplne z cesty, kupovat si tyhle balicky, protoze nemam cas si to odemknout je blbost, spis si to chtej rovnou uzit naplno a nebo je nalaka reklama a budou si myslet, ze tim padem budnou mit vetsi sanci, ale smula pro ne je, ze nebudou...
-
kazdym dalsim postem, co napises utvrzujes vic a vic lidi, jakej blb si... just sayin
-
lol *1* Kdyby se radši vývojáři zaměřili na pořádnou anti-cheat kontrolu místo vymýšlení jak ještě víc vydělat. BF:BC2 je poslední dobou zamořeno různými cheatry. Posledně mě n.a.s.r.a.l típek co nešel zachytit detektorem a k tomu měl ještě Wall-Hack.
-
A nakoniec, prečo nie? Ovečky ochotné platiť je treba ždímať, čo to dá *15*
-
looooooozer sy ti!
Btw, já nevěděl, že BF existuje něco jako skill *1* *1* *1* *1* *1* -
Mě to taky nepřijde jako to nejhlavnější - píšu, že jsem o BF3 přemýšlel jenže tyhle tahy mě osobně demotivují hrát to ... proč u toho trávit hodiny odemykáním nějakých možností, když to samý bude mít děcko co má víc peněz otevřený hned? ... mě to připadá jako cheat za peníze. Jasně, jde o to se u hry bavit ... ale mě na těchto hrách baví i odemykat vychytávky za to, že se tý hře věnuji ... toto mě jako hráče demotivuje když to trošku přitáhnu za vlasy:)... MW3/BF3 mi připadají jako ždímačky na prachy ...