Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kapitalismus kamo
    hry filmy nebo hudba, jen malé procento nadšenců to dělá pro lidi
    je to prostě kšeft, vydělávání peněz jako každý jiný způsob
    pokud nemáme zákony které určují co se může a co ne, zbývají jen morální hranice, ty ale většinou kravaťáci neznají
  • no rad bych argumentoval tim, ze si myslim, ze si to poridit opak "no-lifera" jak rikas.spis je t ozamereny na lidi, kteri si zahrajou dve tri hodky tydne pro odreagovani a odemykani itemu je pro ne tudiz velmi dlouha cesta.mozna mas ale pravdu,nevim
  • ale tohle bylo už v BF: BC2 před dvěma lety, tak nevim, proc je zas kolem toho takovej humbuk *1*
  • vše za co zde zaplatiš je možno odemknot ve hře a to celkem rychle, prakticky je ten nadpis volovina, protože to nijak nezlepší, jak ti to ve hře jde, jen tě ochudí o unikátní zážitek
  • Z EA je mi posledni dobou na bliti.
    To je tak nechutna komerce...
  • *failu
  • Po tom tvým fail s Xboxem doporučuju držet hubu.
  • tohle si nekdo jako koupi ? zniceni zazitku hry ( co se tyce odemykani veci ) :)
  • Shaker
    ja to hral jen v bete, kdyz to jeste nebyla takova zlodejna
  • a já si myslel že jsou kluci z call of duty vtipní...
  • Mam PS3, ten ultimate bundle stojí skoro 1000 kč, a dají se kupovat i jednotlivé, pro každou třídu zvlášť.
  • Mno kdyz nekdo cheatuje a odemkl by si ty zbrane cheatem tak by hromada lidi nadavalo. Stejne tak obchod s herni menou v mmo hrach je na banana.
    Ale kdyz to prodava primo ten kdo provozuje hru tak je to OK? Cheat = spatne, cheat ze kteryho jde zisk = dobre? To je zvlastni logika.

Ale vim ze stejne jak bych nesledoval fotbal, kde si nekdo podplaci rozhodci nebo kupuje goly, tak bych nehral BF3 ve kterym si nekdo kupuje zbrane.
  • jednou si budem moc koupit i aimbot :)
  • Zdůrazňuju, že todle je jen můj osobní názor...ale todle si fakt může pořídit jen nějakej "no-lifer" kterýmu záleží na tom, jak mu to v tý hře jde...nemluvě o tom, že to není zase tak těžké být na prvních místech (nemyslím celkově), jakože BF3 nehraju tolik aktivně a přesto mi nedělá problém končit na maximálně páté příčce při 64 hráčích...a předemnou bývají jen ti blázni u kterých to ani nezobrazuje jejich "orlíky"...
  • Ajeje to zase dali marketaci hlavy dohromady a vymysleli tohle :D
  • Tak to si blázen
  • Ptám se těch, co tady píší, jaká je to zhovadilost. Čím vás to ovlivní jako hráče té hry, když to koupit nechcete? Já sám BF3 hraju a nemyslím si, že by mě tohle nějak omezovalo nebo poškozovalo.

Nechte člověka, který si chce "zkazit" hru, ať tak udělá. Jemu jí to vylepší, nám jí to nepoškodí, tak co.
  • Mohu poprosit abyste nepoužíval jména Páně a jmen svatých ve významu větných částic? Pochopitelně máte právo psát dle vlastního uvážení, nicméně bez těchto částic bude text působit více na úrovni.
  • Ne tak docela, můžeš byt hardcore jak chceš, když na to nemáš čas kvůli sračkám z RL, tak si nic nenahraješ.
  • Potom přidaj perky. 99 % lidí bude chodit s Jesus pro, aimbot pro a spiderman pro :(((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší