Přejít na výpis diskuzí
Nejde vám to v Battlefield 3? Zaplaťte a půjde to
27.3.2012 | Adam Homola
179 příspěvků
-
po tom co jsem se rychle zbavil MW3 jsem doteď uvažoval jestli si nemám sehnat BF3, ale toto rozhodlo, že zůstanu u singlů jiných her:) ...
-
-
Tak jestli je tohle důvod ke koupi hry, tak to mě ...... *7* Já si kupuji hry podle toho, zda mě bude bavit *3* Tyto balíčky mě fakt teda netrápěj.
-
-
Mě to taky nepřijde jako to nejhlavnější - píšu, že jsem o BF3 přemýšlel jenže tyhle tahy mě osobně demotivují hrát to ... proč u toho trávit hodiny odemykáním nějakých možností, když to samý bude mít děcko co má víc peněz otevřený hned? ... mě to připadá jako cheat za peníze. Jasně, jde o to se u hry bavit ... ale mě na těchto hrách baví i odemykat vychytávky za to, že se tý hře věnuji ... toto mě jako hráče demotivuje když to trošku přitáhnu za vlasy:)... MW3/BF3 mi připadají jako ždímačky na prachy ...
-
-
Odkdy je to cheat, to fakt nevim.. v BFBC2 pouzivam spoustu zbrani, ikdyz mam odemceny "lepsi" (scar za engineera nebo thompson u medica).. v tyhle hre je to mnohem vic o tom, jak se s tou ci onou zbrani naucis a ackoliv nektery se muzou zdat lepsi, tak tomu tak vetsinou neni.. Odsoudit hru jen na bazi toho, ze tam je takovyhle zjednoduseni (mimochodem pro me to je v BC2 i BF3 vpodstate nejvetsi motivace.. nevim, co bych delal, az budu max lvl..) pro lidi, ktery si chtej hned vybirat z haldy zbrani, je blbost..
-
-
-
-
Pokud vím, tak spoustě lidem ta hra pořád nejde ani spustit. Ti musí být nadšení, že si můžou koupit balíček...
-
a čo je na tom? To, že si odomkne nové zbrane a predmety nezlepší na jeho skille nič. Proste mu to je na h***o, buď vie hrať alebo nevie. Akurát EA na takýchto deťoch zarobí peniaze *15* navyše, nie je nič lepšie ako hrať a zrazu naskočí nejaký nový unlock :)
-
-
Jak jako ne dětech? Jako děti se tu chovají spíše přispěvovatelé. Věřím, že BF3 si rádi zahrajou i dospělí lidé, kteří mají rodinu, děti a především práci. Opravdu si myslíš, že tito lidé budou trávit 6 hodin denně hraním hry, aby si odemkly nějaké zbraně? Takový člověk má na hraní čas tak na 2 hodiny za týden...
-
-
Jenže "takového člověka" asi nějaké odemykání zbraní nezajímá. Je totiž casual (příležitostní) hráč a ten si chce odpočnout a pobavit se. Ne kupovat tyhle hovadiny (třeba i proto, že se peníze hodí víc do domácnosti). Tato možnost odemykání něčeho teď, když to můžu mít později a hlavně se zkušenostmi zadarmo, JE pro děti ve všech významech tohoto slova (nemusí jim být 10).
-
Tomu se říkají pravidla hry, v hře v šachy taky nemůžeš hned na začátku přeskočit královnou pěšáka a v jednom tahu sejmout protivníkova krále. *15*
-
-
OK, na tvém případě. Když budu hrát šachy a místo umělé figurky dostanu dřevěnou - také mi to nezaručí výhru.
-
-
Ehm? Spíš jde o to, že jeden hráč musí ty figurky postupně přeskupit tak, aby se královnou na toho krále dostal, zatímco druhý svou královnou bude moci přeskočit ostatní tak, aby byl několik tahů před protivníkem. Ale to je vlastně jedno, v BF budou jedni chudší o čas strávený u hry, zatímco druzí budou chudší o peníze, které vysolí za tyhle "zkratky". Placením přes internet se střílet stejně nenaučí, takže budou dostávat na budku dál. *3*
-
-
BF3shIt: Děkuji, že si mě oblažil svou inteligencí. *4*
-
Drz pec zebraku. Komu cpes ty tvoje hloupe nazory? NA budku dostnanes ty. A nebo radsi ne,nerad bych se umazal od socky
-
-
-
-
-
-
Já myslel že tohle dělají jen ve špatných MMORPG a hrách na mobil...
-
A nebude tam taky shortcut item, který odemkne automatické headshoty? *1* *1* Skill ve hrách jde pomalu ale jistě do háje.
-
-
zalez a bez hrat tribes. :PPPPP az se vratim z prace tak si taky chvilku dam :DDDDDD.
-
-
Díky, ale teď musím hájit císařovu čest ve Fall of the Samurai. *4*
-
-
shameful display!
-
-
-
-
To se nabízelo už i u Bad Company 2, nedělal bych z toho vědu.
-
tohle na hrach nesnasim, hardcore hrac si to poctive nahraje a pak prijde njuub s prachama, to me od her odrazuje
-
-
Ne tak docela, můžeš byt hardcore jak chceš, když na to nemáš čas kvůli sračkám z RL, tak si nic nenahraješ.
-
ale prosimta. ja sa mozem akurat smiat tym ktori to kupia lol
-
-
Tak toto bude u konzolistov trhák *1* *12*
-
-
Jednou vyrosteš z toho, že budeš mít čas na hraní 6 hodin denně, vyrosteš i z toho, že se budeš jak malej Jarda dohadovat o tom, jestli jsou lepší PC nebo hráči na konzolích. Věřím, že BF3 si rádi zahrajou i dospělí lidé, kteří mají rodinu, děti a především práci. Opravdu si myslíš, že tito lidé budou trávit 6 hodin denně hraním hry, aby si odemkly nějaké zbraně? Takový člověk má na hraní čas tak na 2 hodiny za týden...
-
-
Tak v prvom rade, mne je u zadku či sú lepšie konzole alebo PC, nech si hrá každý na čom chce. Len som konštatoval úsmevný fakt. Naviac som dospelý a pracujem, častokrát som rád keď si za týždeň vôbec nájdem nejaký čas na hry. Ale žeby som si musel takto ulahčovať hru, to mi proste hlava aj tak nebere. Je to smiešne a krásne to vystihuje to, kam sa celý herný svet uberá. Z hráčov sa stáva tupé stádo neschopné samostatne riešiť akýkoľvek zložitejší problém či zdolávať nejakú výzvu... Výsledkom toho je odpad plný smiešne arkádových prvkov, priteplených svietiacich nápisov, ktoré oznamujú každú sprostosť, kadejaké autohealy a autorepairy. Čo príde ďalej? Oficiálny aimbot?
-
-
Vidím to podobně:-)
-
-
-
počkej jenom..co nevidět to máme i na písíčku...
-
-
Ne, nemáme, bylo to i u BC2 a taky to nabízeli jen pro konzole.
-
-