Přejít na výpis diskuzí
Nejhranější hra na světě? League of Legends...
12.10.2012 | Adam Homola
98 příspěvků
-
Tak toto je riadna blbost. Porovnavaju LOL s CoD, GTA, Wow, LOL je zdarma, ostatne hry nie su, ostatne hry zarabaju miliony, oni maju ´iba´ registrovanych hracov. Raz sa porovnavaju s Wow, potom s Halo, tak aby stale im vychadzali dobre cisla. Miesaju hrusky s jablkami. S akych statistik vychadzali, dufam, ze nie z Xfire, lebo ten ma taku statisticku vypovedaciu schopnost ako Kazimirove grafy.
-
-
jasne jasne :D nevydějávaj a proto byly 2.000.000 korun jako odměna za turnaj :D
-
-
Korun? ... Myslel jsem, že dolarů *3*
-
-
-
ty vole co furt to wowko :D nekomu uz z toho jebe btw co sa tyka doty vs lol dota ma sice nejake tie tazsie mechanizmy ale ked som po roku hrania lolka skusal hrat znovu dotu prisla mi taka nejaka pomalsia na vsetko tam ma clovek viac casu aj tie fighty aj grind :P
-
-
To, ze je LoLko rychlejsi rozhodne neznamena, ze to je neco super. A jestli jsou fighty pomalejsi a clovek ma na ne vic casu, tak to si hodne troufas :D. Ostatne koukni se na slavny tymy.. Vsechny znamy jmena presla na dvojku, ne na LoLko nebo HoNko, to taky neco znamena :).
-
-
tak ja nesledujem tu scenu okolo toho hral som dotu 2 roky potom pauza a lolko a k dote sa vracat nebudem je to proste iny styl hry lolko je pre mna zabavnejsie hlavne tym ze je rychlejsie a ""jednoduchsie"" ;) a system +ap pre casterov je tiez vec take neico mi v dote chyba...skill robi 300 dmg a nic s tym nespravis kdezto v lolku sa da vsetko boostovat
-
-
Ethernal...vodoo ? Je vidět že na lolko lezou nejspíš hráči co nepochopili dotu (můj názor):D
-
To jde i v dote.. Veil of discord (snizeni magic resist, coz je vpodstate to samy), ethereal nebo treba hex (ztrata resistu).. Jen to nezvysuje dmg spellu, ale snizuje magic resist enemy hrdiny, coz v podstate zvysi dmg spellu :D.. Nicmene je to urcite dobrej napad, v dote se v LG vpodstate jen vyprofilujou ty role urcitejch hrdinu, kdezto tady ciste teoreticky int "support" muze davat bomby.. Coz ale muzes i v dote, spis je to jiny.. A je samozrejme dulezity, aby te ta hra bavila, nikdo te do doty nenuti :)..
-
-
-
-
Haters gonna hate ...
-
Ne to že to tady dota a wow fanboys + lol haters tak pranýřujou za první i poslední, je potřeba si uvědomit, že to je poměrně úspěch na free-to-play gamesku. Že Riot games dokázali, že i free to play model funguje a může vydělávat. Že neplatí přiblblej argument většiny hráčské obce že free to play je cesta do pekel.
Tak a pranýřujte i mě... závist je svině, co? *12* -
-
F2P totiz nesmi zvyhodnovat, v LoLku je to nastaveny pomerne dobre.
Nevim, koho by meli dota fanboys pranyrovat. Jediny, co me opravdu zveda mandle jsou hlasky, ze Traxa je rip-off Ashe a celkove neznalost, ze to vlastne je z jednoho dota tymu (Eul, Guinsoo, IceFrog), a ti co odesli se to rozhodli udelat po svym, ne lip, ale jinak. -
Problém je, že tohle jedna z her která je možná skutečně F2P narozdíl o MMO, kde je F2P je převlečený trial.Těch rozdílu resp. omezení skvělého F2P modelu u MMO by se dala uvést celá řada, ale je to zbytečné, protože je každý zná.F2P funguje u her, které skutečně F2P jsou.To že jim debilové posílají peníze za debiloviny je už druhá věc.
Tak nějak mi uniká kdo a proč by měl někdo něco někomu závidět.Xfire je naprosto zbytečný program, který miliony hráču MMO neznájí a ani znát nemusí :)
-
-
stat LoLko 100Kc, tak to nema ani desetinovy uspech :D kazdy dil proda priblizne 20 milionu kopii za plnou cenu, rekneme ze vydavatel z toho vidi treba 500Kc... myslite ze LoLko vydela 500 milionu $ rocne? :D
-
-
Myslim si, že ano. Lidi tam utrácejí za každou gebuzinu. Znám lidi, kteří do toho za rok vrážejí 6k Kč +
-
~20M lidí vrazí do hry 50$. Co myslíš?
//no dobře, vrazilo, každý rok asi ne *1* -
*kazdy dil CoD
-
-
...lolko je nej kdyz nechytis team slozenej z polaku a rusaku...a to ze to hru neumite a proto vas nebavi neznamena ze ji musite urazet šulini!
-
Já vám teda nevíím ja na DOTE 2 mam uz na steamu pres 150hodin odehrano a porat me to bavi a to podotykam ze to je beta :P
-
-
A pointa?
-
-
Taky F2P kterou každý někdy zkusí reklama dražší než hra(bannery snad pomalu i v televizi) *15* je jasné že tam kolik je lidí,autor mi připadá povznešenej že LoLko vítězí a ze všech ostatních her blbosti *1* článek napsaný stylem LoLko je budoucnost zapomente na všechno ostatní *15* a zajímali by mě statistiky kdyby to nebylo F2P *15*
-
-
Mas pravdu :D, taky me ten clanek pobavil :D.. Napr. zminka o 70 milionech registraci, to je ale spis negativni stranka LoLka, kde ma kazdej minimalne 2 accounty, takze bych s tema cislama aktivnich hracu byl pak trochu opatrnejsi, ale je fakt, ze ten vyzkum delali v Riotu :D..
A nejlepsi je (a to se priznavam, ze jsem zaroven vubec nepochopil) ta narazka na Gangnam style.. ten ma 3,9M (ne 1,4M) lajku, je to na youtube, takze je ta analogie uplne, ale uplne mimo (ne kazdej ma gmail/je registrovanej na yt) a hlavne ma 440M zhlednuti a to je, co se tyce muziky, taky nekde uplne jinde, vime?
Takze ano, jsou to hrusky s jabkama, ale od autora clanku :D. -
-
Tak jelikož budeš zastánce doty, ( už jen z toho profilu kde máš uplně debilně provedenýho storma), tak se s tebou nebude mít cenu bavit. Lolko je F2P v podstatě stejně jako dota. Do žánru přinesla mnoho inovací (kdo říká že ne tak hrál 2 hry nebo žádnou). Je pravda že pro mě to každým "balance" patchem kurví jak to jen jde (viz. Ramus, kterej kdysi dávno v patchech nezaznamenal jedinou změnu a najednou dostal 5 nerfů). Ale hraje se to i přes to že se to dota fanklubu nelíbí a to je pravda. Takže si tu kdokoliv může psát co chce, ale úspěch to má zaslouženej i když se vám to nelíbí. Narážky na Gangnam style sou mimo to jo je to stejná sr*čka jak před 10 lety hit čivava, po kterým dneska ani nikdo neštěkne a tak to bude s touhle kravinou stejně, ale myslím že lolko tu bude dost dlouho i když to pro veký chlapáky moc kreslený a pro "děti" . *7*
-
-
Jsem zastancem doty, ale to neznamena, ze bych LoLko odsuzoval. Naopak. Takze nevim, proc nema cenu se se mnou bavit :).
Jen jsem narazel na nesmyslnost urcitejch veci v clanku. Jakoze sorry, ale srovnani s PSYem je opravdu hodne mimo.
A je jasny, ze to za chvili lidi prestane bavit, je to preci jen popovka, vetsina popovejch veci ma tendenci s casem zmizet.
Do zanru spis prinesla oproti HoNku zmeny, za coz to vitam. -
Ani nevíš jak strašně jsem rád kolik LoL má hráčů. Jsem hráč Doty, a už se ted bojím jak to vypadat až vyjde. Celou komunitu to totálně zničí.... Stejně jako f2p zničilo komunitu Team Fortress 2. A čím víc spodiny, flamerů stěžovačů, leaverů, afk-ářů zůstane někde jinde tím lip pro dotu.
-
-
LoL má opravdu hodně hráčů, často potkáš tu takzvanou spodinu, ale ono to má svoje výhody. I oni si něco do hry koupí, tím pádem se hra vyvýjí. Na ibčasné zablbnutí je jedno, že potkáš pár afkerů a na vyšších úrovních už potkáš jen flameri. A když to člověk chce dotáhnout výš, tak stejně začne hrát s týmem. Bez tolika lidí by teď LoL nebylo tam kde je. Tím, že ta hra je o dost noob friendly než dota a HoN je hodně podporována od casual hráčů. Nemyslím si, že hodně hráčů a hodně "spodiny" je pro hru tohohle typu nevýhoda.
-
Někdo tvrdil, že u Doty2 zůstanou jen professionálové, a LoLko zůstane pro "děti" (a causal hráče). Vidím že to není pravda *7* *15* Ale jako jestli tam bude dobře vyřešený ladder, tak to nebude zas tak hrozné. Důležité u těchto her je právě potřeba vyřešit správně balance. Né jak u QuakeLive, kdy se někam připojíš a je tam veterán s 1000winy a 30 "lam co to nikdy nehrály".
No a u LoL to je třeba dobré. Někdo mi říkal že je East špatný protože poláci, potkal jsem tak 5 co leavli zatím, zbytek jen hrál v blind picku na lvlu pod 25 špatně, a ranked solo nevím no, ale teamy jsou i na low elu někdy těžké. Takže tak.
Ale nic špatného žádné MOBA hře nepřeji -.- Snad to nedopadne jak s Dotou jedna. (podle zvěstí)
-
-
-
-
-
Zvlastne ze nepoznam nikoho kto to hra...
-
co takhle dodat ze vyzkum provedli tvurci lolka? ne ze bych tomu neveril