Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bloodborne, Fallout a Destiny - to jsou velke hry, ktere me letos oslovily.
  • za me mohu rict, ze Fallout - pomer zabavnost\nahrane hodiny. Zrovna MGS jsem vynechal, Witcher me neoslovil (pripadlo mi to, jako by mi nekdo vypravel knizku) a co bylo me nejvetsi zklamani roku byl Wasteland 2. Ale to spis tim hypem. Druhou mapu jsem nedohral a to uz jsem myslim pred koncem (podruhe upgradovana radsuit), aspon doufam. Tahne se to silene a to blby behani po mape mi vzdy pripomene, jak jsem lezel s hlavou na stole kvuli Falloutu 2 (kterej byl uzasna hra), nebo JA2.
    Druha ktera mne mile prekvapila byl Ori and the Blind Forest.
    Kazdopadne rok to byl super. kazdy dostal neco.
    Jeste si brousim zuby na Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty.
    • btw: mgs mam rozehrane nekde na zacatku. Jelikoz jsem nehral predchozi dily, pribeh a postavy... v tech mam bordel a absolutne nechapu kde, kdo a co... Coz byl duvod proc jsem to zatim dal k ledu. Az si prectu minule dily, tak mozna...
  • Lukass
    Hra roku jednoznacne Project Cars pak Zaklinac a na tretim miste nic, pac zbytek roku byl brak.
    Mozna vlastne na 3 misto Prison Architect.
  • V mém případě nemá na hru roku žádný tzv. "áčkový" titul ze seznamu. Brát to podle zábavnosti, kterou měřím tím, jestli mě hra drží v hraní přes noc až do rána, vyhraje kupodivu Banished, následovaný Age of decadence a v tuto chvíli má naději i Underrail.
    • Mart9
      Banished už je starý skoro 2 roky.
      • JJ, není to letošní hra. Ale dostal jsem se k ní až letos. *1*
        • Mart9
          Já jsem se k ní zatím stále ještě ani nedostal *4* Ale chtěl bych, jednou na ni dojde.
  • Fajnová hra, ale je dosti kontroverzní a nemusí se líbit ani skalním fanouškům, protože je to 180° rozdílná hra proti minulým. Nevím, kde přesně jsem to četl, ale jakýsi profesionální novinář si stěžoval na příběh v MGSV a pak tam psal důvod, že tam nic není 100% vyřčené a bylo tam jako příklad uvedeno, jestli Je Třetí dítě opravdu Psycho Mantis. Přitom jasně, není to vyřčené úplně, ale všechny šipky na to ukazují a takových věcí je tam samozřejmě více. Nejlepší díl pro mě zůstává nadále dvojka, ale i pětka je skvělá, nemá plnou naraci, nemá codec, ale je to prostě něco jiného.
  • Veskoslav
    Jeden z nejslabších let? Já nevím, co je to zase za blbost. Naopak si myslím, že letošní rok byl jeden z nejsilnějších za několik let....MGS V, Ori, Xenoblade, Witcher, SC II, The Binding of Isaac: Afterbirth, Bloodborne, Fallout 4 (nakonec řadím před 3. díl, ale na NV to rozhodně nemá), Cities: Skylines, Rocket League, Tales from the Borderlands: A Telltale Game Series, SOMA, Project Cars, Life is strange (1. díl je teď v Humble), Shadowrun: Hong Kong, PoE, Kerbal Space Program, DiRT Rally, Warhammer: End Times - Vermintide, Mad Max, Batman (spíše na konzole než na pc) atd.

Navíc hodnocení recenzentů Meta je občas dost na palici, když do hodnocení se započítávají i blogy a recenze ala text jednoho odstavce. Uživatelské není taky žádné terno, ale pokud si člověk odečte 0 a některé přehnané 10, které jsou první hodinu vydání, tak scóre pak relativně odpovídá. A na Steamu? Tam mi to přijde mnohem více zkreslenější poslední dobou viz série o Minecraftu.
    • Vogon
      Pokud myslíš tu Minecraft hru od Tellltale, tak tam uživatelské recenze nejsou zkreslené. Hru si pravděpodobně bude chtít koupit pouze někdo kdo je buďto šíleně zažraný do Minecraftu, nebo někdo kdo to koupil pro děti. Dokáži si představit, že tyto skupiny by z té hry byli nadšení, teda pokud nečekali, že se tam bude stavět. Nevím proč by si to kupoval někdo jiný, i fanouškům Telltale teď vychází více her pro ně, takže netuším proč by šáhli zrovna po Minecraftu.
    • pro nekoho s tvym vkusem to byl opravdu sliny rok
  • Diky bohu za metacritics kde se clovek dozvi pravdu a nikoliv jen komercni zvasty jako na "profesionalnich" strankach.
    A potom tady fanboyove breci jaka je to zumpa protoze si tam nekdo dovoli kritizovat jejich milovane znacky.
  • Za mě rozhodn tenhle žebříček: http://s22.postimg.org/zcvtc452p/50_Gamesof2015.jpg
    • Ty jsi v zivote hodne nespokojenej, co?
    • Ale jo, celkem fajn žebříček. Já bych sice do první desítky 2 hry nezařadil, ale jinak víceméně s výsledkem souhlasím. Díky, že jsi si dal tu práci.
    • Lukyz
      ↑ Bacha, další blázen se SW spoilerem...
  • vonTossis
    Ještě takových diskuzí proběhne spousta, až se budou vyhlašovat nejlepší hry roku podle redakce. Hraju na PC, můj výběr je jen z této platformy, ale už teď jsem zvědav, jak uspějou mí kandidáti. Za mě top tři pro tento rok (a hrál jsem i většinu velkých her od MGS, přes W3, až po F4) jsou Ori, Life is Strange a S2: Legacy of the Void.
  • Docela s tím souhlasím, ale jak Adam píše berte ty výsledky s rezervou. A já ještě dodám - berte ty výsledky s HODNĚ velkou rezervou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit