Přejít na výpis diskuzí
Nejlepší hrou roku podle Metacritic je Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
23.12.2015 | Adam Homola
254 příspěvků
-
Witchera jsem zkusil a zahodil. Pěkný svět a story. Stupidní bojový system to tak nějak všechno pokazil. MGS vyhrál oprávněně.
-
*15* prosím tebe strategy RPG vůbec neznáš ty casuale, ty si běž hrát příblbé Pillars a masturbuj u to ho, že jsi před 20 lety měl vlasy a viděl jsi si na ptáka...
-
Mohl bys sem hodit Steam account ty experte, rád bych se ti vysmál *15*
-
tlustý kokůtek ani neumí reagovat *15* Takže kde jsme byli? Ano, Dark Souls je dle tebe computer RPG. Nádhera! Že jsi noooooob a vykostil tě první boss v DS je evidentně taky fakt.
Jinak kokůtku můžeš mí říct jaký je rozdíl mezi Haha nickem a registrovaným Delem0. Hoď sem facebook, pak můžu říct, že je nějaký rozdíl v anonymitě trotle... -
Hmm, JE to odborník. *1* Za prvý to není Disgea, ale Disgaea a za druhý to není RPG, ale tahová strategie se statistikama, kde jsou samozřejmě možnosti roleplayingu na úrovni většiny japonských RPG, tudíž nulový. *15*
-
Jakákoliv hra, kde máš jen jeden život (např. rogue-like RPG) je nejenom víc hardcore, ale i větší adrenalin.
-
Hmm, keyboard hero, co nemá kulky ani na to, aby vystupoval pod svým nickem, tady něco zkouší. *15* Radši přestaň brečet a běž si zahrát nějaký to hardcore jakožeRPG, jinak si budu muset myslet, že Games.cz mají větší hratelnost, než ta jediná BBlátička, co ti vyšla na krabičce.
Btw, prý dungeony. To si trochu přeskočil v čase. Očividně v tom máš guláš, znalče RPG z googlu. -
Pokud se podivate do 90+ clubu a nebudete počítat GTA V (proč ne, už někdo napsal předtím) tak Undertale, Witcher a MGS jsou všichni na druhym miste... Jsem hrdá na Undertale! (neni to AAA titul a stejně se umistil na stejnym miste) Kdo Undertale nezna, tak at si ho koupi na steamu za (asi? :D) 10$. Cheap and great <3.
-
ptal se na RPG co sem táháš nějaký Bloodborne, ty budeš koukám fakt odborník *1*
-
Persona, Disgea, Bloodborne od NG+7 většina bossů dává íkčko nebo si můžeš projet na NG7 nějaké defiled dungeony, kde na tebe působí debuff. Rozhodně japonská tvorba. Západní trošku nestíhá...
-
v pohodě kokůtku dele. Takže Dark Souls je taky taky CRPG, co? Jinak proč na mě reaguješ dungeonama kokůtku?
RPG Noob? Řiká člověk, co dostal nakopáno od prvního bosse v Dark Souls. Už jsem ti říkal, že jsi kokůtek? -
Ktery RPG je teda nejtezsi? Ja jen abych vedel cim se muzu chlubit ze jsem to dohral a nesmali jste se mi ze jsem ten kasuarni hrac.
-
CRPG = computer RPG, termín pro počítačové RPG. Radši se běž dovzdělat haháčku a vem sebou toho komika Vogona. Budete se dobře doplňovat. *15*
"Většina JRPG je milionkrát těžší než západní tvorba."
"...co všechno musíš sledovat a naučit se..."
Lol. Očividně si nehrál staré klasiky typu Ultima nebo Wizardry. RPG noob jako ty by se nedostal ani z prvního dungeonu. *15* -
přinesl mi je čáp, jak taky jinak
-
prosím tebe, ty ani nevíš, kam ho máš strčit, tak jak bys mohl mít děti... *15*
-
Xenoblejt chronicles jsem koupil dětem pod stromeček, ale nebavilo je to, prej moc lehký
-
Dele netvrdil jsi kdysi, že Zaklínač je CRPG? Jak po takovém fiasku můžeš dělat ze sebe pořád takového kokotského mudrce??? Většina JRPG je milionkrát těžší než západní tvorba, stačí se podívat na nové Xenoblade, co všechno musíš sledovat a naučit se, pokud chcete nějaké hardcore JRPG, tak zkuste Disgaeu.
Zaklínač je takové Uncharted, to dohraje i postižený orangutan. -
Však má
-
U mě jsou to slzy smíchu, když si někdo vymýšlí historky o obtīžnosti jrpg
-
Já vím, že tvůj fanboyovský mozek to nechápe, ale právě mi tu tvrdíš, že Planescape je špatná hra. A taky je mi jasné, že o vyprávění příběhu, víš naprostý prd. Víš uvedl jsem konkrétní příklad, ale můžeš se taky klidně podívat na to jak svět samotný v Planescape vypadá, nebo třeba na hudbu a na dalších mnoho věcí a řekne ti to více než mnohdy zbytečný text, ve kterém se Planescape dopouští idiotických chyb(Ukáže ti něco jasně v cut-scéně a pak ti to tu věc začne popisovat textem, který je naprosto zbytečný). Je mi jasné, že když je člověk hloupý, tak nedokáže pochopit úplně jasnou vizuální symboliku. A ano je úplně mimo srovnávat RPG s RPG, to víš že jo. Nehledě na to, že nesrovnávám hry samotné, ale pouze vyprávění příběhu, ale je mi jasné že ten pojem ti nic neříká. Příště mi tu budeš tvrdit, že Metal Gear má nejlepší expozici na světě, protože tam je strašně mocinky moc textu, a když to čteš tak si připadáš chytře.
Nejlepší je to že tvá fanaticky fanboyovská reakce, je tak šílená, že jsi zapomněl jak psát a chybí ti tam první věta, hlupáčku. No jo jako vždy, tvůj komentář je úplně mimo, a tvé úvahy naprosto nesmyslné, vážně ti doporučuji hry začít hrát, možná si nich něco přečíst, ale především ti doporučuji první stupeň základní školy a dobrého psychiatra, protože tohle je už vážně strašidelné popírání reality.