Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DekkerDave
    Ta hra je opravdu dobrá, ale je v hodně věcech nedotažená, nejspíš díky konfliktům Kojimy a Konami. Příběh, postavy, vedlejší zápletky, to všechno je na nic moc úrovni. Jasně, oproti ostatním hrám jde pořád o nadprůměr, ale v porovnání s ostatními díly to je slabej odvar. Navíc tam zůstávají pořád nevysvětlený díry, jako třeba co doopravdy bylo s Big Bossem, zatímco místo něj šaškuje Venom?. První kapitola je super nástřel na pokračování hry, ale pak už to je repetitivní, i když pořád docela zábavná hra, která ale funguje jen díky svýmu jménu a stealthovýmu sandboxu, ale je vidět, že ten konec byl rychle dotaženej (navíc chybějící závěrečná epizoda Kingdom of flies).
  • Arkham je v pohodě. Co mě se*e je Gone Home co tu má 9000+ článků a taky je to indie "hipsteřina". Jen z nějakého pro mě naprosto nepochopitelného důvodu české weby o Undertale odmítají cokoliv napsat.
  • The Witcher 3 GOTY 2015 za me!
  • určitě ne jako o hře roku, spíš failu roku
  • ringmancz
    Undertale na Games nemá ani kartu a o Arkham Knight se píše o každé blbosti
  • jo tak, ten ne
  • samozřejmě jsem myslel ten nový díl
  • Lukyz
    Já jsem dohrál všechny předchozí díly několikrát, první MGS a Snake Eater jsou pro mě absolutně TOP hry, ale Phantom Pain nemůžu nějak přijít na chuť a doslova se musím nutit hrát další mise abych se prokousal příběhem. Mám asi 20h, jsme u 12. mise a je to pořád dokola to samý - z místa A do B, mezitím vyklidit pár checkpointů, fultnout na MB nepřátele se skillem, sesbírat minerály atd. atd.

Chybí mi tam ta výpravnost, dlouhý cutscény a rozhovory přes codec *9*

Reakce kdyžtak prosím bez spoilerů, díky *3*
  • do čtvrtého dílu naprosto suprově
  • Tady je vidět, jak různé názory lidi můžou mít na stejnou věc. mě třeba MGS vůbec nebaví, mám rád stealth hry, ale přijde mi to celé přitažené za vlasy, technologie je tak dokonalá, že ode mě hra už vyžaduje jen velmi málo. Doufám, že to sem můžu napsat, beze všeho hejtu. nikomu tím nic nevyčítám, nakonec..jsou přece Vánoce *3*
  • je ten Tony Hawks už hratelný?
  • souhlas, výborná celá hra i série, PC verze šlapala jak hodinky, Kojima si zjevně narozdíl od jiných vývojařů na highzole uvědomil, že žijeme ve 21. století
  • podepisuju vlastní krví je to neskutečná hra Kojima san
  • x_ander
    Jako proč ne. Phantom Pain jsem sice zatím nehrál, ale v návaznosti na ten hype okolo něj jsem pořídil na PS3 Legacy kolekci všech předcházejících MGS a pomalu se jí prokousávám. A upřímně, je to pecka. Jednička je klasika (svého času jsem jí dohrál na PC), dvojka taky parádní hra, momentálně jsem někde v půlce Snake Eater. Takže ještě pár desítek hodin a dojdu k Phantom Pain :)

Kdo má rád stealth hry a obecně hry s velmi vymakaným příběhem, rozhodně doporučuju tuhle sérii dát od začátku. Jen ten první MGS by to chtělo na Gogu - přece jen verze na PS3 a velké televizi opravdu krutě trpí starou grafikou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit