Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K zumpe ofsem, zaujalo me to. Dej to do EA poslu neco
  • bude season pass ???
  • Ristoro
    A ještě méně těch dobrých... Snad to změní Hitman a Dishonored nadcházející rok :).
  • Vogon
    Každá statistika, která neukazuje další zohledňovací faktory, je špatná statistika. Metracritic by bylo dost dobré, kdyby zobrazovalo třeba množství odehrání hodin(Např. kdyby tam bylo lidé co tuto hru hráli pět a více hodin ji dávají 5/10, ti co ji hráli jednu hodinu 10/10,apod.), kdyby zobrazovali kolik tomu dávají fanoušci různých žánrů(např. lidé co hodně hodnotí závodní hry této hře dávají 10/10, ale lidi co hodně hodnotí strategie ji dávají 7/10, apod.), jaké hodnocení dávají hodnotící obvykle(Ti co nejčastěji dávají 0/10 dávají této hře 5/10, apod.), a tak by se dalo pokračovat do nekonečna.
  • A co bys u portu ještě řešil, když ne optimalizaci? Ovládalo se to parádně na gamepadu i na K&M.
  • samozřejmě, mně je to taky jedno, jen píší, že jsem se po dlouhé době bavil u her, které mají i vysoké hodnocení. Myslím, že Dark Souls 2 ukazuje se svými 91% odvrácenou stranu MT, když se to porovná s jedničkou, která má 89%
  • Grand
    Tady to smichani vsech platform dohromady je jako slouceni olympiady a paralympiady. Na PC MSG rozhodne ne, to byl velmi zaostaly port, ktery mel dobrou snad jen optimalizaci.
  • Vogon
    Mi je úplně jedno kolik má jaká hra, co mi není jedno je ale to že to vůbec nefunguje jako statistika.
    Nemáš přesně definované co jaká známka znamená, a každá stránka známkuje jinak. Někde je 7/10 považováno za dobrou hru, někdo za naprostou sra*ku. Je to asi jako bys dělal anketu o tom kolik cigaret lidé kouří a dal tam možnosti typu: dost, málo, trochu.
    Jak moc je metacritic špatné? Tak moc, že steam recenze mají větší váhu. Systém ano/ne má větší vypovídací hodnotu, mohou hodnotit jen ti co hru vlastní a ukazuje se odehraná doba.
  • u exkluzivit ty nuly jdou klidně i kolem stovky, to by muselo být IMDb, to už je vzorek, který se dá respektovat.
  • 800 lidí není dost
  • samozřejmě že ano, protože v těch tisících hlasů se to ztratí, takto funguje jakákoliv statistika, vždycky u jakékoliv ankety se najde někdo kdo z hecu vybere extrémní odpovědi, ale v konečném výsledku to neni tak důležité, když máš dost široký vzorec lidí
  • Vogon
    To víš že jo.
    http://www.metacritic.com/game/ds/cory-in-the-house
  • Jenze paradni je, ze to jede skvele i na starych konzolich X360 a PS3. Nejsou to zmrsene osekane porty jako DA:I nebo Middle-Earth: Shadow of Mordor (verze na old-gen konzole). Tady to (relativne) pekne vypada a dobre se to hybe. Jako kloubou dolu, kdyz dokazou udelat hru, ktera bezi jak na 10 let starem HW, tak na novych PC a vypada slusne a hraje se paradne.
  • Ne, takhle to rozhodně nefunguje. Když tam máš desítky nul od nějakých trollů, tak se to nikdy nezprůměruje.
  • žumpa to je a hlavně díky hodnocení lidí, kteří hodnotí dle platformy atd.ale 86 recenzí a 93% je prostě nějaká statistika, možná je na tom Bloodborne o něco lépe, ten má 100 recenzí a 92%. Obě hry mě bavily, takže není moc obvyklé, že by mě bavily tak vysoko hodnocené hry. Když si vzpomenu na GTA V a 97% *15* *15* *15*
  • Půjdu tam příští rok se svojí hrou "vyteklá žumpa". Na svém blogu si hodím hodnocení 10. Takhle se milé děti získá "hra roku" od metacritic. :D
  • na tom nezáleží, když hlasuje pár tisíc lidí, tak se to zprůměruje a výsledek má nějakou vypovídající hodnotu, jak jinak vysvětlit, že dobré hry nakonec vždy mají vyšší meta hodnocení než ty špatné
  • Vogon
    Metacritic je žumpa videoherního průmyslu. Pokud někdo rozhoduje o kvalitě hry podle metacriticu, tak je to neskutečný hlupák. I když pomineme fakt, že číslo vám o kvalitě hry řekne naprosté ho*no, tak pořád je tu to že, každý známkuje jinak. A to ani nemluvě o těch trotlech co se řídí podle hodnocení hráčů, to jsou teprve ztracené případy.
  • Jediná hra s Bloodborne, kterou hraji i po dokončení hlavní mise. Takže to asi znamená, že je to zasloužené vítězství. Jen je škoda, že těch stealth her je tak málo...
  • Myslím, že to tam bylo jasně řečeno, že BB se stáhl do ústraní a až se bouřka přežene začne budovat pravý Outer Heaven.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit