Přejít na výpis diskuzí
Nejlepší hrou roku podle Metacritic je Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
23.12.2015 | Adam Homola
254 příspěvků
-
K zumpe ofsem, zaujalo me to. Dej to do EA poslu neco
-
bude season pass ???
-
A ještě méně těch dobrých... Snad to změní Hitman a Dishonored nadcházející rok :).
-
Každá statistika, která neukazuje další zohledňovací faktory, je špatná statistika. Metracritic by bylo dost dobré, kdyby zobrazovalo třeba množství odehrání hodin(Např. kdyby tam bylo lidé co tuto hru hráli pět a více hodin ji dávají 5/10, ti co ji hráli jednu hodinu 10/10,apod.), kdyby zobrazovali kolik tomu dávají fanoušci různých žánrů(např. lidé co hodně hodnotí závodní hry této hře dávají 10/10, ale lidi co hodně hodnotí strategie ji dávají 7/10, apod.), jaké hodnocení dávají hodnotící obvykle(Ti co nejčastěji dávají 0/10 dávají této hře 5/10, apod.), a tak by se dalo pokračovat do nekonečna.
-
A co bys u portu ještě řešil, když ne optimalizaci? Ovládalo se to parádně na gamepadu i na K&M.
-
samozřejmě, mně je to taky jedno, jen píší, že jsem se po dlouhé době bavil u her, které mají i vysoké hodnocení. Myslím, že Dark Souls 2 ukazuje se svými 91% odvrácenou stranu MT, když se to porovná s jedničkou, která má 89%
-
Tady to smichani vsech platform dohromady je jako slouceni olympiady a paralympiady. Na PC MSG rozhodne ne, to byl velmi zaostaly port, ktery mel dobrou snad jen optimalizaci.
-
Mi je úplně jedno kolik má jaká hra, co mi není jedno je ale to že to vůbec nefunguje jako statistika.
Nemáš přesně definované co jaká známka znamená, a každá stránka známkuje jinak. Někde je 7/10 považováno za dobrou hru, někdo za naprostou sra*ku. Je to asi jako bys dělal anketu o tom kolik cigaret lidé kouří a dal tam možnosti typu: dost, málo, trochu.
Jak moc je metacritic špatné? Tak moc, že steam recenze mají větší váhu. Systém ano/ne má větší vypovídací hodnotu, mohou hodnotit jen ti co hru vlastní a ukazuje se odehraná doba. -
u exkluzivit ty nuly jdou klidně i kolem stovky, to by muselo být IMDb, to už je vzorek, který se dá respektovat.
-
800 lidí není dost
-
samozřejmě že ano, protože v těch tisících hlasů se to ztratí, takto funguje jakákoliv statistika, vždycky u jakékoliv ankety se najde někdo kdo z hecu vybere extrémní odpovědi, ale v konečném výsledku to neni tak důležité, když máš dost široký vzorec lidí
-
To víš že jo.
http://www.metacritic.com/game/ds/cory-in-the-house -
Jenze paradni je, ze to jede skvele i na starych konzolich X360 a PS3. Nejsou to zmrsene osekane porty jako DA:I nebo Middle-Earth: Shadow of Mordor (verze na old-gen konzole). Tady to (relativne) pekne vypada a dobre se to hybe. Jako kloubou dolu, kdyz dokazou udelat hru, ktera bezi jak na 10 let starem HW, tak na novych PC a vypada slusne a hraje se paradne.
-
Ne, takhle to rozhodně nefunguje. Když tam máš desítky nul od nějakých trollů, tak se to nikdy nezprůměruje.
-
žumpa to je a hlavně díky hodnocení lidí, kteří hodnotí dle platformy atd.ale 86 recenzí a 93% je prostě nějaká statistika, možná je na tom Bloodborne o něco lépe, ten má 100 recenzí a 92%. Obě hry mě bavily, takže není moc obvyklé, že by mě bavily tak vysoko hodnocené hry. Když si vzpomenu na GTA V a 97% *15* *15* *15*
-
Půjdu tam příští rok se svojí hrou "vyteklá žumpa". Na svém blogu si hodím hodnocení 10. Takhle se milé děti získá "hra roku" od metacritic. :D
-
na tom nezáleží, když hlasuje pár tisíc lidí, tak se to zprůměruje a výsledek má nějakou vypovídající hodnotu, jak jinak vysvětlit, že dobré hry nakonec vždy mají vyšší meta hodnocení než ty špatné
-
Metacritic je žumpa videoherního průmyslu. Pokud někdo rozhoduje o kvalitě hry podle metacriticu, tak je to neskutečný hlupák. I když pomineme fakt, že číslo vám o kvalitě hry řekne naprosté ho*no, tak pořád je tu to že, každý známkuje jinak. A to ani nemluvě o těch trotlech co se řídí podle hodnocení hráčů, to jsou teprve ztracené případy.
-
Jediná hra s Bloodborne, kterou hraji i po dokončení hlavní mise. Takže to asi znamená, že je to zasloužené vítězství. Jen je škoda, že těch stealth her je tak málo...
-
Myslím, že to tam bylo jasně řečeno, že BB se stáhl do ústraní a až se bouřka přežene začne budovat pravý Outer Heaven.