Přejít na výpis diskuzí
Nejlepší hrou roku podle Metacritic je Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
23.12.2015 | Adam Homola
254 příspěvků
-
"Jako třeba když se podíváš na "profilový" obrázek Morteho z Planescape Torment a porovnáš ho se zbytkem světa, tak ti o Mortem řekne více než všechny dialogy."
,který si očividně nečetl, protože jinak by si z úst nevypustil takový zblitek... *7* Je přece nad slunce jasné, že i kdyby v PT nebyly žádné dialogy, tak s kvalitními portréty by hra dosáhla stejných kvalit. Hmm. Tohle už je na nějakou léčbu. *15* Ono vůbec dávat do souvislosti hardcore RPG a primárně akční hru chce hodně dávky diletantismu. Každopádně musím uznat, že vy DS / BB fanatici umíte krásně pohádkařit. Vy byste dokázali vyfabulovat RPG snad i z Pac Mana. Vžitý do uvězněného zřouta kuliček, které představují duše padlých, se musím s těžkým srdcem rozhodnout v jakém pořadí je vysvobodím, což následně mojí postavu vykoupí z toho nekonečného bludiště stínů. RPG jak řemen. -
Argumentovat obtížností v JRPG, který jsou ve většině případů založený na systému "press grind to continue"... *7*
-
kéž by si měl pravdu
-
Stále nevím jestli se ti mám smát, nebo brečet. Jestli si opravdu myslíš že witcher 3 na nejvyšší obtížnost je nějaká meta, tak by sis ho měl jít radši ještě 2x zahrát znova, na jrpg je takového erudovaného super hráče škoda
-
i kdyby to byla pravda, o ničem to nevypovídá, kvalita her se neměří jejich obtížností
-
já zase nemám času vysvětlovat pomatenci, který nechápe, že větší počet je pro recenze naprosto základní, že průměry se berou od počtu recenzí. Mně je kompletně u paty, co vyhrálo, ale rozhodně neberu v úvahu na prvních místech hry z platforem, které nejsou recenzované primárně.
-
sry, na popírače reality nemám čas, to bysme se tu celej den mohli hádat že nebe je zelený a voda neni mokrá, dej se do pořádku chlape
-
tak to asi neumíš číst, nebo trpíš halucinacemi, ale to může být až nebezpečné, skoč si k psychiatrovi pro tvé vlastní dobro, řekni mu "pane doktore, já vidím výsledky ankety na internetu jinak než jsou opravdu napsané, vidím na prvních místech svou oblíbenou hru, místo té co opravdu vyhrála, nemohu se toho zbavit" a oni ti řekne "mladý muži, zjevně trpíte stihomamem, halucinacemi a pokrouceným vnímáním reality, tumáte nějaké prášky, po tom se vám uleví" *3*
-
Ty opravdu nejtěžší obtížnosti říkáš těžká? Já tedy považuji za těžší obtížnost ze dvojky jak Dark, tak ta bez možnosti sejvů a obě jsem dojel, Witcher 3 pak na nejtěžší je procházka a vůbec nemám potřebu se s tím chlubit, to dohraje na nejtěžší naprosto každý...
-
beru to jako "ne, Witcher 3 jsem nedohrál na nejtěžši obtížnost" což je ale chlape skvělá příležitost, abys to napravil a nebyl příště v diskusích za kašpara, když je to taková brnkačka, sfoukneš to určitě za víkend
skoro se nabízí otázka, dohrál ty jsi vůbec Witcher 3? *4* -
Myslím, že anketa opravdu jasně hovoří. Bloodborne se 100 recenzemi je na vyšším místě než Witcher 3 se 79 recenzemi, nevím, co na tom nechápeš? Černé na bílém. Obě hry se pak musí sklonit před MGSV, který trůní na prvním místě s 86 recenzemi a průměrem 93%
-
a ano, 30 recenzí je relevantní číslo k posouzení, navíc tady se nebavíme ani o rozdílu jednoho místa, BB zkrátka nedýchá Witcherovi ani na záda, sotva ho udrží v dohledu dalekohledem, což dle mého celkem slušně reflektuje reálnou kvalitu těchto her
-
Witcher 3 neobsahuje těžkou obtížnost ale jen lehkou, lehčí, nejlehčí a super lehkou.
-
jak jsem psal výsledky ankety hovoří jinak, ale pokud nedokážeš akceptovat realitu, klidně si žik v iluzi a mysli si že anketa dopadla jinak, třeba že Bloodborne vyhrál všechny soutěže na světě, když ti to uděla radost *3*
-
a ty jsi Witchera ne nejvyšší obtížnost dohrál? Já jen, že jinak bys to mohl těžko posoudit a tvůj názor by pak byl zcela irelevantní
btw já zabíjel Emerald weapony ve Final Fantasy když tvůj fotr ještě ani nezačal přemejšlet o tom že torpéduje spermie do matčiny dělohy *1* -
Samozřejmě *3* 10 recenzí odstraníš a 30 necháš *15* Witcher 3 má prostě menší průměr než Bloodborne, smiř se s tím a to má Bloodborne o 21 recenzí víc, Bloodborne zametl z trapným Geraltem... Zesmešnil ho i s daleko menším rozpočtem a minimálním hypem. Ostuda pro Poláky...
-
tim pádem bys vlastně Witchera akorát šoupnul na první místo ankety, dobře ty *1*
-
Nejvyšší obtížnost Zaklínače *15* Tomu říkáš nějaká výzva? Ty jsi opravdu nehrál, žádné pořádné JRPG *3* Trollíš tu sám sebe *3*
-
fakt je, že i kdybys z ankety odstranil MGS V co má těch 10 recenzí, stejně by Bloodborne nedošáhlo ani na bramborovou medaili, WItcher s 30 recenzemi ho porazil na hlavu halt se to chce víc snažit From sofťáci
-
ta anketa popírá samotný Metacritic, nemůžeš srovnávat hru na základě 10 recenzí viz XO verze Metal Gearu a říct, že 95% je číslo, které si Metal Gear zaslouží, i když PS4 verze dostala 86 recenzí. To samé je u Witchera 3, nemůžeš srovnávat 30 recenzí W3 s Bloodborne, který má 100 recenzí, raději to srovnám s PS4 verzí, která má 79 recenzí. Tohle jsou objektivní výsledky, anketa je totálně zkreslená. Myslím, že každý kdo umí použit mozek, se mnou musí souhlasit..