Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem si zahrál tu čtverku. A jsem z toho rozpačitý obdobně, jako ze trojky. Příběh i scénář nejsou špatné, ani puzzly. Ale prostě mi nesedí to 3D zpracování, kdy člověk brouzdá místy a hledá, kde je něco aktivního. Navíc to všemožné zdržující ručkování a přelízání. Ještě štěstí, že přesun beden už není tak často. Co mě ještě hodně irituje, je kamera a nemožnost přerušit mluvené slovo (ať už rozhovor nebo popis nějaké věci). I když se tvůrci snaží o akčnost, tak to podle mě nemá spád, nebavím se u toho tolik, i když jsem byl na ni celkem těšil.
  • Na Wasteland 2 jde dát ještě zde https://rangercenter.inxile-entertainment.com/login
    ale teď si nejsem jistý jestli to není jen pro ty co dali něco na kickstarteru.
  • nepovedal tento ujo kedysi ze point n click adventury su uz mrtvy zaner?
  • Nejde o muzeum samotné, jde o pár "hádánek" v oné lokaci. Hlavně ta super stupidní s kočkou...
  • Na čtverku se vrhnu, ale jestliže má být ještě horší, než trojka, tak to jsem tedy zvědav...
  • GlaDOS
    To muzeum mi vůbec nepřipadalo nelogické. Prostě to byl dřív obyvatelný dům co Ketch využíval a je logické, že jako pirát měl rád moře. Pozděj z něj ty dvě nesympaticky žensky udělaly muzeum. Mně se dvojka líbila stejně jako jednička.
  • Tak si zahraj štvorku a hneď zmeníš názor ... *15*
  • Jednička byla super, dvojka už mi místy připadala dost přitroublá a nelogická (muzeum na pláži). Držím vývojářům palce, tyhle hry jsou zapotřebí jako sůl.
  • No, nevím. Minulý týden po rozhovoru s Cecilem jsem se rozhodl, že si zahraju (zatím mnou nehraný) čtvrtý díl, ale předtím jsem po internetu začal pátrat, o čem byla trojka, protože jsem si nemohl vzpomenout. A jak jsem tak procházel recenze i návody, nemohl jsem si vůbec uvědomit, jestli jsem tu trojku teda hrál nebo ne. Nakonec jsem na starém HDD našel savy (z roku 2006), takže jsem to evidentně hrál i dohrál až do konce. Dokonce si lehce pamatuju i tu "debilní" finální bitvu s drakem. To, že si z té hry skoro nic nepamatuju je ale jasným důkazem, že (alespoň pro mě) to není dobrá hra...
  • To Glados: Promiň blbě jsem se vyjádřil, nemyslel jsem zastaralá, ale retro styl grafiky. Jinak resonnance se mi moc líbil.

To Ferdis: Bohužel z toho všeho co si napsal jsem hrál akorát ještě machinárium, což je opravdu krásná adventura. Jinak Siberia mě bohužel minula, ale taky jsem o ní hodně slyšel.
  • Asi prvni Kickstarter projekt, na kterej prispeju (i kdyz zpetne bych asi neco poslal i Fargovi a Schafferovi, no neda se nic delat). Graficky zpracovani mi nevadi, hlavne, kdyz se tam nebudou posouvat bedny.
  • GlaDOS
    To jsem neřekl. Jen jsem rád, že nedopadl jako Sam Fisher.
  • dtto, trojka je imho skvela hra, ktora ma pre mna osobne len dve vady na krase: vskutku priserny koniec a privela onych debnickovych puzzlov.
  • On ho někdy nedaboval?
  • Som rád, že nie všetci kydajú na Broken Sword: Sleeping Dragon len špinu. Na rozdiel od Broken Sword 4: Angel of Death mala aj trojka svoje čaro. Len kopec ľudí neprekuslo kombo 3D + debny *15*
  • Až také zlé to zase nebolo - Syberia 1-2, Machinarium, Sinking Island , The Moment of Silence , Overclocked: A History of Violence, Still Life ....
  • To nie je zlý nápad. Ak by TLJ3 hodili na Kickstarter, tak pol milióna by sa určite vybralo, čo by na 2D adventúru v pohode stačilo.
  • GlaDOS
    Resonance není graficky zastaralá. Naopak. Pozadí jsou vážně pěkně kreslená a postavy jsou dobře naanimovány. Jenom je hra v menším rozlišení. Ale stylově je grafika velmi pěkná.
  • GlaDOS
    No ono by to šlo. Přes externí animační studio by to mohlo jít rychle. Kdyby vybrali ještě hodně nad rámec stanovené částky a rozhodli by se to ještě změnit, nezlobil bych se. Nejvíc mi vadí Stobbartova hlava, která je tvarově vážně divná. Ale pozadí jsou zpět ve 2D a Rolf Saxon znovu dabuje George, takže jsem spokojen a už jen přemýšlím, kterou verzi koupit.
  • Tak vyskúšaj aj "The Book of Unwritten Tales" a ďalšie nemecké adventúry, sú už naozaj na dobrej úrovni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit