Nejlepší postavy z Mass Effectu podle redakce
-
Zaeed samozřejmě. Tu postavu mám rád doteď a jeho historky a hlášky byly perfektní.
Rage is a hell of an anesthetic.
-
Ták všechny skoro, ale asi nejvíc byli Krogani, at již Krogan A, B, nebo C.
-
Mordin Solus byl jediný který mě opravdu rozesmál a kvůli kterému jsem ronil slzy. Jeho pěvecký výkon a (spoiler!) sebeobětování napravující praktickou genocidu se mnou zůstane navždycky.
-
Pre mňa to bude vždy Liara. Jej charakter a osobnosť je úplným odrazom toho, čo vyžadujem aj od seba. Moja prvá romanca za Johna, prvý kontakt s ME. A aj po tie ďalšie prechody, kde tu boli pre mňa úžasné postavy ako Miranda, Thane, Kaidan či Cora a Jaal z MEA, zostáva Liara na vrchole rebríčka. Vďaka moja modrá bluebarry :)
-
No myslím, že DLC postavy ze 2. dílu nejsou tak skvěle napsané jako hlavní postavy. I když Kasumi, tam ten příběh je napsaný skvěle a její mise za loajální postavou patří mezi ty nejlepší.
-
No hlavně mám zálohovaný vlastní Save z 1. dílu, takže mám Wrexe i ve 2 a 3 díle:)
-
Tohle nedokážu i přesto, že jsem hrál za ženskou a měl vztah přes všechny díly pouze s Liarou. Dle mého je každá postava napsaná dokonale, specificky a má nezastupitelnou roli v celém příběhu. I třeba EDI a její vztah s Jokerem. Prostě to celé pro mě funguje jako epesní celek.
-
Garrus a Wrex jasná super dvojka. Wrex je správný drsňák, který nikdy nesmí chybět v lepším příběhu, a Garrus je zase ten takový ten spolehlivý parťák.
Z ženských postav je to trochu těžší. Romantickou volbou byla Liara, ale moji nejoblibenější postavou byla Tali'Zorah vas Normandy 😇
-
Tali. A Liara. Poprvé vztah s Liarou (strašně mě sral druhý díl s tím, že tam prakticky není) a pak už jenom s Tali. Je taková, jiná. Skromná a přitom skvělý inženýr, navíc celá ta jejich rasa je taková zvláštní. A z chlapů Garrus a Wrex. Takže postavy, co se s ME táhnou od 1. dílu.
A nejzajímavější je pak pro mě Legion.