Nejlepší postavy z Mass Effectu podle redakce
-
Můj Shepard: Co bando? Chcete snad žít věčně?!
-
-
Hvezdna Pechota, to je moje quilty pleasure:D
-
-
Hvezdná Pěchota je skoro až klasika. Samozřejmě mluvím o 1. díle a ne o tristní 2. a 3.
Dokonce i video herní (grafika jako z cutscén nějakých herních stříleček) Starship Trooper: Invasion a Starship Trooper: Traitor of Mars jsou lepší než oficiální hrané díly 2. a 3. 😂
-
-
-
Za me Shepard (default male look), Miranda (sebestredna cubka, tak to mam rad) a Garrus je asi nejlepsi companion v celem vesmiru..
-
Jedinej, koho nemam rád je Jacob. Furt mi nekoupil to slíbený pivo. Asi ho příště necham umřít, zmetka jednoho.
Jinak nejlepší pětice samozřejmě Garrus, Wrex, Mordin, Tali, Liara. V tomto pořadí.
-
Vetsina postav ma v pribehu smysl, charakter a historii a je zabavne to vse odhalovat ...
a kdyz je vse temer perfektni, tak clovek musi ocenovat samotnou dokonalost. Moje poradi je tedy Reapers, EDI, Miranda a samozrejme moje female Shepard
-
Tali. A Liara. Poprvé vztah s Liarou (strašně mě sral druhý díl s tím, že tam prakticky není) a pak už jenom s Tali. Je taková, jiná. Skromná a přitom skvělý inženýr, navíc celá ta jejich rasa je taková zvláštní. A z chlapů Garrus a Wrex. Takže postavy, co se s ME táhnou od 1. dílu.
A nejzajímavější je pak pro mě Legion.
-
-
Legion byl zajimavej pohled do nitra Gethů, který jsem vedle dalšiho žral. (hlavně jsem teda hrozně zaviděl Sarenovi tu kick-ass ruku.)
-
Garrus a Wrex jasná super dvojka. Wrex je správný drsňák, který nikdy nesmí chybět v lepším příběhu, a Garrus je zase ten takový ten spolehlivý parťák.
Z ženských postav je to trochu těžší. Romantickou volbou byla Liara, ale moji nejoblibenější postavou byla Tali'Zorah vas Normandy 😇
-
-
No hlavně mám zálohovaný vlastní Save z 1. dílu, takže mám Wrexe i ve 2 a 3 díle:)
-
-
-
Slečna Alžběta to napsala naprosto skvěle trefně: ta vyváženost Shepparda mezi jeho vlastní osobností + možnostmi roleplayingu hráčů = scénáristická dokonalost!
-
Ták všechny skoro, ale asi nejvíc byli Krogani, at již Krogan A, B, nebo C.
-
Zaeed samozřejmě. Tu postavu mám rád doteď a jeho historky a hlášky byly perfektní.
Rage is a hell of an anesthetic.