Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • posila
    Mne to moc neprekvapuje. Sam jsem minuly rok kupoval za plnou cenu (kdyz nepocitam indie hry) jen 5 her a krome L.A. Noire to byly vsechno pokracovani. Jak se mam tesit na hru, o ktere vubec nic nevim, a jak za ni mam pak vyplaznout tisicovku, kdyz se na ni netesim?
  • Ja se nejvice tesim na Dragon's Dogma, GTA 5 a RE6.
  • jindra.veliky
    pristiho roku? *12* *12* ja myslel ze ted je rok 2012
    • Já dal dislike protože konce světa je jedna velká blbost...
      • PreidaQ
        Já mu za to také střelil mínus. Každý mluví konci světa v roce 2012, jenže stejně na mě nikdo z takových lidí nechce přepsat veškerý majetek. Takže je vidět, že tomu stejně nikdo opravdu nevěří. *4*
        • vlastik.plaminek
          2012 je jenom konec kalendáře. Konec světa příjde, až někomu rupne v kouli a zmáčkne červené tlačítko.
      • Souhlasím, správně by se mělo říkat "nový začátek" *1*
    • trolo
      co to vidim. uz 2. jindrov prispevok co je v +. koniec sveta sa blizi
      • Přesně: něco není v pořádku *1*
    • dávám plus Jindro, jsi všímavý mladý hoch :D
  • Veskoslav
    Neřekl bych univerzální výstup. Pro mě osobně jsou nejčekávanější hry od společnosti Blizzard a ani jedna zatím nemá vyjít na konzole. Tudíž žebříček nevypovídá o očekávání na platformu pc.
  • Pro mě je neočekávanější hrou pro PC na tenhle rok jednoznačně Torchlight 2
    • Další z mnoha nejlepších her, které nikdo nehrál... Taky se těším.
    • Pardon... NEJočekávanější
  • jak by nekdo mohl očekavat neco co jeste nikdy nevidel?
    Proto zavedený serie vedou
  • A co takhle nějaký žebříček pro PC? Že jsou konzole zaměřené na série her není nic nového.
    • Shaker
      Tak ja jedu jen na PC a tesim se na Maxe, Assassina a GTAcko... to sou takovy pomerne jistotky. Dal taky sleduju Far Cry a Aliens: colonial marines, ale u tehletech dvou si radsi pockam, jak dopadnou. Co se diabla a starcraftu tyka, vim, ze Blizz odvadi skvelou praci ale neni to uplne salek myho caje.
    • ales.smutny
      Stačí zaplatit nějaké specializované firmě :)

Ale myslím, že by to vypadalo podobně. Vedle AC3 by bylo vepředu určitě Diablo 3, Guild Wars 2, další Starcraft, Football Manager... ani na PC to není jiné :)
  • No bohužel to bude taky tím, že mnoho nových, originálních projektů letos ani vyjít nemá. Za sebe můžu říct, že se jednoznačně teším např. na Maxe, Bioshock, Starcraft, Assassins creed, Borderlands, Diablo a treba Far Cry... všechno jsou to pokračování zavedených sérií. Napadá mě snad jen Aliens: Colonal marines, který sice není sequel v pravém slova smyslu, ale stejně se sveze na silné značce.

Jenže on to je začarovaný kruh - hráči se těší nejvíc na pokračování úspěšných her, proto vydavatelé upřednostňují pokračování, proto se hráči logicky teší na další pokračování...a tak pořád dokola. Je to škoda, protože i z originálních projektů se přece můžou vyklubat výdělečné série a spokojení budou všichni.

Byl bych docela rád, kdyby opět zavanul svěží vítr, jako v roce 2007/2008, kdy se objevila spousta (tehdy) nových značek - Dead Space, Mass Effect, Crysis, Mirrors Edge nebo treba právě Assassins creed. Z některých vznikly hodně výdělečné série, z některých sice ne (velká škoda pro Mirrors Edge *9*), ale zkusit se to musí ....
    • To bude tím, že v roce 2007/2008 existovalo jiné EA než dnes...
      • Taky pravda, pokud si dobře vzpomínám, tak tehdy EA změnilo ředitele, proto taky vyrukovali s kvantem orinálních projektů, ne? Chtělo by to znovu vyměnit vedení :)
        • Hlavně EA se v roce 2008 poprvé v historii dostalo dílem kvůli ekonomický krizi do ztráty, kterou činila slušná miliarda dolarů, takže nejspíš proto tolik sázek na jistotu.
          • Ono je celkom možné že najúspešnejšiu novú značku tohto roku vydá paradoxne EA (Kingdoms of Amalur: Reckoning)
            • Uvidíme no.
  • Myslíte "Nejočekávanější konzolové hry", že? A to nejspíš jen v USA.
    • vlastik.plaminek
      Ne každému se líbí třináctileté holčičky s očima přes půl hlavy a dvoutunovým obouručním bastardem na zádech, takže mluv laskavě za sebe.
      • Kolik lidí mimo USA si myslíš že zajímá třeba NCAA Football? Hry na Kinect? A ani nevím, že má vyjít nějaký nový MoH.
  • Assassin’s Creed III uz bude totalny odpad, uz ten kde bol Enzio ci ako sa volal bol dost nudny.
    • A ty jsi z budoucnosti? nebo odkud máš tyto přesné informace???
      • tak robia to ti isty tak asi to uz lepsie ani byt nemoze ked vsetky AC su na jedno kopyto

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit