Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    pristiho roku? *12* *12* ja myslel ze ted je rok 2012
    • Já dal dislike protože konce světa je jedna velká blbost...
      • PreidaQ
        Já mu za to také střelil mínus. Každý mluví konci světa v roce 2012, jenže stejně na mě nikdo z takových lidí nechce přepsat veškerý majetek. Takže je vidět, že tomu stejně nikdo opravdu nevěří. *4*
        • vlastik.plaminek
          2012 je jenom konec kalendáře. Konec světa příjde, až někomu rupne v kouli a zmáčkne červené tlačítko.
      • Souhlasím, správně by se mělo říkat "nový začátek" *1*
    • trolo
      co to vidim. uz 2. jindrov prispevok co je v +. koniec sveta sa blizi
      • Přesně: něco není v pořádku *1*
    • dávám plus Jindro, jsi všímavý mladý hoch :D
  • Miroo_CZ
    Možná protože se lidem líbili předchozí díly = těší se na pokračování a vědí co od toho očekávat. U nové IP si většinou potichu člověk počká co z toho nakonec vyleze.
    • Chápu CoD na i Xtou. Ono udělat pokračování je určitě těžší než udělat úplnou novotinu...
      • Deus ex HR, Zaklínač 2, Total War Shogun 2 ... pokračování maj svůj smysl, alespoň v některých případech.
  • kdyz pokracovani,tak ja se osobne tesim na Hitmana...jen doufam ze zachovaji puvodni koncept rozhodovani(blood money byl vazne skvelej) v provedeni mise a ne ze se nechaji unest dnesnim trendem”go to the blablabla and press X to kill"....no uvidime.
    • Shaker
      jo, na hitmana sem zapomnel, jednoznacne taky sleduju :)
  • Transformers 54 a Call of Duty 114 vládnou světu*12*
  • Myslíte "Nejočekávanější konzolové hry", že? A to nejspíš jen v USA.
    • vlastik.plaminek
      Ne každému se líbí třináctileté holčičky s očima přes půl hlavy a dvoutunovým obouručním bastardem na zádech, takže mluv laskavě za sebe.
      • Kolik lidí mimo USA si myslíš že zajímá třeba NCAA Football? Hry na Kinect? A ani nevím, že má vyjít nějaký nový MoH.
  • Umaroth
    Dost mi tam chybí Bioshock Infinite...to je divne....
    • Nejlepší FPS roku 2012, to je jasný.
      • hups tady někdo tvrdě narazil do hlavy... přečti si znovu článek a uvidíš, která fps bude kralovat :)
        • Veskoslav
          Max Payne ale není FPS! Max je TPS! Stejně tak GTA.

Pokud jsi ale nemyslel Halo 4:)To máš jinak pravdu;)
          • Rade lidi je jedno jestli je to fps nebo tps, pokud je tam stejna napln - strilí se tam hlavne.
          • Shaker
            je to akcni rezba... sice vidis panacu zezadu, ale vicemene jde o to samy.

Halo se planuje i na jiny platformy nez na Xbox? protoze jestli ne, tak je dost odvazny tvrdit, ze to bude fps roku.
        • Na žebříčky se*e pes. Call of Duty je nejprodávanější FPS a co? Nic. BioShock - Infinite strčí Halo 4 do kapsy levou zadní. Proč? Protože originalita.
          • "protože originalita,"... obě dvě jsou střílečky s jinou omáčkou a Halo má rozhodně více nakročené být o třídu lepší titul. Neříkám, že bioshock je špatný, ale opravdu nudná jednička mě odradila od hraní dalších dílů.
            • Mne jednicka taky nebavila, dvojku jsem koupil az ted za 6£, tu jeste nemuzu posoudit, uvidime, treba me na ps3 bude bavit vic.
            • Prej nudná jednička, navíc v porovnání s Halo *1* BioShock nikdy nebyl prostá FPS, vždycky měl něco navrch, RPG prvky, vychytanější bojový systém, originálnější nepřátele. Halo není špatný, ale v porovnání s BioShockem působí jako chudý příbuzný. Chudý na nápady.
            • Nudná jednička. NUDNÁ jednička? NUDNÁ JEDNIČKA?! To nemůžeš myslet vážně! Jedna z nejlepších her posledního desetiletí a on o ní řekně, že je nudná. To je neskutečný. :D
        • Umaroth
          ja maxovi moc nevěřím. Myslím is že Bioshock je uplně jinde nez max payne (ano je to muj subjektivni nazor a nestydim se za nej)
      • A ne? Proberte se *7*
  • Divotvurce
    Já se třeba nejvíc těším na Dishonored a Prey 2, které ani nepokládám za pokračování, ta hra bude úplně jiná než jednička.
    • V prípade Prey 2 by som očakávania dosť krotil *9*
  • No, já si osobně myslím, že pokud by PC verze nebyli rentabilní, už je nikdo nebude dělat. Pokud i přez nářky vyvojářů a předenvším vydavatelů stále PC verze vzikají, tak si celkem vývojáři(vydavatelé) celkem protiřečí a jen dělají Zagorky :)
    • Samozřejmě. že PC hry jsou minimálně návratovou, ale spíše výdělečnou záležitostí. Jen se distributorům vyplatí v první řadě hry vydat na konzole, kde se méně pirátí, a teprve když prodeje letí dolů, vydat PC verzi. Je to logické a ani jako PC hráč jim to nemám za zlé... Ale ano, mrzí mě to.
    • Sorry za OT
      • To mas nepchybne pravdu, je to racionalni uvaha. Ale spousta pc hracu si zoufa, ze nevznikaji daleko lepsi hry nez ted, kdyz by technicky mohly. A ty uz prave rentabilni nejsou.
  • No bohužel to bude taky tím, že mnoho nových, originálních projektů letos ani vyjít nemá. Za sebe můžu říct, že se jednoznačně teším např. na Maxe, Bioshock, Starcraft, Assassins creed, Borderlands, Diablo a treba Far Cry... všechno jsou to pokračování zavedených sérií. Napadá mě snad jen Aliens: Colonal marines, který sice není sequel v pravém slova smyslu, ale stejně se sveze na silné značce.

Jenže on to je začarovaný kruh - hráči se těší nejvíc na pokračování úspěšných her, proto vydavatelé upřednostňují pokračování, proto se hráči logicky teší na další pokračování...a tak pořád dokola. Je to škoda, protože i z originálních projektů se přece můžou vyklubat výdělečné série a spokojení budou všichni.

Byl bych docela rád, kdyby opět zavanul svěží vítr, jako v roce 2007/2008, kdy se objevila spousta (tehdy) nových značek - Dead Space, Mass Effect, Crysis, Mirrors Edge nebo treba právě Assassins creed. Z některých vznikly hodně výdělečné série, z některých sice ne (velká škoda pro Mirrors Edge *9*), ale zkusit se to musí ....
    • To bude tím, že v roce 2007/2008 existovalo jiné EA než dnes...
      • Taky pravda, pokud si dobře vzpomínám, tak tehdy EA změnilo ředitele, proto taky vyrukovali s kvantem orinálních projektů, ne? Chtělo by to znovu vyměnit vedení :)
        • Hlavně EA se v roce 2008 poprvé v historii dostalo dílem kvůli ekonomický krizi do ztráty, kterou činila slušná miliarda dolarů, takže nejspíš proto tolik sázek na jistotu.
          • Ono je celkom možné že najúspešnejšiu novú značku tohto roku vydá paradoxne EA (Kingdoms of Amalur: Reckoning)
            • Uvidíme no.
  • Co se Xboxu týče, tak u mě jednoznačně vede Halo 4. Na PC pak Max Payne i když jsem slyšel, že si PC hráči budou muset počkat o chvilku déle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit